Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir dahaki ay deneyeceğim onu bende bu ay yapmadım ovulasyon akışına bıraktım. Bir dahaki ay hem yumurtlama takibi hem ovulasyon deneyeceğim bakalım

Kizlar burda hpv virusu olan bi arkadas vardi adini hatirlamiyorum kimdi acaba ?
Ya bnm vajinamda boyle kabarikliklar cikmis yeni farkettim netten baktm hpv virusu neden olur falan diyor sok oldum nedir ne degildir bilmiyorum o kiz geldi aklima belki beni aydinlatir

Hanımlar selamlar adetim geçeli bugün 4. Gün
Normalde pek gecikmezdim. Dün kan testi verdim 1.20 çıktı bthcg. Hiç adet olacakmış gibide değilim. Sadece birkaç gün önce olacakmış gibi şiddetli ağırlarım vardı. Acaba geç döllenme olabilir mi bilginiz var mı? İlaçlarımı da alamıyorum geç döllenme falansa diye.

Ya stress yaptin diye gecikti yada gec döllenme oluyodur canim

Ben ovualsyonda tam pik göremedim ama koyulaşma hep 11 yada 12 gün oluyordu 13 de tamamen siliniyordu ben pik olacak derken. Koyulaşma oluyordu ama pik yakalayamiyordum
Aynı canım aynısını geçen ay yaşadım koyulaşma 10. Gün oldu ertsi gün pik beklerken silinmeye başladı ama daha erken yumurtlamis olabilirim geç yapmaya başladım ama bu ay adet biter bitmez basliycam bakalım yinemi aynısı olacak

Eklentiler

• 774C6D48-2C16-434F-93C1-30E4C7538A37.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 45
  • C795AE56-1B77-4A26-B296-539574DBEC39.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 43
Evet kuzum çatlamış aynen öyle bugün degerlendir kuzum
tamam kuzum inşallah kaçırmış olmam daha yeni silinmeye başlıyor gibi değ,ilmi 24 saatim vardır inşallah
şuan kasığım çok ağrıyor
çatlasaydı bitseydi ağrımazdı değilmi
çatşama başlamıştır ondan mı ağrıyordur sence kuzum

Ben adet biter bitmez başlamıştım iki ayda da kuzum ve iki ayda aynısını yaşadım. G ecen ay ateşi yumurtlamadan sonra bakmıştım 36.1 36 falandı hep dedim yumurtlamadım herhalde ama bu ay adetle başladım ve yumurtlamadan önce ateşim hep 35.5 35.6 ydi. Demekki yumurtlamışım çünkü yarım derece yukselmis. Yumurtlamadan önce daha düşük seyrediyormuş ateşim. 36 36.1 Benim yumurtlama sonrası ateşim galiba. Bakalım bir daha ki ay doktora gidersem ak kara anlarım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…