- 20 Haziran 2019
- 1.233
- 2.153
- 53
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #57.641
Ayy Amin aminnAynen kuzum valla insallah hepimiz bütün sayfa en kısa zamanda hamile kalırız
Bncede bndekide merak isteHehehehamin kuzum insallah ❤ Aynen öyle
Kuzum onu goremedim direk içeri gidinceama okadar geliyordur çok bisi gelceni sanmiom 1 bardak dolusu gelse anormal olur zaten
Ah kuzum bu konuda bi fikrim yok olumsuz bisi demek istemiyorum rabbimin isi belli olmaz ama ben kızımda hamile olduğumu ogrendikten sonra kanama yasamistim sonra ultrasonda bebeğe bakıldı herşeyin yolunda olduğu söylendi ve çok şükür kızım şimdi 6 yaşında ama tam net hatırlamıyorum nasıl bir kanamaydı yogunmuydu pıhtı varmıydı hayırlısı olsun inşallahKuzum ben fitil kullanıyorum yaa şimdi kullanmak için kalktım ve ysptımmpeceye silindim ama kan ufak bıhtılı gelmıs mıacık tuaf sekılde kan anlamadım göstermiyorum peceteyi acaba sökülemiyorum ondan mı ama sökülemiyince siyah kahve rengımsı gelmez mi bu bildiğin kırmızı bu ne adet olcam kesinlikle demı
Biz herşeyi merak edioz zaten kuzumBncede bndekide merak iste
Kuzum bak bunu çekebilirsinizBilmiyorum kı
Tıksınmeyecegını bilmesem atarım özelden ama Hıc anlamadım bndan galıba sökulemıym a ma ben sökulmedgm zaman sıyah kahve rengımsı gelırdı snra hemen kıpkırmızı donerdiAh kuzum bu konuda bi fikrim yok olumsuz bisi demek istemiyorum rabbimin isi belli olmaz ama ben kızımda hamile olduğumu ogrendikten sonra kanama yasamistim sonra ultrasonda bebeğe bakıldı herşeyin yolunda olduğu söylendi ve çok şükür kızım şimdi 6 yaşında ama tam net hatırlamıyorum nasıl bir kanamaydı yogunmuydu pıhtı varmıydı hayırlısı olsun inşallah
Allahm razı olsun senden canımKuzum bak bunu çekebilirsiniz
At kuzum tiksinmem bizdede oluyor adet gormuyormuyuz sanki bendede once o tarz geliyor ona gore yorumlarım kuzumTıksınmeyecegını bilmesem atarım özelden ama Hıc anlamadım bndan galıba sökulemıym a ma ben sökulmedgm zaman sıyah kahve rengımsı gelırdı snra hemen kıpkırmızı donerdi
Özelden atıyım kuzumAt kuzum tiksinmem bizdede oluyor adet gormuyormuyuz sanki bendede once o tarz geliyor ona gore yorumlarım kuzum
Her iliskide ihtimal vardır benceKizlar napiyorsunuz
bisey sorcam sat 11 aralik bat 4 ocak dongum 25 gun dun ve bugun iliski oldu sadece tutma ihtimali varmidir ben pek ihtimal vermiyorumda.
Valla adam hakli bnde bilmiyommBiz herşeyi merak edioz zaten kuzumeşime diomki senden gelen şeyin yarisi prostat sıvısı o ne be dior ben bilmiom sen nerden bilion diyo
Tamam kuzum benimÖzelden atıyım kuzum
Kuzum bnmde bat 4 ocak Ama bu konuda hicbirsey bilmiyorumKizlar napiyorsunuz
bisey sorcam sat 11 aralik bat 4 ocak dongum 25 gun dun ve bugun iliski oldu sadece tutma ihtimali varmidir ben pek ihtimal vermiyorumda.
Ahahaha usta oldum ben prf. Dc. Dr. Ilknur
Valla adam hakli bnde bilmiyomm
Insallah sen icini ferah tut taze gebemiz hersey yolunda gidicek insallah❤Hepinize iyi geceler kizlar ❤Ben yarin kan tahlili vericem insallah saglikli bi ilerleme sözkonusudur icim rahat eder. Allah hepimizi en kisa ve hayirli zamanda yavrularimiza kavustursun ❤
Ahahaha usta oldum ben prf. Dc. Dr. Ilknureheheheh
ayniymis canim batlarimiz En son adet tarihin ne zamanKuzum bnmde bat 4 ocak Ama bu konuda hicbirsey bilmiyorum
Hayırlı geceler kuzumHepinize iyi geceler kizlarBen yarin kan tahlili vericem insallah saglikli bi ilerleme sözkonusudur icim rahat eder. Allah hepimizi en kisa ve hayirli zamanda yavrularimiza kavustursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?