- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.106
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.801
Bizim testler gibiyse ben anlıyorum 2 defa yaptırdık eşimeSpermiogramdan anlayan var mı arkadaşlar ? Aman ne çok soru sordum bugün
Yaaa o zaman isiniz cok zor valla beraber diyet yapin derdim ama yiyip yiyip kilo almiyorsa neden diyet yapsin dimiÖyle ama işte eşim çok boğazına düşkün bir diyet yapayım diyorum sürekli patates kızartması istiyor gidiyor fırından sıcacık beyaz ekmek alıyor önümde ballandıra ballandıra koparıyor kokluyor ekmeği sonra kızartmayı alıyor burnumun dibine getirip çatalı sallıyor sallıyor sonra kendisi yiyorbir yere gideceksek once orda ne yeriz diye hesap yapıyor ama bu adam kilo almıyor ben böyle bir insanla nasıl diyet yapayım da irademe hakim olayım
Tam o dönemdesin canım yerleşme kanamasıdır muhtemelen. Ama yine de bence doktoruna hit yada haberdar et. Progestan tarzı ilaç yada iğne verir önlem amaçlı.. Panik olma kuzum..kızlar 5hafta 6 günlük hamileyim, bugün kahve leke oldu sebebi ne olabilir korktum biraz
canım bende 14:00te yapıcamgünaydın kızlaaar ancak yazabiliyorum iş yeri çok yoğundu
benimde öyle oldu bu ay kuzum
bide deli gibi kasığım ağrırdı adette ama hiç ağrımadı
bişeylere kesin iyi geldi
sen macunu bıraktınmı
ben dün bıraktım pikti
birazdan test yapcam bakalım devam edecekmi pik
aynen öyle kuzum bakalım inallah hayırlı olan olurAynen öyle kuzum ya benim batta 9 ocak bekle dur şimdineyseki arkadaşlarla olunca kafam dağılıyor zaman su gibi akıyor
Benim kahverengi lekenmem olmadı açık pembe 1 damla olmuştu regle 3 gün kala normal akıntın beyaz mıydı koku var mıydıkahverengi leke olmuştu yerleşme kanaması sanmıştım evet vardı akıntı da
yarın bebeği görmek için gidecektim tam denk geldiTam o dönemdesin canım yerleşme kanamasıdır muhtemelen. Ama yine de bence doktoruna hit yada haberdar et. Progestan tarzı ilaç yada iğne verir önlem amaçlı.. Panik olma kuzum..
idrarım yanıyoru koku yoktu akıntıda ama çok sık kilot değiştiriyordum ıslanıyordu bildiğinBenim kahverengi lekenmem olmadı açık pembe 1 damla olmuştu regle 3 gün kala normal akıntın beyaz mıydı koku var mıydı
Anlıyorum canım bende. Malum bizim sıkıntımız oSpermiogramdan anlayan var mı arkadaşlar ? Aman ne çok soru sordum bugün
Evet sanirim.kar yagicakAa uzuldum kuzum ya insallah birdahaki aya Rabbim nasip eder
Bende evdeyim napayim canim hava bugun soguk karli gibi
Diyete gerek kalmadan en fazla sene içinde aldığı 3 4 kiloyu ramazanda veriyor zaten daha çok verse olmaz boyu 180 zaten bu defa çok zayıf oluyor benim bir çözüm bulmam lazım ama 1 buçuk senedir bulamadımYaaa o zaman isiniz cok zor valla beraber diyet yapin derdim ama yiyip yiyip kilo almiyorsa neden diyet yapsin dimibenim esim de inanilmaz tatli sever iki gunde bir tatli yapiyorum yapmazsam disaridan alip geliyor ben tabi bi parca yiyorum birakiyorum malum seker en buyuk dusmanlarimizdan
İyiyim bitanem çok şükür hersey yolunda olayı çözdüm sıkıntı yok Allahıma, şükürler olsunDerya calbay kuzum naptın iyi misin :/
Kuzum neymiş olay peki, naptınızİyiyim bitanem çok şükür hersey yolunda olayı çözdüm sıkıntı yok Allahıma, şükürler olsun
Merhaba canım, rahim filmi çektirdin mi?Selam kızlar yeni üyeyim..Bir yıldır bebiş istiyoruz bu ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım fakat yine olmadı bugün hasta oldum var mı bnm gibi olann lütfen yardım
Merhaba canım, rahim filmi çektirdin mi?
ben varım canımSelam kızlar yeni üyeyim..Bir yıldır bebiş istiyoruz bu ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım fakat yine olmadı bugün hasta oldum var mı bnm gibi olann lütfen yardım
Evet canım günaşırı yapıyordum 11 ile 12 gün üst üste değerlendirdim bu akşamı boş geçerim yarın yaparım. Yalniz benim anlamadığım 12.güne hemen büyüyüp çatlıyor mu bu yumurta ya. Başkalarının ki 16 17.gün pik oluyor niye benim böyle erken. Acaba daha kucukken mi catliyor da bosa mo gidiyor kaliteli mo olmuyorOlmuş bitmiş kuzum insallah tutar değerlendirdin dimi❤
Anladım canım, bi rahim filmi çektirsen iyi olabilir, benimde ağustosa kadar olmazsa bende rahim filmi çektireceğimCnm doktor demişti olmazsa 2.gunu gel diye sanırım aşama oraya doğru gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?