- 2 Mart 2016
- 1.729
- 3.123
- 83
- 38
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.821
Benim de 8 ocak ama duphaston a başladım. 25.güne kadar kullanıcam adet düzeni için. Belki ileriye sarkar bu ayAynen öyle kuzum ya benim batta 9 ocak bekle dur şimdineyseki arkadaşlarla olunca kafam dağılıyor zaman su gibi akıyor
Akıntın su gibi mıydı çok soru sordum galiba kusura bakmaidrarım yanıyoru koku yoktu akıntıda ama çok sık kilot değiştiriyordum ıslanıyordu bildiğin
Kuzum bnde senin gibi fusunuyorum bnmkide erken olup catliyor ama kendimce sunuda diyorum eger yunurta iyi olmasa testte neden koyu ciksin ki t tarafiEvet canım günaşırı yapıyordum 11 ile 12 gün üst üste değerlendirdim bu akşamı boş geçerim yarın yaparım. Yalniz benim anlamadığım 12.güne hemen büyüyüp çatlıyor mu bu yumurta ya. Başkalarının ki 16 17.gün pik oluyor niye benim böyle erken. Acaba daha kucukken mi catliyor da bosa mo gidiyor kaliteli mo olmuyor
Hosgeldin canim bu konuda hic bi bilgim yok bilen arkadaslar mutlaka yazarlarSelam kızlar yeni üyeyim..Bir yıldır bebiş istiyoruz bu ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım fakat yine olmadı bugün hasta oldum var mı bnm gibi olann lütfen yardım
Ben testlerde hiç pik göremedim canım koyulasiyordu 12 gün ama pik olmadan siliniyordu o yüzden emin olamıyorum artıkKuzum bnde senin gibi fusunuyorum bnmkide erken olup catliyor ama kendimce sunuda diyorum eger yunurta iyi olmasa testte neden koyu ciksin ki t tarafi
Ricaederim kuzumOylemii ben bunu bilmiyordum canim sagol
Tamam kuzumTamam kuzum evde ateş ölçer yoktu da alayım eve geçerken
Kuzum yunurtlama zamanlarinda dontora gitsene Bu seferde oyle yap oyle olunca anlasilir kac milim oldugudaBen testlerde hiç pik göremedim canım koyulasiyordu 12 gün ama pik olmadan siliniyordu o yüzden emin olamıyorum artık
Amin kuzum insallahaynen öyle kuzum bakalım inallah hayırlı olan olur
Yok kuzum alakası yok bak ben 11.gün gittim 20 mm idi yumurya 14. Gün pik oldu ovuda 24 mm tahmini çatladı yumurta erken geç alakası yok büyüklüğün kuzum yumurta zaten günde 2 mm büyüyorEvet canım günaşırı yapıyordum 11 ile 12 gün üst üste değerlendirdim bu akşamı boş geçerim yarın yaparım. Yalniz benim anlamadığım 12.güne hemen büyüyüp çatlıyor mu bu yumurta ya. Başkalarının ki 16 17.gün pik oluyor niye benim böyle erken. Acaba daha kucukken mi catliyor da bosa mo gidiyor kaliteli mo olmuyor
Evet canim sen napiyosnEvet sanirim.kar yagicak
Insallah duzelir kuzum ise yarar sarksin yeterki ise yarasinda kuzumBenim de 8 ocak ama duphaston a başladım. 25.güne kadar kullanıcam adet düzeni için. Belki ileriye sarkar bu ay
Insallah duymuştur sesini ve sözünü dinler canimBugün kuzenim doğum yaptı ziyaretine gittim,olmayan bebeğime “ bak kuzum lütfen sende annene sıkıca tutun artık 3kere tutunamadın ben artık gelmeni çok istiyorum bak gelirsen herkes böyle çok mutlu olacak bebişler annelerine sıkıca tutunur ve sonrasında böyle mutlulukla dünyaya gelirler “dedim umarım bu sefer sözümü dinler
İnşallah duymuştur artık kuzumInsallah duymuştur sesini ve sözünü dinler canimcok inat etmeseler iyi olacak
Hayir yani anneye inat edilir mi hiç bu kadar ayıp ediyorlarİnşallah duymuştur artık kuzum
Olursa anası gibi inat olacak kesin şimdiden belli
Yaniiii inadını tutunma sırasında gösterse yaHayir yani anneye inat edilir mi hiç bu kadar ayıp ediyorlarinat edip sıkı sıkı tutunun sana inşallah
Hicbisey kuzum sabahtan karnimda agri var ve ensem agirlasiyor uzandim oyle sennEvet canim sen napiyosn
Nasip işte canım eminimki çok güzel bir zamnada gelecekler bize allahin izniyleYaniiii inadını tutunma sırasında gösterse yaEşek sıpası işte süründürüyor bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?