Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa o zaman isiniz cok zor valla beraber diyet yapin derdim ama yiyip yiyip kilo almiyorsa neden diyet yapsin dimi benim esim de inanilmaz tatli sever iki gunde bir tatli yapiyorum yapmazsam disaridan alip geliyor ben tabi bi parca yiyorum birakiyorum malum seker en buyuk dusmanlarimizdan

canım bende 14:00te yapıcam
bu sabah yedim .
piki görürsem akşam yemiycem
nasıl değerlendiriyosun.hangi günler yani

Diyete gerek kalmadan en fazla sene içinde aldığı 3 4 kiloyu ramazanda veriyor zaten daha çok verse olmaz boyu 180 zaten bu defa çok zayıf oluyor benim bir çözüm bulmam lazım ama 1 buçuk senedir bulamadım

Selam kızlar yeni üyeyim..Bir yıldır bebiş istiyoruz bu ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım fakat yine olmadı bugün hasta oldum var mı bnm gibi olann lütfen yardım
ben varım canım
bende klomen ve catlatma iğnesi ile ilişki oldu ama malesef olmadı
bu ay sil baştan başladım.napalım kısmet

Olmuş bitmiş kuzum insallah tutar değerlendirdin dimi
Evet canım günaşırı yapıyordum 11 ile 12 gün üst üste değerlendirdim bu akşamı boş geçerim yarın yaparım. Yalniz benim anlamadığım 12.güne hemen büyüyüp çatlıyor mu bu yumurta ya. Başkalarının ki 16 17.gün pik oluyor niye benim böyle erken. Acaba daha kucukken mi catliyor da bosa mo gidiyor kaliteli mo olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…