- 14 Temmuz 2017
- 822
- 1.019
- 43
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.581
Pregnio gol iyotlu olanı öneriyor doktorum canım :) ben de önce folibol kullanıyordum bıraktırdı folibolu , pregnio dol içiyorum zaten 3 aylık var içindekızlar sizler hangi folik asiti kullanıyorsunuz
ben folbiol kullanıyordum ama ağırmış o tavsiye etmiyolar
şöyle multivitaminli olanı almak istiyorum ama sizler ne kullanıyosunuz doktoruma da sormayı unutmuşum
Pregnio fol iyotlu yazamadım bi :)Pregnio gol iyotlu olanı öneriyor doktorum canım :) ben de önce folibol kullanıyordum bıraktırdı folibolu , pregnio dol içiyorum zaten 3 aylık var içinde
Haklısın canım okul yoğun bu aralar giremedim maalesef benim 5. Günüm adette zaten adet öncesi ilişki olmuştu pek umudum yoktu kaçırdık günleriKızlar listeyi temizledim
kaçtır etiket yaptığım halde dönmeyen herkesi sildim ki inanın tek tek profillerine girip en son ne zaman yazmışlar diye baktım öyle sildim, 2-3 kişiyi bıraktım ki en son yazdıkları yer burası belki bi sıkıntıları vardır giremiyorlar diye..
Bat yazdırıp bir daha uğramayan herkesi sildim, şimdi yoklama zamanı
@Zeze92 23 Aralık @Duygulu14 23 Aralık G Gamgam2506 23 Aralık @Dnz1234 23 Aralık
Kızlar geldi mi kırmızılar yoksa var mı güzel haberler
Öyle yapcam canim okadar pismanimki gösterdiğime anlatamam adam tükenmişlik sendromuna girdiBenim gibi adam yılmış demekkisende yumurtlamadan bir hafta öncesine kadar yapma testide gosterme pozitif oldugunda kendin istiyormuş gibi yanaş
çok teşekkür ederim canımPregnio gol iyotlu olanı öneriyor doktorum canım :) ben de önce folibol kullanıyordum bıraktırdı folibolu , pregnio dol içiyorum zaten 3 aylık var içinde
Fiyatı ne akadr canim bende alayım diyorum yaP
Pregnio fol iyotlu yazamadım bi :)
Ben foliktrio kullandım uzun süre sonra diofol aldım en kapsamlısı bu demiş eczacı eşime arkadaşımada doktor söylemişti o yüzden almak istemiştim bende ama bilemiyorum bazılarıda içerik hep aynı diyorkızlar sizler hangi folik asiti kullanıyorsunuz
şöyle multivitaminli olanı almak istiyorum ama sizler ne kullanıyosunuz doktoruma da sormayı unutmuşum
bir daha aslaaa göstermeÖyle yapcam canim okadar pismanimki gösterdiğime anlatamam adam tükenmişlik sendromuna girdi
diafol klandim ben faydasını görmedim hicBen foliktrio kullandım uzun süre sonra diofol aldım en kapsamlısı bu demiş eczacı eşime arkadaşımada doktor söylemişti o yüzden almak istemiştim bende ama bilemiyorum bazılarıda içerik hep aynı diyor
Ben dün eczacıma danıştım hazırlık aşamasındayım dedim FOLİDOCE tavsiye etti B12 de varmış içinde onu aldım.bugün kullanmaya başladım.ilk hamileliğimde ımom kullandım o da başarılı.kızlar sizler hangi folik asiti kullanıyorsunuz
Valla bende hayret ediyorum anlamayanlara biz cok takip ettiğimizdenmidir nedir bilmiyorum ki aay canim valla oyle yapacam pike yaklaşınca adam yaklaşacak artık biz ister onlar kaçar oldu tersine döndükbir daha aslaaa gösterme
pike yaklaşana kadar nazlan
baktın pike doğru yaklaşıyorsun saldır avına
ulen ne zor işlermiş bu bebek işleri
bugün daha iş yerinde biri anlatıyor
hiç bilmiyordum hamile olduğumu onca iş yaptım falan
nasıl bilmiyosunuz arkadaşbiz spermin gidiş yolundan nerelerde gezdiğini her naneyi takip ediyoruz son dkya kadar ha döllendi ha döllenecek
milletinde hiç haberi olmuyor hamile kalıyor
Oh ya sukur iyi olmana cok sevindim canm sabahtandir aklimdan cikmadinizIyi yiz sağol cnm çok kötüydü salladı
Var canım atabilirsem inşallahMasallah kuzum Insallah bu ay sana ugurlu gekirde kalirsin Testin varsa bizede atsana
Amin kuzumAmin cnm benim çoğunuzu az çok tanıyorum artık çünkü bayağı uzaktan izledim sizi dayanamayıp atladım geldimRabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Kuzun cevaplaya basiyoruz ya orda dosya ekle var oraya tillayinca oluyorVar canım atabilirsem inşallah
Evrt bildigin pikk yarin catlar kuzum bugunde degerldnirBu dünkü ovu testim canlar ☺
Şimdi yine test yapıcam canm inşallah çatlamıştırEvrt bildigin pikk yarin catlar kuzum bugunde degerldnir
pahalı canım ya 48 mi 49 mu ne , 3 aylık 90 adet var içindeFiyatı ne akadr canim bende alayım diyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?