- 9 Kasım 2019
- 5.418
- 8.986
- 118
- 36
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.461
Evet kuzum kullanma bugün ilişkiyi es geçmeyin yarında yapınŞimdi ine yi vuruldum eve geldim canım daha kullanmayayım macunu öylemi diyiyorsun canım
En iyisi gecikmesini beklemekBelirtilere cok bakmak ii degil aslinda ben iki gebeligimde oldum olacagim dedim,gebe ciktim,tabi kisiden kisiye degisio
Iyi bende arkadaşima gidicem kahvalti yapiptaMerhaba canim ev işi vallahi sen nasılsın
Ayy kuzum allah razı olsun senden bilgilendirdin tamam daha kullanmayayım macunu ilişki içinde doktor dedi bugün yapmayın yarın akşam yapın sizce bugün de yapsam mi bi sakıncası olurmu kiEvet kuzum kullanma bugün ilişkiyi es geçmeyin yarında yapıninşallah sonrası Allah büyüktür güzel haberler ver bize
Valla kuzum. Şansa bırakma işini igneyi vurduktan 36 saat sonra catliyor diyor ama sen bilirsin yapmak istersen bugün yarın üst üste yapabilirsin hiç bir sakıncası yokAyy kuzum allah razı olsun senden bilgilendirdin tamam daha kullanmayayım macunu ilişki içinde doktor dedi bugün yapmayın yarın akşam yapın sizce bugün de yapsam mi bi sakıncası olurmu ki
Senin yumurtlama.nezamandi kuzumBenimki hiç bir umut vaad etmiyordl
Önemli olan sabah ateşi kuzum regle kadar o civarda gider regl öncesi yada günü düşmezse gebe olabilirsinBenim yine aynı 36.8 hiç sasmio kaç gündür aynı ama gün içinde dusuo
Benim yumurtalama hiç birşey olmadı degerlnedirmedik canim adetim son 1 gunSenin yumurtlama.nezamandi kuzum
İlaç veridimi kuzum ilaç zaten zayıflatıyor benimde vardı insülin direnci ama zayiflayinca kalmadı sorun Pco varmı sendeAranızda insülin direnci olan var mı.? Olupta hamile kalanlar bilgi verebilkr mi?
Bu arada nasılsınız kızlar benim biraz moralim bozuldu insülin direnci var diyince bakalım herhalde diyete başlayacak doktor
Canım, selam. Ben de 9 gün oldu kürtaj olalı. Şuan lekelenmelerim devam ediyor.Bende bir adet sonrası korunmayı bırakmayı düşünüyorum. Sana bu şekilde doktorun mu tavsiye etmişti.
Bi yap bakalım bugün ne çıkcak ovudahayır kuzum şuan yok
dün akşam ilişkiden sonrada bıraz devam etti. ama 2-3 saat duşa girmedim. 1saat yakın ayaklarımı dikip,1saattte normal uzandım. sonra 00:00 gibi duşa girip tekrar yattım
Allah korumus kuzum insallah kotu bisey yokturBn cok az Hissrttim bnde uykudaydim kuzum uyandim annem soyledi dusakabin kalisi baya sallanmis
Ben bir şey mi kaçırdım niye alıyoruz anahtarlık totemse ben de alayimAma akşama kdar al, daha vakit var
Valla bu zamana kadar hiç pco var demediler adetlerim her zaman düzenli ilaç vermedi diyetisyene gönderdi haftaya p tesi diyetisyene gideceğim sen gebelik mi düşünüyordun ilaç içerkenİlaç veridimi kuzum ilaç zaten zayıflatıyor benimde vardı insülin direnci ama zayiflayinca kalmadı sorun Pco varmı sende
Anladim kuzum hadi hayirlisiYok kuzum doktorun kendisi verdi ismide folic trio diye bi ilac
Yok hamd olsun birsey yokmus kuzum ama baya hissetmisler onlar iste burda elazigli biri vardi o kimdi busramiydi Carmen miydi hatirlamiyorum onlarin durumunu merak rttimAllah korumus kuzum insallah kotu bisey yoktur
Bende uyudum valaBen uyurdum yaesimi okula gondermeye bile kalkamazdim uykuya cok duskunum. 11-12-1 de kalkardim hey gidi gunler heyy.
Neden degerlendirmedin kuzum test yapmadinmi ovu yada 1 2 günde 1 ilişki olsaydı tutma şansı vardi yineBenim yumurtalama hiç birşey olmadı degerlnedirmedik canim adetim son 1 gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?