- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.501
Valla kuzum hic kusura bakmasin o nezaman istese yok demiyom bu ay heo zevkine yaptik ve dunde gercekten sadece yumurta icin degil yanastim kendim kudurdum ondan cok istedim ama naptim ne ettim yok cok sinir oldumarada oluyor kuzum böyle şeyler
zaman geçtikçe bebek serüveni uzadıkça arada yapıyolar böyle
Canım bugün iğne vurulduysan c life yeme artık adet olana kadar yiyilmiyor bende çatlatma iğnesi oluyorum c life kullanıyorum sipariş verdiğim kadına sordum iğneden bir gün önce bırakılması gerekiyor dedi sende yeme o yuzden.. bı de hiç bişey olmaz iğne günü de sonraki günde ilişki yap zararı olmaz ben iğneden bir gün önce iğne günü ve sonraki günü 3 gün yapıyorumYok kuzum söylemedi açıkçası bende o sevinçten sormak aklıma bile gelmedi çünkü benim yumurtalık lar çok çok aşırı zayıftı tembeldi beni gören doktor imkansız büyümez diyiyordu o sevinle sormadimilaçta 3 ay hayit ilacı bide başka bitkisel ilaçlar kullandım geçen gittim doktora herşeyin düzeldiğini öğrendim allaha şükür şimdide c life macun aldım onu kullanıyorum 8 gundur
Allah kolaylık versin ozaman kuzum güzelce konuşmaya çalış baskı yapmadan doktor kontrolüne gitseniz birlikte gittinizmi hiç takibeCanım oylede ben eş sıkıntılı biraz oyuzden cokda üstüne gidemiyorum
Kuzum ben sürekli diyorum ya 12 sene oldu gitmediğimiz Dr klamdi diyebilirimAllah kolaylık versin ozaman kuzum güzelce konuşmaya çalış baskı yapmadan doktor kontrolüne gitseniz birlikte gittinizmi hiç takibe
Yok cnim Büşra Mersin'de Carmen İzmir'de Elazığ'da olan O Orkide23 veInsallah kuzum bilmiyomki kimse yazmadi
Aynen öyle canım. Eşim bana en son nolursun ovulasyon günlerini bana söyleme baskı hissediyorum demişti. O baskı bizde de oluyor zaten ama en iyisi onlara söylememek.kuzum biliyormusun aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz
ben şunu anladım
bunlar bizim yumurtlama dönemimiz olduğunda ellerinde olmadan şehvet duygusunu değil mecburiyet duygusunu hşissediyolar
o yüzden aslında gün aşırı yaptırıp çaktırmamak lazım bunlara
test yaptığımızda da pik günü geleceğinde ona göre ayarlarız artık napalım
Bende vardı kilo verdim düzene girdi doktorum şuan değer sadece 3 ama doktorum hormonlar için ve insulin direnci icin glifor yazdı. 2.5 ustu direnc demekmis. Dahiliye doktorum olaca gerek yok dedi ama kadın doğum doktoru kullan dedi bende kullanıyorumAranızda insülin direnci olan var mı.? Olupta hamile kalanlar bilgi verebilkr mi?
Bu arada nasılsınız kızlar benim biraz moralim bozuldu insülin direnci var diyince bakalım herhalde diyete başlayacak doktor
Adet gelmeyene kadar umut vardır canımkızlar ben acaba umut etmeli miyim 14. Gün negatif
canım neler kullandın yazabilirmisin bize deYok kuzum söylemedi açıkçası bende o sevinçten sormak aklıma bile gelmedi çünkü benim yumurtalık lar çok çok aşırı zayıftı tembeldi beni gören doktor imkansız büyümez diyiyordu o sevinle sormadimilaçta 3 ay hayit ilacı bide başka bitkisel ilaçlar kullandım geçen gittim doktora herşeyin düzeldiğini öğrendim allaha şükür şimdide c life macun aldım onu kullanıyorum 8 gundur
İnşallah yarın gidicem bakalım olmazsam orda belli olacakAdet gelmeyene kadar umut vardır canım
Tamam canım haber ver banadsAnladim canım bnde bugun gostericem
Allah şifa versin canımKızlar nasılsınız? Eşim 2de ameliyata giriyor dualarınızı eksik etmeyin olur mu?
İnşallah kuzum teşekkür ederim hepimiz kalırız inşallahHilala tsh hemen düşer cnm merat etme, çokta yüksek değil zaten inş gebe kalırsn
Bende regl olmayı bekliyorum ama türkçesi olurmu bilemedim olmaz diyorlar
Kalacaksn tabi kuzucuk inşallah
TEşekküt ederim canımYolla bakim canim testlerini
aynen canım kesinlikleAynen öyle canım. Eşim bana en son nolursun ovulasyon günlerini bana söyleme baskı hissediyorum demişti. O baskı bizde de oluyor zaten ama en iyisi onlara söylememek.
Bugünki yaptıgım dahada belirgin oldu sanki ve kaşık ağrım varTEşekküt ederim canım
tatlım daha pik olmamışTEşekküt ederim canım
Canim henuz yumurtlama olmamisTEşekküt ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?