- 14 Kasım 2019
- 1.979
- 3.341
- 83
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.941
Cok gecmis olsun kuzum Allah birdaha yasatmasinAcimazmi mahvoldum ama mecbur dayandım doktorum cok iyi saolsun konusa komusa anlata anlata yaptin rahim agzindan ameliyat olmustum canim kanserli hucre yani rahim agzindan ameliyatla et aldıiar kanserli diye
Saol kuzum amin insallahCok gecmis olsun kuzum Allah birdaha yasatmasin
bende dayanicam artk insallah acimaz
Baska testin varsa tekrar yap gunun gelmiş zaten ilk idrar olmasada fark etmezAyy inşallah bozuktur kizlarr
Hoşbuldum cnmm iyi tahlillerde bir sıkıntı yokHoşgeldin canım tahlillerin falan nasil
Yok canımSaol kuzum amin insallah
Baska testin varsa tekrar yap gunun gelmiş zaten ilk idrar olmasada fark etmez
Alabiliyosan al canim yada bekle gelmezse adet yaparsin yarin öbürgunYok canım
İyi bende yeni uyandim ya sabah 9 dan sonra uyuyabildim bi ara uyandim atesimi ölctüm 37 ama gogüslerim acimaya baslamis adetim gelecek belli adetten 5-6 Gün önce acirlar adet gunü gecer acısiBu test bende kesinlikle bozuk c bile cikmamis dogru durust
Iyilik kuzu sen
Atesin gayet iyi gidiyo olmazsim insallahİyi bende yeni uyandim ya sabah 9 dan sonra uyuyabildim bi ara uyandim atesimi ölctüm 37 ama gogüslerim acimaya baslamis adetim gelecek belli adetten 5-6 Gün önce acirlar adet gunü gecer acısi
Olurum olurum çünkü gögüslerim aciyosa gelir ateş işine guvenmiyom zatenAtesin gayet iyi gidiyo olmazsim insallah ☺
Hersey Allahin takdiri canim nasip edecegi gunu bekliyoruz ❤Hoşbuldum cnmm iyi tahlillerde bir sıkıntı yok
Hic belli olmaz göğüsler de belirti zatrnOlurum olurum çünkü gögüslerim aciyosa gelir ateş işine guvenmiyom zaten
Hadi bakalim insallah olumlu bi sonuc cikarKomşu kızını eczaneye yolladim bana test alıp gelecek
Tmm canım ne cijti testCnm resimde ısıktan net gorunmedi ama elimdeki testte cok net cizgi yarin sabah tekraralayacam testi.i dua edin bana
Hee tmm canım sabah ölçüm yineAdet gününe kadar ve adet günü düşmezse kuzum
Benim göguslerim herzamanki gibi adet gelecegindeki gibi aciyor zamanlamasida ayni adet gunune yakin diye. Ben önceki hamileliklerimde hic gogus acisı yasamadim zatenHic belli olmaz göğüsler de belirti zatrn
Kızlar bu ay saldım ya artık dün ve önceki gün pikti bugün sanırım çatladı, testte yapmadım ama öyle düşünüyorum 21-22-23 ü ard arda ilişki oldu dün boştu bugün ilişki oldu, 23-24 yumurtlama artık hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?