- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #58.961
BencedeeeBu test bozuk bence c zaten kopkoyu olur bunda silik cikmis c bile zor cikmiski t ciksin
Hayırlısı olsun kardeş,rabbim en hayirli zamanda versin
Amin canim inşallahAynen kuzum hissetmek güzel ama acı verici bu ay canım cıktı benimilişki yapasım bile yok ağrıdan
Inşallah tutar emeklerimiz çektiğimiz acılar boşa gitmez kuzum❤
Biz artık yapiozzKızlar napiyorsunuz❤
Ben işi bitirdim uzanıyorum şimdi görev tamam
Ayy Pardon yapmiyoruzzzBiz artık yapiozz
Hatırlamıyorum ki ip gibiydi açıl pembe de olmuştu sonra koyulaştı kahverengimsiAkıntın su gibi mıydı çok soru sordum galiba kusura bakma
Yok ykk berfin onu biliyorum kuzum, acaba diyorum yumurtanın pik yani yumurtlama günü olması demek, istenilen büyüklüğe gelmiştir demek mi acabaÇatlamaz bende ovulasyon kullanıyorum. Yumurta büyürçatlamaz ise kiste dönüşür Allah korusun çatlıyor ki regl oluyoruz
Tabiki canım ben çünkü klomen kullandım yumurta takibi yapıldı oradan biliyorum.Yok ykk berfin onu biliyorum kuzum, acaba diyorum yumurtanın pik yani yumurtlama günü olması demek, istenilen büyüklüğe gelmiştir demek mi acaba
Bende bu ay femara kullandım ama tutmadı, yımurtam büyüyor ve çatlıyordu neden bu yönteme gitti doktor diye sordum garanti için dedi, ben artık femara klomen frlan kulanmak istemiyorum diye emin olmaya çalıştımTabiki canım ben çünkü klomen kullandım yumurta takibi yapıldı oradan biliyorum.
Bekleyip gorelim bakalimBenim göguslerim herzamanki gibi adet gelecegindeki gibi aciyor zamanlamasida ayni adet gunune yakin diye. Ben önceki hamileliklerimde hic gogus acisı yasamadim zaten ☺ yani benimki yolda ben gelcem diyor
Valla ben 1 ay kullandım klomen ve catlatma iğnesi kullandım bizde sorinyok üstüne üstlük 4 yumurta oldu ama yinede tutmadı saatle söyledi doktor ona göre ilişkiye girdik ama yinede olmadı bu ayda ovulasyon yapicam regl bitti 3 gun oldu biteli yarın başlıcam benim dongüm kısa çünkü dedim artık olmazsa bu ay ya tüpbebek yada denemicem vazgecicemBende bu ay femara kullandım ama tutmadı, yımurtam büyüyor ve çatlıyordu neden bu yönteme gitti doktor diye sordum garanti için dedi, ben artık femara klomen frlan kulanmak istemiyorum diye emin olmaya çalıştım
ya ben eşlerimize de üzülüyorum didem yaa yazık adamlar görev gibiBekleyip gorelim bakalimbenimde bu ay umudum yok bugun catladiysa benimki seyapmak istemiyo yoldan cikarmam lasim bi sekilde
bugün çatlamaysa allem et kullem et hallet didemBekleyip gorelim bakalimbenimde bu ay umudum yok bugun catladiysa benimki seyapmak istemiyo yoldan cikarmam lasim bi sekilde
canım geri gönder hemen kullanma zamanı geçmişKızlar kardesim miratech adli test aldi eczaciyla konuştum sağlam ver dedim bizzat. Israrı damıttım talimat göre. Hiç bir şekilde ilerlemedi idrar çizgilere. Biraz bastırdım delikten öyle gitti sonic negatifti ama test kullanma tarihine baktım 2018 diyor of ya
Kuzumm bnde gece ay oldum Kendini rahat birak ve doktora deki spekulumu koyacaginiz zaman bni haberdar edinKızlar yarın doktora gidicem ama vajinal muayeneden korkuyorum ne yapmaliyim bir sefer doktor soylemeden spekulumi soktu cok acidi yarim birakti
2 saat beklemiştim idrar için canım bisey icmedimcanım geri gönder hemen kullanma zamanı geçmiş
yerine test versin ama biraz idrarın biriksin hemen yapma
soyliycem kuzum bakalim rahat olmaya calisicam ne kadat olabilirsemKuzumm bnde gece ay oldum Kendini rahat birak ve doktora deki spekulumu koyacaginiz zaman bni haberdar edin
Tamam çok teşekkür ederim inşallah güzel hayırlı haberler alırızHatırlamıyorum ki ip gibiydi açıl pembe de olmuştu sonra koyulaştı kahverengimsi
Sorun yoksa neden hemen tüp bebek canm, aşılama denesene, kaç yıldır evlisinValla ben 1 ay kullandım klomen ve catlatma iğnesi kullandım bizde sorinyok üstüne üstlük 4 yumurta oldu ama yinede tutmadı saatle söyledi doktor ona göre ilişkiye girdik ama yinede olmadı bu ayda ovulasyon yapicam regl bitti 3 gun oldu biteli yarın başlıcam benim dongüm kısa çünkü dedim artık olmazsa bu ay ya tüpbebek yada denemicem vazgecicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?