Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlamaz bende ovulasyon kullanıyorum. Yumurta büyürçatlamaz ise kiste dönüşür Allah korusun çatlıyor ki regl oluyoruz
Yok ykk berfin onu biliyorum kuzum, acaba diyorum yumurtanın pik yani yumurtlama günü olması demek, istenilen büyüklüğe gelmiştir demek mi acaba

Tabiki canım ben çünkü klomen kullandım yumurta takibi yapıldı oradan biliyorum.
Bende bu ay femara kullandım ama tutmadı, yımurtam büyüyor ve çatlıyordu neden bu yönteme gitti doktor diye sordum garanti için dedi, ben artık femara klomen frlan kulanmak istemiyorum diye emin olmaya çalıştım

Benim göguslerim herzamanki gibi adet gelecegindeki gibi aciyor zamanlamasida ayni adet gunune yakin diye. Ben önceki hamileliklerimde hic gogus acisı yasamadim zaten ☺ yani benimki yolda ben gelcem diyor
Bekleyip gorelim bakalim benimde bu ay umudum yok bugun catladiysa benimki seyapmak istemiyo yoldan cikarmam lasim bi sekilde

Valla ben 1 ay kullandım klomen ve catlatma iğnesi kullandım bizde sorinyok üstüne üstlük 4 yumurta oldu ama yinede tutmadı saatle söyledi doktor ona göre ilişkiye girdik ama yinede olmadı bu ayda ovulasyon yapicam regl bitti 3 gun oldu biteli yarın başlıcam benim dongüm kısa çünkü dedim artık olmazsa bu ay ya tüpbebek yada denemicem vazgecicem

Bekleyip gorelim bakalim benimde bu ay umudum yok bugun catladiysa benimki seyapmak istemiyo yoldan cikarmam lasim bi sekilde
ya ben eşlerimize de üzülüyorum didem yaa yazık adamlar görev gibi
bugünü de atlat sonra zaten mecburiyet gidiyo heves geliyo adamlara

Kızlar kardesim miratech adli test aldi eczaciyla konuştum sağlam ver dedim bizzat. Israrı damıttım talimat göre. Hiç bir şekilde ilerlemedi idrar çizgilere. Biraz bastırdım delikten öyle gitti sonic negatifti ama test kullanma tarihine baktım 2018 diyor of ya

canım geri gönder hemen kullanma zamanı geçmiş
yerine test versin ama biraz idrarın biriksin hemen yapma

Kızlar yarın doktora gidicem ama vajinal muayeneden korkuyorum ne yapmaliyim bir sefer doktor soylemeden spekulumi soktu cok acidi yarim birakti
Kuzumm bnde gece ay oldum Kendini rahat birak ve doktora deki spekulumu koyacaginiz zaman bni haberdar edin

Sorun yoksa neden hemen tüp bebek canm, aşılama denesene, kaç yıldır evlisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…