- 14 Kasım 2019
- 1.979
- 3.341
- 83
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.921
soylicem canim amaa obur sefer saatlerce vajinamin ici cok yanmisti tam girmedigi haldeCanim bende cok korkuyodum hic asaya dogru bakma brn hic bakmiyorum bakinca daha kotu oluyorum soyle korktugunu
Test yaptin miB
Bugün 14.günüm hala adet olmadım hafif beyaz kremsi alındım oldu afedersiniz özel bölgem yumusamisti
Kuzum kasmissindir kendini buyuk ihtimal ondan zorlanmistir sakin kalmaya calis oraya kesinlikle bakmasoylicem canim amaa obur sefer saatlerce vajinamin ici cok yanmisti tam girmedigi halde
Tam olamadim canim aciyinca izin vermedim doktora ama bebek icin olmak zorundayimbende çok geriliyorum kuzum
daha önce oldunmu muayene
bakma didemin söylediği gibi derin derin nefes al kuzum
Yaptım 2 çizgide bembeyazdı 3 dakika içinde sonra C çizgi hafif pembesi olduTest yaptin mi
Himm anladim sifa olsunc life macun kullanıyoruz canım
içinde çam balı var.ınu diyorum
olabilir kuzum bakmamayi deniycem artikKuzum kasmissindir kendini buyuk ihtimal ondan zorlanmistir sakin kalmaya calis oraya kesinlikle bakma
Atsana bi canim.Yaptım 2 çizgide bembeyazdı 3 dakika içinde sonra C çizgi hafif pembesi oldu
Acimio ki ,anlamadim acimamasi lazim bende bir kere bakıldı bende korkmustum ama hic bisi olmadi,ama iyi bisi tam görünüyor herseyTam olamadim canim aciyinca izin vermedim doktora ama bebek icin olmak zorundayim
Oyle valla sen normal vajinal kontrol yaptircan benim vajinadan parca aldi bildigin et kopardi yani düşün beteri var sakin ololabilir kuzum bakmamayi deniycem artik
kadin olmak ne kadar zor
Ilk iliskimde cok zorlanmistm ondan dolayi bir korkum var sanirimAcimio ki ,anlamadim acimamasi lazim bende bir kere bakıldı bende korkmustum ama hic bisi olmadi,ama iyi bisi tam görünüyor hersey
Ayy Allah korusun ne parcasi aldi kuzum acimadimiOyle valla sen normal vajinal kontrol yaptircan benim vajinadan parca aldi bildigin et kopardi yani düşün beteri var sakin ol
Canım bu test 2 dk sonra bu pembelige ulaştıAtsana bi canim.
Acimazmi mahvoldum ama mecbur dayandım doktorum cok iyi saolsun konusa komusa anlata anlata yaptin rahim agzindan ameliyat olmustum canim kanserli hucre yani rahim agzindan ameliyatla et aldıiar kanserli diyeAyy Allah korusun ne parcasi aldi kuzum acimadimi
Bu test bozuk bence c zaten kopkoyu olur bunda silik cikmis c bile zor cikmiski t ciksinCanım bu test 2 dk sonra bu pembelige ulaştı
Canım sabah namazda tuvalete geçtim sonra 8de geçtim bu testi de saat 10da yaptimBu test bozuk bence c zaten kopkoyu olur bunda silik cikmis c bile zor cikmiski t ciksin
Bu test bende kesinlikle bozuk c bile cikmamis dogru durustCanım sabah namazda tuvalete geçtim sonra 8de geçtim bu testi de saat 10da yaptim
Iyilik kuzu senNapiyosunuz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?