- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.521
Nedim kuzum Allah yardimcin olsunKuzum ben sürekli diyorum ya 12 sene oldu gitmediğimiz Dr klamdi diyebilirimbir yıldır gitmiyoruz artık o anlamaz konuşmadan faln
Canim 5+5 te bebek gorulmemesi normal ama. Ben simdi 5+0 im doktor cagirdi ama gitmiycem cunku keseden baska bisey gorulmez pek. Haftaya gidicem 6+ larda ancak görülür geneldeKızlar ben bugün tekrar Dr a gittim, kese salı günü 12 mm di, 17 mm olmuş.
Beta artışı da çok iyi dedi Dr.
Ama hala içinde bebek göremedik
Alttan muayene Dr baksak görebiliriz dedi, onu da ben istemedim, bekleyelim dedim.
5+5 deyim su an..
Benim gibi olan var mı..
@Martilikiz07
Canım sen ne durumdasın.
Ne zaman gideceksin tekrar..
Bebisi gorebildin mi.
Biz seninle aynı gidiyoruz hemen hemen.
Anladim canim bende birazdan hastaneye gidicemInsallah kuzum bilmiyomki kimse yazmadi
Tmm cnmTamam canım haber ver banads
Aa oylemii kristirmisim canm cok sagol insallah yaaYok cnim Büşra Mersin'de Carmen İzmir'de Elazığ'da olan @Yildiz23 ve @BerraAksa_K iyilerdir inşallah
Hadi kuzum goruyum seni aslansin senn hic te korkmazsin hemen olcak biticekAnladim canim bende birazdan hastaneye gidicem
EVet canım senin dedigin gibi sıvı alımına dikkat ediyorum benim 33 34 günü buluyor döngüm adetim bitti hemen başladım ben kaçırmamak adına beklemedim adetim 5 gün sürdü 6 gün başladım 4 gündür test yapıyorum yani 9 gün bugüntatlım daha pik olmamış
test yapmaya devam et
sıvı alımına dikkat et 2 saat sıvı almadan yaparsan çok net çıkar
kaçıncı gün bugün adetinden itibaren
kaç günde bir adet oluyorsun ?
Ahahahaha nasil gaz veriyor yavrummmHadi kuzum goruyum seni aslansin senn hic te korkmazsin hemen olcak biticek
Canım sen neden içiyorsun dostinexi?Bugunki dostinex imi de ictimyan etkisi aksama anca baslar ozamana evde olmus olurum uykusuz geceler beni bekler
Canim benim amin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahdoktora gittim bebeği görmeye:) 5 hafta 5 günlük olmuşuz :) kalbinin atışını da gördüm ya çok mutluyum şu an içimde bir mucize var
Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah
Merhaba canim hosgeldinHanımlar merhaba
Amindoktora gittim bebeği görmeye:) 5 hafta 5 günlük olmuşuz :) kalbinin atışını da gördüm ya çok mutluyum şu an içimde bir mucize var
ultrason goruntusu varsa paylasirmisiniz:)doktora gittim bebeği görmeye:) 5 hafta 5 günlük olmuşuz :) kalbinin atışını da gördüm ya çok mutluyum şu an içimde bir mucize var
8 aydır canımCanim benim amin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Ne kadar zamandir istiyordunuz
Hoşbulduk cnmMerhaba canim hosgeldin
Masallah canim peki cok takip ediyormuydun surekli testlerler falan8 aydır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?