Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah kuzum bu konuda bi fikrim yok olumsuz bisi demek istemiyorum rabbimin isi belli olmaz ama ben kızımda hamile olduğumu ogrendikten sonra kanama yasamistim sonra ultrasonda bebeğe bakıldı herşeyin yolunda olduğu söylendi ve çok şükür kızım şimdi 6 yaşında ama tam net hatırlamıyorum nasıl bir kanamaydı yogunmuydu pıhtı varmıydı hayırlısı olsun inşallah

Tıksınmeyecegını bilmesem atarım özelden ama Hıc anlamadım bndan galıba sökulemıym a ma ben sökulmedgm zaman sıyah kahve rengımsı gelırdı snra hemen kıpkırmızı donerdi

Tıksınmeyecegını bilmesem atarım özelden ama Hıc anlamadım bndan galıba sökulemıym a ma ben sökulmedgm zaman sıyah kahve rengımsı gelırdı snra hemen kıpkırmızı donerdi
At kuzum tiksinmem bizdede oluyor adet gormuyormuyuz sanki bendede once o tarz geliyor ona gore yorumlarım kuzum

Hepinize iyi geceler kizlar ❤Ben yarin kan tahlili vericem insallah saglikli bi ilerleme sözkonusudur icim rahat eder. Allah hepimizi en kisa ve hayirli zamanda yavrularimiza kavustursun ❤
Insallah sen icini ferah tut taze gebemiz hersey yolunda gidicek insallah❤

Hepinize iyi geceler kizlar Ben yarin kan tahlili vericem insallah saglikli bi ilerleme sözkonusudur icim rahat eder. Allah hepimizi en kisa ve hayirli zamanda yavrularimiza kavustursun
Hayırlı geceler kuzum
Inşallah herşey çok güzel olur bebiş sana sıkıca tutunmuştur değerin çok güzel çıkar kuzum❤ Amin kuzum insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…