- 2 Mart 2016
- 1.729
- 3.123
- 83
- 38
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.861
Bir dahaki ay deneyeceğim onu bende bu ay yapmadım ovulasyon akışına bıraktım. Bir dahaki ay hem yumurtlama takibi hem ovulasyon deneyeceğim bakalımkuzum öyke düşünme
lh idrarına tam geçemiyor olabilir
sıvı alımını 2,5 saate çıkar hatta daha fazlasına
sonra hep aynı saatlerde yapmaya özen göster
ben bu bir gebenin günlüğü testinden baya memnun kaldım
kaset olanlarda bende zor yakalıyodum
Evet kuzum çatlamış aynen öyle bugün degerlendir kuzumBugünkü testim bu kızlar G gizsiz R Rainbow3461nurchun
Dün pikti
Bugün artık çatlama başlamış değilmi
Çatlamadan itibaren 24 saat şansımız var değilmi
Ben ovualsyonda tam pik göremedim ama koyulaşma hep 11 yada 12 gün oluyordu 13 de tamamen siliniyordu ben pik olacak derken. Koyulaşma oluyordu ama pik yakalayamiyordumBenim 25 canım bende yumurtlama 8_12 arası oluyor
Ya stress yaptin diye gecikti yada gec döllenme oluyodur canimHanımlar selamlar adetim geçeli bugün 4. Gün
Normalde pek gecikmezdim. Dün kan testi verdim 1.20 çıktı bthcg. Hiç adet olacakmış gibide değilim. Sadece birkaç gün önce olacakmış gibi şiddetli ağırlarım vardı. Acaba geç döllenme olabilir mi bilginiz var mı? İlaçlarımı da alamıyorum geç döllenme falansa diye.
Aynı canım aynısını geçen ay yaşadım koyulaşma 10. Gün oldu ertsi gün pik beklerken silinmeye başladıBen ovualsyonda tam pik göremedim ama koyulaşma hep 11 yada 12 gün oluyordu 13 de tamamen siliniyordu ben pik olacak derken. Koyulaşma oluyordu ama pik yakalayamiyordum
bence normal kuzum döngüne göreBenim 25 canım bende yumurtlama 8_12 arası oluyor
bence pik kuzumBir gebenin günlüğü ve labuquık olanı yaptım.ve hiç bişey anlamadım.pikmi bu değilmi ne?
D1DEM B BUSR4 @trncysl
R Rainbow3461rosebatum Martilikiz07
tamam kuzum inşallah kaçırmış olmam daha yeni silinmeye başlıyor gibi değ,ilmi 24 saatim vardır inşallahEvet kuzum çatlamış aynen öyle bugün degerlendir kuzum❤
ama benım pik daha koyu cıkardı bilemedim yabence pik kuzum
benim de dün böyleydi
değerlendirecekmisin
değerlendirebilirsen hem bugünü hem yarını değerlendir gün aşırı yapmıyorsan eğer
benimde normalde daha koyu çıkıyorduama benım pik daha koyu cıkardı bilemedim ya
Ben adet biter bitmez başlamıştım iki ayda da kuzum ve iki ayda aynısını yaşadım. G ecen ay ateşi yumurtlamadan sonra bakmıştım 36.1 36 falandı hep dedim yumurtlamadım herhalde ama bu ay adetle başladım ve yumurtlamadan önce ateşim hep 35.5 35.6 ydi. Demekki yumurtlamışım çünkü yarım derece yukselmis. Yumurtlamadan önce daha düşük seyrediyormuş ateşim. 36 36.1 Benim yumurtlama sonrası ateşim galiba. Bakalım bir daha ki ay doktora gidersem ak kara anlarım sanırımAynı canım aynısını geçen ay yaşadım koyulaşma 10. Gün oldu ertsi gün pik beklerken silinmeye başladı ☹ama daha erken yumurtlamis olabilirim geç yapmaya başladım ama bu ay adet biter bitmez basliycam bakalım yinemi aynısı olacak
bugünü değerlendiremezsen bile yarın çatlaman olur yarını kaçırmaama benım pik daha koyu cıkardı bilemedim ya
infertilite bölümüne gideceksin canım yumurta saymı için. SEn normal kadın doğuma mı gittinBu ay olmazsa öyle yapicam canım devlete gittim bir kere ama yumurta falan söylemedi uyuz etti beni özele gidicem bu sefer
yok bu aksam değerlendiricem canımbugünü değerlendiremezsen bile yarın çatlaman olur yarını kaçırma
ben dün pik günü boş geçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?