Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
arada oluyor kuzum böyle şeyler
zaman geçtikçe bebek serüveni uzadıkça arada yapıyolar böyle
Valla kuzum hic kusura bakmasin o nezaman istese yok demiyom bu ay heo zevkine yaptik ve dunde gercekten sadece yumurta icin degil yanastim kendim kudurdum ondan cok istedim ama naptim ne ettim yok cok sinir oldum

Canım bugün iğne vurulduysan c life yeme artık adet olana kadar yiyilmiyor bende çatlatma iğnesi oluyorum c life kullanıyorum sipariş verdiğim kadına sordum iğneden bir gün önce bırakılması gerekiyor dedi sende yeme o yuzden.. bı de hiç bişey olmaz iğne günü de sonraki günde ilişki yap zararı olmaz ben iğneden bir gün önce iğne günü ve sonraki günü 3 gün yapıyorum

Allah kolaylık versin ozaman kuzum güzelce konuşmaya çalış baskı yapmadan doktor kontrolüne gitseniz birlikte gittinizmi hiç takibe
Kuzum ben sürekli diyorum ya 12 sene oldu gitmediğimiz Dr klamdi diyebilirim bir yıldır gitmiyoruz artık o anlamaz konuşmadan faln

Aynen öyle canım. Eşim bana en son nolursun ovulasyon günlerini bana söyleme baskı hissediyorum demişti. O baskı bizde de oluyor zaten ama en iyisi onlara söylememek.

Aranızda insülin direnci olan var mı.? Olupta hamile kalanlar bilgi verebilkr mi?

Bu arada nasılsınız kızlar benim biraz moralim bozuldu insülin direnci var diyince bakalım herhalde diyete başlayacak doktor
Bende vardı kilo verdim düzene girdi doktorum şuan değer sadece 3 ama doktorum hormonlar için ve insulin direnci icin glifor yazdı. 2.5 ustu direnc demekmis. Dahiliye doktorum olaca gerek yok dedi ama kadın doğum doktoru kullan dedi bende kullanıyorum

canım neler kullandın yazabilirmisin bize de
aklımızda bulunsun

Aynen öyle canım. Eşim bana en son nolursun ovulasyon günlerini bana söyleme baskı hissediyorum demişti. O baskı bizde de oluyor zaten ama en iyisi onlara söylememek.
aynen canım kesinlikle
işte biz kadınlarda garantiye almak istiyoruz belkide ondan tutamıyoruz kendimizi
ama yapmamak lazım haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…