Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şşşşşşş kızlar bi bakın ovulasyonum yaa ekledım sizide.
Martilikiz07 @BUSR4 @tr

senınde tam pik değil dido
yarın olcak herhalde
Bence degerlendir pik gibi duruyor canim aksama iyice tam olur. Yarinda pikse degerlendirmene gerek yok diger gun catlarsa o gun degerlendir senin pik uzun oluyo

Kaçırmazsın kuzum merak etme yeni çatlıyor daha 24 saat var bugün degerlendir
Çatlarken çok agrım oluyor benim ama bugün hala agrım batma var sag kasıkta ara ara yanma falanda oluyor ama çatlarken çok şiddetli ağrıdı hele ilişki sırasında ölüyordum
Evet kuzum çatlıyor yada catladi ondan ağrı yapar

Bence degerlendir pik gibi duruyor canim aksama iyice tam olur. Yarinda pikse degerlendirmene gerek yok diger gun catlarsa o gun degerlendir senin pik uzun oluyo
evet canım 2gün sürüyor ama bu ay sürecekmi bilmiyorum dediğin gibi duruma bakayım

Canim bugunde degerlendir
Dun ki pik ti bugun birazcik silik olmuş ama hala pik diyorum ben
Degerlendir mutlaka
aynen kuzum bugün de ikisi aynı renk gibi aslında
kaçırdım diye üzülüyodum şimdi içime su serpildi
bugün değerlendircem inşallah

Çatlamaz bende ovulasyon kullanıyorum. Yumurta büyürçatlamaz ise kiste dönüşür Allah korusun çatlıyor ki regl oluyoruz

Kızlar yarın doktora gidicem ama vajinal muayeneden korkuyorum ne yapmaliyim bir sefer doktor soylemeden spekulumi soktu cok acidi yarim birakti
Canim bende cok korkuyodum hic asaya dogru bakma brn hic bakmiyorum bakinca daha kotu oluyorum soyle korktugunu

B Bugün 14.günüm hala adet olmadım hafif beyaz kremsi alındım oldu afedersiniz özel bölgem yumusamisti

Kızlar yarın doktora gidicem ama vajinal muayeneden korkuyorum ne yapmaliyim bir sefer doktor soylemeden spekulumi soktu cok acidi yarim birakti
bende çok geriliyorum kuzum
daha önce oldunmu muayene
bakma didemin söylediği gibi derin derin nefes al kuzum

kızlar nette bunu buldum

Eğer ovulasyon kitleri ile yapılan test pozitif (olumlu) çıkarsa yani LH artışı saptanırsa bu ortalama 24-36 saat sonra yumurtlama olacağı anlamına gelir. Bu durumda testi uyguladıktan 24 saat sonra ilişkiye girildiğinde gebelik şansı yüksek olacaktır. Çünkü yumurtlama LH artışından 24-36 saat sonra gerçekleşir ve yumurta hücresi 24 saat canlı kalabilir.

G gizsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…