- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.621
Aynı benim kafa erken test hiç yapmadım bir kere tüp bebek yaptirdigimda ablamın yüzünden yapmıştım ben adet olamıyorum strese girince olacam umuduyla beyin kan testine kadar adeti erteliyordu bir ara bende o yüzden stres yapmamaya çalışıyorumYok hoc yapmadım adetim gecikirse yaparım diye düşündüm diğer türlü kendimi çok strese sokarım gibi geliyor
İnsallah kuzum çok çok az ve bir daha gelmeyince pek ihtimal vermedim bir de böyle kasıklarımda acı gibi sanki adet olcam gibi ağrılar başladı adetime de 7 gün kaldı ondan biraz ümitsizlendimCanım benim ilk oğlumda tam adet olcağım gün kahverengi bir leke geldi sadece adet olcam sandım ama olmamıştm meerse yerleşmeymiş sanırım çok azicikti yani resmen leke gibi sadece olabilir seninkide☺
30 40 dakka yeter canimKaç dk yatmak ii
İyi birsey dır canim merak etme inşallah senden güzel haberler gelecek allahin izniyle agrininda olması normal yumurtalarıni çok büyüttün icerdeKoştum bacımama ağrıdan oldum sağ kasigim patladı sanki büyük bir acı çektim hala sızlıyor bide daha ilişkinin basında çok fena akıntı geldi önce kanama sandık eşim baktı renksiz dedi şeffaf akıntı geldi iyi birseymiki bu
Senden de Allah razı olsun birtanemSen iyi ol Baska bir şey önemli değil Allahım razı olsun senden canım
Folibol mu canım yoksa benim doktorum onu kullanma dedi bana. Dediğini kullanıyorum 2 aydır ama henüz bir sonuç göremedimBende araştırayım kuzum Çünkü benim içtiğim folik asit basit olanlardan
Doktorlar hep böyle kapsamlı veriyor demekki
Kuzum doktor nededi hcg konusundaKızlar ben fitil kullanıyorum şimdi kullanmak için kalktım ve ysptımmpeceye silindim ama kan ufak bıhtılı gelmıs mıacık tuaf sekılde kan anlamadım göstermiyorum peceteyi acaba sökülemiyorum ondan mı ama sökülemiyince siyah kahve rengımsı gelmez mi bu bildiğin kırmızı
Hoc sorma kuzum ya Gercekten moral oluyorsunuz her sekildeBen de burdan görüp uygulamıştım kuzum valla bura olmasa napcaktım bilmiyorum
Insallah kuzum birde baktin bu ay tutmasinin serefine sana oyle bi kiyak gectiAy kuzum insallah ilk defa bu ay böyle oldu ve normalde böyle ıslak olmazdım iliskide şaşırdım bi yandan sevindim
Ay insallah kuzum yaİyi birsey dır canim merak etme inşallah senden güzel haberler gelecek allahin izniyle agrininda olması normal yumurtalarıni çok büyüttün icerde
Kendı Dr bekle dedım dedı 10 içinde adet gelmese ozman bakacaz konuscaz deidKuzum doktor nededi hcg konusunda
Aynen kuzum valla insallah hepimiz bütün sayfa en kısa zamanda hamile kalırızHoc sorma kuzum ya Gercekten moral oluyorsunuz her sekilde
HehehehInsallah kuzum birde baktin bu ay tutmasinin serefine sana oyle bi kiyak gectio isin sakasiydida Rabbim insallah Boyle 1 kereden tutturur onlari sen seylere dikkat etcektin baktinmi az mi geliyor cokmi diue
Kuzum insallah bebis seninledir hakkinda hayırlısı olsun sen uzulme sakin güzel yüzlüm güzel yüreklim tamamı bol bol dua et bende ediyorum senin içinKendı Dr bekle dedım dedı 10 içinde adet gelmese ozman bakacaz konuscaz deid
Allah razı olsun senden canım Allahım gönlündekini nasp etsin inşallah kuzum ama sanmıyorumKuzum insallah bebis seninledir hakkinda hayırlısı olsun sen uzulme sakin güzel yüzlüm güzel yüreklim tamamı bol bol dua et bende ediyorum senin için❤
Aynen stres en büyük düşmanımız Allah vereceği zamanı bilir deyip bekliyorumAynı benim kafa erken test hiç yapmadım bir kere tüp bebek yaptirdigimda ablamın yüzünden yapmıştım ben adet olamıyorum strese girince olacam umuduyla beyin kan testine kadar adeti erteliyordu bir ara bende o yüzden stres yapmamaya çalışıyorum
Amin kuzum cümlemizden inşallahAllah razı olsun senden canım Allahım gönlündekini nasp etsin inşallah kuzum ama sanmıyorum
Kuzum ben fitil kullanıyorum yaa şimdi kullanmak için kalktım ve ysptımmpeceye silindim ama kan ufak bıhtılı gelmıs mıacık tuaf sekılde kan anlamadım göstermiyorum peceteyi acaba sökülemiyorum ondan mı ama sökülemiyince siyah kahve rengımsı gelmez mi bu bildiğin kırmızı bu ne adet olcam kesinlikle demıAmin kuzum cümlemizden inşallah❤ sanada inşallah kuzum ❤ umutsuz olma Allahtan umut kesilmez kuzum dua edip bekleyelim ❤
Hakkında hayırlısı canımInlsh Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin bizlere cnm. Cumaya kadar bekleyecm cnm ben yine negatif gibi dusuneyim olursa mutlu olurum olmazsa kendimi alıstrmis olurum olumsuza
Anladım hakkında hayırlısıKan vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?