Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar sizler hangi folik asiti kullanıyorsunuz
ben folbiol kullanıyordum ama ağırmış o tavsiye etmiyolar
şöyle multivitaminli olanı almak istiyorum ama sizler ne kullanıyosunuz doktoruma da sormayı unutmuşum
Pregnio gol iyotlu olanı öneriyor doktorum canım :) ben de önce folibol kullanıyordum bıraktırdı folibolu , pregnio dol içiyorum zaten 3 aylık var içinde

Haklısın canım okul yoğun bu aralar giremedim maalesef benim 5. Günüm adette zaten adet öncesi ilişki olmuştu pek umudum yoktu kaçırdık günleri

Benim gibi adam yılmış demekki sende yumurtlamadan bir hafta öncesine kadar yapma testide gosterme pozitif oldugunda kendin istiyormuş gibi yanaş
Öyle yapcam canim okadar pismanimki gösterdiğime anlatamam adam tükenmişlik sendromuna girdi

şöyle multivitaminli olanı almak istiyorum ama sizler ne kullanıyosunuz doktoruma da sormayı unutmuşum
Ben foliktrio kullandım uzun süre sonra diofol aldım en kapsamlısı bu demiş eczacı eşime arkadaşımada doktor söylemişti o yüzden almak istemiştim bende ama bilemiyorum bazılarıda içerik hep aynı diyor

Öyle yapcam canim okadar pismanimki gösterdiğime anlatamam adam tükenmişlik sendromuna girdi
bir daha aslaaa gösterme
pike yaklaşana kadar nazlan
baktın pike doğru yaklaşıyorsun saldır avına
ulen ne zor işlermiş bu bebek işleri
bugün daha iş yerinde biri anlatıyor
hiç bilmiyordum hamile olduğumu onca iş yaptım falan
nasıl bilmiyosunuz arkadaş biz spermin gidiş yolundan nerelerde gezdiğini her naneyi takip ediyoruz son dkya kadar ha döllendi ha döllenecek
milletinde hiç haberi olmuyor hamile kalıyor

Ben dün eczacıma danıştım hazırlık aşamasındayım dedim FOLİDOCE tavsiye etti B12 de varmış içinde onu aldım.bugün kullanmaya başladım.ilk hamileliğimde ımom kullandım o da başarılı.

Valla bende hayret ediyorum anlamayanlara biz cok takip ettiğimizdenmidir nedir bilmiyorum ki aay canim valla oyle yapacam pike yaklaşınca adam yaklaşacak artık biz ister onlar kaçar oldu tersine döndük

Eklentiler

• 48e03954-28cf-4372-b8e5-dafdd9a475b9.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 42
  • e9e89713-2567-4449-a159-1143d67c88cb.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…