Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bu zamana kadar hiç pco var demediler adetlerim her zaman düzenli ilaç vermedi diyetisyene gönderdi haftaya p tesi diyetisyene gideceğim sen gebelik mi düşünüyordun ilaç içerken
Evet canım düşünüyordum ilac kullandım ben insulun için çok şükür şuan hiç bir sıkıntı yok

Neden degerlendirmedin kuzum test yapmadinmi ovu yada 1 2 günde 1 ilişki olsaydı tutma şansı vardi yine
Kullandım kuzmun ovu 3 gün pik gösterdi eşime testleri gösterdim adamın psikolojisini bozdum bana böyle şeylerle gelme yapmak istemiyorum dedi yapmadık

Canim için ni ferah tut olacaksa hersekilde olacaktır endişe etme drlarin olmaz deyip olan neler yaşamadım ki teslimiyet güzel şeydir Allah hayırlısıni versin canım

İlaç kullanırken de gebelik için çalışmalar yapıyor muydun peki ? Kacti sizin deger
Tabiki yapıyordum kaç çıktığını hiç bilmiyorum kuzum ama sadece gebelige engel. Değildik ilaç akışına o ilaçla bile sadece hamile kalan bir suru insan var

Kullandım kuzmun ovu 3 gün pik gösterdi eşime testleri gösterdim adamın psikolojisini bozdum bana böyle şeylerle gelme yapmak istemiyorum dedi yapmadık
Ooo esin çok katı gerçekten benim eşim çocuk çok istemedi halde yapıyor yalvartmıyor 24 yumurtlama idi mesela ogun dolu gunumuzdu zaten 25 ide ben istedim yapalım diye tamam dedi 26 sida eşim istedi oldu ben testlerdende bahsediyorum her ay hiç olumsuz konuşmadı onun hakkındada tamam dedi hep kuzum esin nie bukadar kati cocukmu istemiyor caba gostermiyor

Istemez olurmu canim cok istiyor ama biz uzun zamdir isteyip olmadığı için canim adam artık oylede yapsak olmuyor boylede yapsak olmuyor diye bıktı adam

İlacı
Tabiki yapıyordum kaç çıktığını hiç bilmiyorum kuzum ama sadece gebelige engel. Değildik ilaç akışına o ilaçla bile sadece hamile kalan bir suru insan var
Merhaba bu gerizekali doktor bana ilaç yazmadi ben eczacıya danissam verir mi ismi nedir benimle paylaşırsaniz sevinirim

Kızlar ben bugün tekrar Dr a gittim, kese salı günü 12 mm di, 17 mm olmuş.
Beta artışı da çok iyi dedi Dr.
Ama hala içinde bebek göremedik
Alttan muayene Dr baksak görebiliriz dedi, onu da ben istemedim, bekleyelim dedim.
5+5 deyim su an..
Benim gibi olan var mı..
Martilikiz07
Canım sen ne durumdasın.
Ne zaman gideceksin tekrar..
Bebisi gorebildin mi.
Biz seninle aynı gidiyoruz hemen hemen.

Istemez olurmu canim cok istiyor ama biz uzun zamdir isteyip olmadığı için canim adam artık oylede yapsak olmuyor boylede yapsak olmuyor diye bıktı adam
Ama.boyle düşünüp çabalamazsa olmazki kuzum çaba bizden vermesi Rabbimden
Çok duydum çevreden 10 yıl 15 yil sonra anne olani kuzum sikintinizda yok zaten

Ama.boyle düşünüp çabalamazsa olmazki kuzum çaba bizden vermesi Rabbimden
Çok duydum çevreden 10 yıl 15 yil sonra anne olani kuzum sikintinizda yok zaten
Canım oylede ben eş sıkıntılı biraz oyuzden cokda üstüne gidemiyorum

arada oluyor kuzum böyle şeyler
zaman geçtikçe bebek serüveni uzadıkça arada yapıyolar böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…