Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum bnde senin gibi fusunuyorum bnmkide erken olup catliyor ama kendimce sunuda diyorum eger yunurta iyi olmasa testte neden koyu ciksin ki t tarafi

Selam kızlar yeni üyeyim..Bir yıldır bebiş istiyoruz bu ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım fakat yine olmadı bugün hasta oldum var mı bnm gibi olann lütfen yardım
Hosgeldin canim bu konuda hic bi bilgim yok bilen arkadaslar mutlaka yazarlar

Kuzum bnde senin gibi fusunuyorum bnmkide erken olup catliyor ama kendimce sunuda diyorum eger yunurta iyi olmasa testte neden koyu ciksin ki t tarafi
Ben testlerde hiç pik göremedim canım koyulasiyordu 12 gün ama pik olmadan siliniyordu o yüzden emin olamıyorum artık

Yok kuzum alakası yok bak ben 11.gün gittim 20 mm idi yumurya 14. Gün pik oldu ovuda 24 mm tahmini çatladı yumurta erken geç alakası yok büyüklüğün kuzum yumurta zaten günde 2 mm büyüyor
Ilişki sıklığı güzel yeterli kuzum

Bugün kuzenim doğum yaptı ziyaretine gittim,olmayan bebeğime “ bak kuzum lütfen sende annene sıkıca tutun artık 3kere tutunamadın ben artık gelmeni çok istiyorum bak gelirsen herkes böyle çok mutlu olacak bebişler annelerine sıkıca tutunur ve sonrasında böyle mutlulukla dünyaya gelirler “dedim umarım bu sefer sözümü dinler

Bugün kuzenim doğum yaptı ziyaretine gittim,olmayan bebeğime “ bak kuzum lütfen sende annene sıkıca tutun artık 3kere tutunamadın ben artık gelmeni çok istiyorum bak gelirsen herkes böyle çok mutlu olacak bebişler annelerine sıkıca tutunur ve sonrasında böyle mutlulukla dünyaya gelirler “dedim umarım bu sefer sözümü dinler

Insallah duymuştur sesini ve sözünü dinler canim cok inat etmeseler iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…