Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen neden içiyorsun dostinexi?
Prolaktin hormonum yüksek cikti canim onu düşürmek icin iciyorum haftada 1 kez
Evet cnm yeniyim tanıtıyım kuzum adım Sevda 23 yaşındayım 7 yıllık evlıyim hiç bir sorunumuz olmadığı halde gebe kalamadım bende ovu testlerine başladım dün pik oldu testim beklemdeyim cnm
Hosgeldin canim dun pik olduysa bugun catlar degerlendirmeye devam et mutlaka

Evet cnm yeniyim tanıtıyım kuzum adım Sevda 23 yaşındayım 7 yıllık evlıyim hiç bir sorunumuz olmadığı halde gebe kalamadım bende ovu testlerine başladım dün pik oldu testim beklemdeyim cnm
Masallah kuzum Insallah bu ay sana ugurlu gekirde kalirsin Testin varsa bizede atsana

daha var canım teste devam et

Amin cnm benim çoğunuzu az çok tanıyorum artık çünkü bayağı uzaktan izledim sizi dayanamayıp atladım geldim Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Istemez olurmu canim cok istiyor ama biz uzun zamdir isteyip olmadığı için canim adam artık oylede yapsak olmuyor boylede yapsak olmuyor diye bıktı adam
Benim gibi adam yılmış demekki sende yumurtlamadan bir hafta öncesine kadar yapma testide gosterme pozitif oldugunda kendin istiyormuş gibi yanaş

kızlar sizler hangi folik asiti kullanıyorsunuz
ben folbiol kullanıyordum ama ağırmış o tavsiye etmiyolar
şöyle multivitaminli olanı almak istiyorum ama sizler ne kullanıyosunuz doktoruma da sormayı unutmuşum

Valla kuzum hic kusura bakmasin o nezaman istese yok demiyom bu ay heo zevkine yaptik ve dunde gercekten sadece yumurta icin degil yanastim kendim kudurdum ondan cok istedim ama naptim ne ettim yok cok sinir oldum
Bidahaki yumurtlamaya kadar blokla sen adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…