- 2 Mart 2016
- 1.729
- 3.123
- 83
- 38
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.841
Bu ay olmazsa öyle yapicam canım devlete gittim bir kere ama yumurta falan söylemedi uyuz etti beni özele gidicem bu seferKuzum yunurtlama zamanlarinda dontora gitsene Bu seferde oyle yap oyle olunca anlasilir kac milim olduguda
Bende uzandim tv ye bakiyodm canim isim yok bugun:)Hicbisey kuzum sabahtan karnimda agri var ve ensem agirlasiyor uzandim oyle senn
Inşallah canımInsallah duzelir kuzum ise yarar sarksin yeterki ise yarasinda kuzum❤
Kizlar benimkide erken oluyor ve çatlıyor ucumuzdede erken olup çatlıyor ise bence kötü bişey değildir doğaldır diye düşünüyorumKuzum bnde senin gibi fusunuyorum bnmkide erken olup catliyor ama kendimce sunuda diyorum eger yunurta iyi olmasa testte neden koyu ciksin ki t tarafi
kuzum ben adetin 9.günü başladım değerlendirmeyecanım bende 14:00te yapıcam
bu sabah yedim .
piki görürsem akşam yemiycem
nasıl değerlendiriyosun.hangi günler yani
Etiketle beni canimcanım bende 14:00te yapıcam
bu sabah yedim .
piki görürsem akşam yemiycem
nasıl değerlendiriyosun.hangi günler yani
Inşallah Canım ya. Bu ayda olmazsa yumurta takibi yaptırmak istiyorum.Kizlar benimkide erken oluyor ve çatlıyor ucumuzdede erken olup çatlıyor ise bence kötü bişey değildir doğaldır diye düşünüyorumnurchun
Evet kuzum aynen öyleBugünkü testim bu kızlar G gizsiz R Rainbow3461nurchun
Dün pikti
Bugün artık çatlama başlamış değilmi
Çatlamadan itibaren 24 saat şansımız var değilmi
kuzum öyke düşünmeBenim 23 gün canım. Ama işte yeteri kadar büyüyüp çatlıyor mu onu merak ediyorum. Tam büyümeden gidiyorsa diye düşünüyorum ister istemez
tamam kuzumEvet kuzum aynen öyle
bende atıcam bırazdan testi
bugün değerlendirecekmisin kuzumEki Görüntüle 2569343
Kizlar ovulasyonun saatle siviyla bi ilgisi oldugunu dusuuyorum artik1. Testi ayim 24dunde yaptim aksam saat 9 bucukda, 2. Testi dun yaptim saat 5 gini felan di redbull ictim. Bitirdim gittim yaptim yine pik 3. Testi dun gece yaptim saat 11 gibi hala pik saat sivi hepsi hikaye sanirim pik olcagi zamam hemem oluyo hemen t kismi belirmeye basliyo
Evet canim catlama onemli bugun catlicak buyuk ihtimal daha yapmadim bugunbugün değerlendirecekmisin kuzum
yarında çatlamaya geçer muhtemelen
çatlama önemli diyolar değilmi
bende yeni üyeyim. 1.5 yıldır deniyoruz. bu ay klomen kullandım.dün erken gebelik testi yaptım negatif. cumartesi regl olcam. hayırlısı birlikte bekleyelim :)Selam kızlar yeni üyeyim..Bir yıldır bebiş istiyoruz bu ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım fakat yine olmadı bugün hasta oldum var mı bnm gibi olann lütfen yardım
Evet canım başlamış. Aynen yumurta en fazla 24 saat yaşıyor diyorlarBugünkü testim bu kızlar G gizsiz R Rainbow3461nurchun
Dün pikti
Bugün artık çatlama başlamış değilmi
Çatlamadan itibaren 24 saat şansımız var değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?