- 9 Kasım 2019
- 5.418
- 8.986
- 118
- 36
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.481
Evet canım düşünüyordum ilac kullandım ben insulun için çok şükür şuan hiç bir sıkıntı yokValla bu zamana kadar hiç pco var demediler adetlerim her zaman düzenli ilaç vermedi diyetisyene gönderdi haftaya p tesi diyetisyene gideceğim sen gebelik mi düşünüyordun ilaç içerken
Rabbim beterinden korusun ulasilmiyormu ona insallah iyidirlerYok hamd olsun birsey yokmus kuzum ama baya hissetmisler onlar iste burda elazigli biri vardi o kimdi busramiydi Carmen miydi hatirlamiyorum onlarin durumunu merak rttim
İlaç kullanırken de gebelik için çalışmalar yapıyor muydun peki ? Kacti sizin degerEvet canım düşünüyordum ilac kullandım ben insulun için çok şükür şuan hiç bir sıkıntı yok
Kullandım kuzmun ovu 3 gün pik gösterdi eşime testleri gösterdim adamın psikolojisini bozdumNeden degerlendirmedin kuzum test yapmadinmi ovu yada 1 2 günde 1 ilişki olsaydı tutma şansı vardi yine
Canim için ni ferah tut olacaksa hersekilde olacaktır endişe etme drlarin olmaz deyip olan neler yaşamadım ki teslimiyet güzel şeydir Allah hayırlısıni versin canımHayır doktor 2 adet bekle demişti..
Ama ben kürtaj olmadım. .kendisi düştü ve ilk gebelik idi.
Kürtaj durumunda rahmin dinlenmesi ile normal düşük bir değil imiş..
Son kontrolümde rahim duvarı ince gayet ii dendi.
Kalın olması durumunda tekrar gebe kalırsam onunda düşük olma olasılığı yüksek demişti.
Biz dusukten sonra yaklaşık 1 ay kadar birlikte olmadık.
Ben hala adet olmadım. .test de yapmadım. .
Endişem şu.. dusukten sonra bu gebeligim çok mu erken oldu acaba..tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum
Size de çok geçmiş olsun dilerim en kısa zamanda hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz.
Tabiki yapıyordum kaç çıktığını hiç bilmiyorum kuzum ama sadece gebelige engel. Değildik ilaç akışına o ilaçla bile sadece hamile kalan bir suru insan varİlaç kullanırken de gebelik için çalışmalar yapıyor muydun peki ? Kacti sizin deger
Ooo esin çok katı gerçekten benim eşim çocuk çok istemedi halde yapıyor yalvartmıyor 24 yumurtlama idi mesela ogun dolu gunumuzdu zaten 25 ide ben istedim yapalım diye tamam dedi 26 sida eşim istedi oldu ben testlerdende bahsediyorum her ay hiç olumsuz konuşmadı onun hakkındada tamam dedi hep kuzum esin nie bukadar kati cocukmu istemiyor caba gostermiyorKullandım kuzmun ovu 3 gün pik gösterdi eşime testleri gösterdim adamın psikolojisini bozdumbana böyle şeylerle gelme yapmak istemiyorum dedi yapmadık
Hoşgeldin tekrardan canımm burda hepimiz aynı şey için birbirimize destek oluyoruzhipofiz adenom nedir canım
Hoşbulduk canımmBeyinde bulunan hipofiz bezinde adenom var ve bu prolaktin salgılıyor. Haliyle ilaçsız prolaktin hep yüksek... ilaç gebelikte pek kullanılmaması gereken bir ilaç. Bizde yumurta takibi yapıyoruz prolaktin seviyem yumurtlamayı vs engelliyor mu diye. Geçen ay doktor çatladığı günü kaçırdı. O yüzden bu ay tekrar
Istemez olurmu canim cok istiyor ama biz uzun zamdir isteyip olmadığı için canim adam artık oylede yapsak olmuyor boylede yapsak olmuyor diyeOoo esin çok katı gerçekten benim eşim çocuk çok istemedi halde yapıyor yalvartmıyor 24 yumurtlama idi mesela ogun dolu gunumuzdu zaten 25 ide ben istedim yapalım diye tamam dedi 26 sida eşim istedi oldu ben testlerdense bahsediyorum her ay hiç olumsuz konuşmadı onun hakkındada tamam dedi hep kuzum esin nie bukadar kati cocukmu istemiyor caba gostermiyor
Merhaba bu gerizekali doktor bana ilaç yazmadi ben eczacıya danissam verir mi ismi nedir benimle paylaşırsaniz sevinirimTabiki yapıyordum kaç çıktığını hiç bilmiyorum kuzum ama sadece gebelige engel. Değildik ilaç akışına o ilaçla bile sadece hamile kalan bir suru insan var
Canim için ni ferah tut olacaksa hersekilde olacaktır endişe etme drlarin olmaz deyip olan neler yaşamadım ki teslimiyet güzel şeydir Allah hayırlısıni versin canım
İş çıkışı alıcam kesinKoş al kız koş, hem yürüyüş yapmış olursunben yağmurda çıktım valla
Ama.boyle düşünüp çabalamazsa olmazki kuzum çaba bizden vermesi RabbimdenIstemez olurmu canim cok istiyor ama biz uzun zamdir isteyip olmadığı için canim adam artık oylede yapsak olmuyor boylede yapsak olmuyor diyebıktı adam
Canım oylede ben eş sıkıntılı biraz oyuzden cokda üstüne gidemiyorumAma.boyle düşünüp çabalamazsa olmazki kuzum çaba bizden vermesi Rabbimden❤
Çok duydum çevreden 10 yıl 15 yil sonra anne olani kuzum sikintinizda yok zaten
Yolla bakim canim testleriniMErhaba kızlar bende bu ay ovulasyon testi yapıyorum ama aklım çok karıştı banada yardımcı olabilirmisiniz rica etsem
arada oluyor kuzum böyle şeylerNaptim nettim olmadi umrumda değil su dakkadan sonrabidahaki yumurtlamaya kadar yok
Ya benimki boylr degildi noldu anlamiyorum tuturmus o gun 2 kere yaptim pert im cikti diye naptim nettim dun istemedi onceki gunler yapmistik zaten olucak sa olsun bu sekilde.. Bodahaki yumurtlamaya kadar elletmicem kendimi cok sinir oldum ona
Insallah kuzum bilmiyomki kimse yazmadiRabbim beterinden korusun ulasilmiyormu ona insallah iyidirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?