Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kuzum kullanma bugün ilişkiyi es geçmeyin yarında yapın inşallah sonrası Allah büyüktür güzel haberler ver bize
Ayy kuzum allah razı olsun senden bilgilendirdin tamam daha kullanmayayım macunu ilişki içinde doktor dedi bugün yapmayın yarın akşam yapın sizce bugün de yapsam mi bi sakıncası olurmu ki

Ayy kuzum allah razı olsun senden bilgilendirdin tamam daha kullanmayayım macunu ilişki içinde doktor dedi bugün yapmayın yarın akşam yapın sizce bugün de yapsam mi bi sakıncası olurmu ki
Valla kuzum. Şansa bırakma işini igneyi vurduktan 36 saat sonra catliyor diyor ama sen bilirsin yapmak istersen bugün yarın üst üste yapabilirsin hiç bir sakıncası yok

Aranızda insülin direnci olan var mı.? Olupta hamile kalanlar bilgi verebilkr mi?

Bu arada nasılsınız kızlar benim biraz moralim bozuldu insülin direnci var diyince bakalım herhalde diyete başlayacak doktor
İlaç veridimi kuzum ilaç zaten zayıflatıyor benimde vardı insülin direnci ama zayiflayinca kalmadı sorun Pco varmı sende

Canım, selam. Ben de 9 gün oldu kürtaj olalı. Şuan lekelenmelerim devam ediyor.Bende bir adet sonrası korunmayı bırakmayı düşünüyorum. Sana bu şekilde doktorun mu tavsiye etmişti.

Hayır doktor 2 adet bekle demişti..
Ama ben kürtaj olmadım. .kendisi düştü ve ilk gebelik idi.
Kürtaj durumunda rahmin dinlenmesi ile normal düşük bir değil imiş..
Son kontrolümde rahim duvarı ince gayet ii dendi.
Kalın olması durumunda tekrar gebe kalırsam onunda düşük olma olasılığı yüksek demişti.
Biz dusukten sonra yaklaşık 1 ay kadar birlikte olmadık.
Ben hala adet olmadım. .test de yapmadım. .
Endişem şu.. dusukten sonra bu gebeligim çok mu erken oldu acaba..tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum

Size de çok geçmiş olsun dilerim en kısa zamanda hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz.

İlaç veridimi kuzum ilaç zaten zayıflatıyor benimde vardı insülin direnci ama zayiflayinca kalmadı sorun Pco varmı sende
Valla bu zamana kadar hiç pco var demediler adetlerim her zaman düzenli ilaç vermedi diyetisyene gönderdi haftaya p tesi diyetisyene gideceğim sen gebelik mi düşünüyordun ilaç içerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…