- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.561
Prolaktin hormonum yüksek cikti canim onu düşürmek icin iciyorum haftada 1 kezCanım sen neden içiyorsun dostinexi?
Hosgeldin canimEvet cnm yeniyimtanıtıyım kuzum adım Sevda 23 yaşındayım 7 yıllık evlıyim hiç bir sorunumuz olmadığı halde gebe kalamadım bende ovu testlerine başladım dün pik oldu testim beklemdeyim cnm
His geldin canimEvet cnm yeniyimtanıtıyım kuzum adım Sevda 23 yaşındayım 7 yıllık evlıyim hiç bir sorunumuz olmadığı halde gebe kalamadım bende ovu testlerine başladım dün pik oldu testim beklemdeyim cnm
Masallah kuzum Insallah bu ay sana ugurlu gekirde kalirsin Testin varsa bizede atsanaEvet cnm yeniyimtanıtıyım kuzum adım Sevda 23 yaşındayım 7 yıllık evlıyim hiç bir sorunumuz olmadığı halde gebe kalamadım bende ovu testlerine başladım dün pik oldu testim beklemdeyim cnm
daha var canım teste devam etEVet canım senin dedigin gibi sıvı alımına dikkat ediyorum benim 33 34 günü buluyor döngüm adetim bitti hemen başladım ben kaçırmamak adına beklemedim adetim 5 gün sürdü 6 gün başladım 4 gündür test yapıyorum yani 9 gün bugün
Iyi yiz sağol cnm çok kötüydü salladıYok cnim Büşra Mersin'de Carmen İzmir'de Elazığ'da olan O Orkide23 ve @BerraAksa_K iyilerdir inşallah
Amin cnm benim çoğunuzu az çok tanıyorum artık çünkü bayağı uzaktan izledim sizi dayanamayıp atladım geldimSende ben gibi erken evlenmişsin kuzum ben 15 te evlenmiştim 16da kızım doğdu 2. Çocuğu istiyorum 3 ay dır bu 4. Ayim hoşgeldin kuzum❤ Rabbim hepimize nasip etsin inşallah tez zamanda sağlıkla hayırlısıyla ❤
Değerlendiriyorum cnm affedermiyimProlaktin hormonum yüksek cikti canim onu düşürmek icin iciyorum haftada 1 kez
Hosgeldin canim ☺ dun pik olduysa bugun catlar degerlendirmeye devam et mutlaka
Hoşbulduk bu aradaDeğerlendiriyorum cnm affedermiyim
hoşgeldin canımAmin cnm benim çoğunuzu az çok tanıyorum artık çünkü bayağı uzaktan izledim sizi dayanamayıp atladım geldimRabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Hoşgeldin inşallah sayfanın uğuruyla 2020 de hepimiz hamiş olacağızAmin cnm benim çoğunuzu az çok tanıyorum artık çünkü bayağı uzaktan izledim sizi dayanamayıp atladım geldimRabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Cnm ben elazığ dayım iyiyiz çok şükür kötü sallandıMasallah kuzum Insallah bu ay sana ugurlu gekirde kalirsin Testin varsa bizede atsana
Hoşbulduk cnmHis geldin canim
İnşallahhhhh cnm tek isteğim buHoşgeldin inşallah sayfanın uğuruyla 2020 de hepimiz hamiş olacağız
Benim gibi adam yılmış demekkiIstemez olurmu canim cok istiyor ama biz uzun zamdir isteyip olmadığı için canim adam artık oylede yapsak olmuyor boylede yapsak olmuyor diyebıktı adam
İnşalh cnm benim aminhoşgeldin canım
inşallah uğur getirir burası hepimize
Bidahaki yumurtlamaya kadar blokla sen adamıValla kuzum hic kusura bakmasin o nezaman istese yok demiyom bu ay heo zevkine yaptik ve dunde gercekten sadece yumurta icin degil yanastim kendim kudurdum ondan cok istedim ama naptim ne ettim yok cok sinir oldum
Hoşgeldin cnmHoşbulduk cnm
Hoşbulduk cnmHoşgeldin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?