- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.901
tamam ne bagrıyosunYa pık veya degıl senın zaten bu gunlerı hep degerlendırmen gerekıyor dedımya pıkten oncesıde onemlı dıe
Bence degerlendir pik gibi duruyor canim aksama iyice tam olur. Yarinda pikse degerlendirmene gerek yok diger gun catlarsa o gun degerlendir senin pik uzun oluyoşşşşşşş kızlar bi bakın ovulasyonum yaa ekledım sizide.
Martilikiz07 @BUSR4 @tr
senınde tam pik değil dido
yarın olcak herhalde
Sana bagırırmıyımmm ben bıtanemmmtamam ne bagrıyosun
Kaçırmazsın kuzum merak etme yeni çatlıyor daha 24 saat var bugün degerlendirtamam kuzum inşallah kaçırmış olmam daha yeni silinmeye başlıyor gibi değ,ilmi 24 saatim vardır inşallah
şuan kasığım çok ağrıyor
çatlasaydı bitseydi ağrımazdı değilmi
çatşama başlamıştır ondan mı ağrıyordur sence kuzum
evet canım 2gün sürüyor ama bu ay sürecekmi bilmiyorum dediğin gibi duruma bakayımBence degerlendir pik gibi duruyor canim aksama iyice tam olur. Yarinda pikse degerlendirmene gerek yok diger gun catlarsa o gun degerlendir senin pik uzun oluyo
bende kendımden umutluyum canımSana bagırırmıyımmm ben bıtanemmm❤❤Yap yapabıldıgınn kadar gunlerı cok ıyı degerlendırr senden cok umutluyum
işte benim de dün aynen böyleydi kuzum attım buraya daaynen öyle kuzum ama emın olamadım bu pikmi ya
anladım canımişte benim de dün aynen böyleydi kuzum attım buraya da
Ne icin bu dedikleriniz ben cam bali tüketiyorum ama bisiye yaradığını biomiyordumilk yediğimde berbat demiştim canım.
ama alıstım çam balı varya içinde bastırıyor diğerlerini. yenilecek şey yani.
hadi bakalım hayırlısı inşallah
aynen kuzum bugün de ikisi aynı renk gibi aslındaCanim bugunde degerlendir
Dun ki pik ti bugun birazcik silik olmuş ama hala pik diyorum ben
Degerlendir mutlaka
Infertilite bölümüne randevu vermiyorlar ki devletteinfertilite bölümüne gideceksin canım yumurta saymı için. SEn normal kadın doğuma mı gittin
Çatlamaz bende ovulasyon kullanıyorum. Yumurta büyürçatlamaz ise kiste dönüşür Allah korusun çatlıyor ki regl oluyoruzKızlar bu arada size birşey soracam bileniniz varmıdır? Şimdi ovulasyon testiyle takip eden varsa tabi, yumurtlama gününü takip ediyoruz ya, yumurtlama oluyor ve ertesi gün çatlıyor ama tabi kaç mm olduğunu bilmiyoruz, yumurta yeterli büyüklüğe gelmesse yine çatlarmı?
Canim ben devlete gittim gittigm doktor infertilite poliklinigine yonlendirdi hemenInfertilite bölümüne randevu vermiyorlar ki devlette
c life macun kullanıyoruz canımNe icin bu dedikleriniz ben cam bali tüketiyorum ama bisiye yaradığını biomiyordum
Canim bende cok korkuyodum hic asaya dogru bakma brn hic bakmiyorum bakinca daha kotu oluyorum soyle korktugunuKızlar yarın doktora gidicem ama vajinal muayeneden korkuyorum ne yapmaliyim bir sefer doktor soylemeden spekulumi soktu cok acidi yarim birakti
Bugün 14.günüm hala adet olmadım hafif beyaz kremsi alındım oldu afedersiniz özel bölgem yumusamistiMerhaba kızlar 13 Aralık gece 4 ya da 3 çatladı Ovitrelle catlatma iğnesi yapılmıştı. Dünden beri belim çok ağrıyor ama bugün geçti dün hafif kasık ağrılarım vardı çatlamadan sonra bugün 14 gün oldu acaba adet mi olacağım test yapmadım Göbeğimin alt kısımları çekiliyor sanki galiba Adet olacağım gibi sizce nedir bunlar iğneden 14 gün sonra kesin adet olunuyor değil mi
bende çok geriliyorum kuzumKızlar yarın doktora gidicem ama vajinal muayeneden korkuyorum ne yapmaliyim bir sefer doktor soylemeden spekulumi soktu cok acidi yarim birakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?