- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.601
bende şuan bunu araştırıyorum siz hangi marka aldınız hangisi önerilir güvenilir bi bilgisi olan yardımcı olabilrmiiiİyi akşamlar kızlarBir şey soracağım internetten gebelik testi alacağın önereceğiniz bir marka var mı acaba ☺
Ben bir şey mi kaçırdım niye alıyoruz anahtarlık totemse ben de alayim
Yaa unutmaaaaİş çıkışı alıcam kesin
Olacakkkkkkk burası hamiş dolup taşacakBencede ocak coskulu gececk gbı cnm
Aa daha sendemi almadn, unutmaynYaaaa çok tatlıBende iş çıkışı alacağım
Sağol cnm teşekkür ederim iyiki varsınızOh ya sukur iyi olmana cok sevindim canm sabahtandir aklimdan cikmadiniz
Catlıyoe kuzuuu sevıs:))))kızlar ovulasyonum
papatya kağıdı gözüken bugün olan.diğeri dünki test.karsılaştırmanız için koydum.
D1DEM diloyloy1 @BUSR4 @Rainbow3461 @trncysl Martilikiz07 @Yildem @rosebatum
evet kuzum çatlıyo bu gecede yapabilirsinkızlar ovulasyonum
papatya kağıdı gözüken bugün olan.diğeri dünki test.karsılaştırmanız için koydum.
Benimde dun catlamisti kuzum bos gectiD1DEM canııımmm ben dün akşam değerlendirdim çatlamıştı silikti çizgi artık kosmet bu ayda bakalım kadere sen napıyorsun hiç uzun sayfaları okuyamadım ara ara girince ♥
Kudurukluguma yenik düşmezsem oyle yapicamBidahaki yumurtlamaya kadar blokla sen adamı
Catliyo gibi canim evet bugunude yarinida degerlendir mutlakakızlar ovulasyonum
Catlıyoe kuzuuu sevıs:))))
düne göre fark yok gibi geldi ama varmı sizce.sanki kagıdı koymasam aynı foto gibievet kuzum çatlıyo bu gecede yapabilirsin
Dunden sılık geldı banadüne göre fark yok gibi geldi ama varmı sizce.sanki kagıdı koymasam aynı foto gibi
Insallah kuzum bnm yap at bizede bakalimŞimdi yine test yapıcam canm inşallah çatlamıştır
yok canım silik belli oluyo dünkü daha koyu ama çubuk olanda belli kasette aynı gibi duruyodüne göre fark yok gibi geldi ama varmı sizce.sanki kagıdı koymasam aynı foto gibi
Rica ederim canim bnmm Iyiki sizde varsinizSağol cnm teşekkür ederim iyiki varsınız
Tamam ben de çıkınca alayım o zamanAudreyhorne astroloji ile ilgileniyor bugün akşam güneş-jüpiter kavuşumu varmış yılda 1 kez oluyormuş, niyet kapıları açık oluyormuş, sahip olmak istediğin birşey için anahtarlık aldık, bugün 21:25te sessiz bir odada niyetimizi tutacaz ve anahtarkığı çantamıza koyacaz her gördüpümüzde niyeti tekrar edecez bende bebek figürlü aldm onu bulabildim birtek uğurlu gelecek inanıyorum
Yaa unutmaaaa
Olacakkkkkkk burası hamiş dolup taşacak
Aa daha sendemi almadn, unutmayn
Anladim canim teşekkür ederimpahalı canım ya 48 mi 49 mu ne , 3 aylık 90 adet var içinde
evet canım.Bunlar gebeligi ogrenmeden öncemi
Buldum mesajı tamam aksam hep birlikte sifalanalim inşallahYarın akşam güneş-jüpiter kavuşumu var ve yılda 1 kez gerçekleşiyor. Niyet kapılarının açık olduğunu söylenir. Niyet ettiğiniz sahip olmak istediğiniz 2 şey için anahtar ve ya anahtarlık alıyorsunuz. Saat 21:25'te sessiz bir odada anahtarlıklar elinizde niyetinizi içinizden geldiği gibi diliyorsunuz. Daha sonra sürekli çantanızda taşıyıp her gördüğünüzde niyetiniz için sürekli tekrar yapıyorsunuz.
Ben araba ve bebek sembolü olan anahtarlık alacağım
Daha sılık gıvı geldı t kuzum ıyı bakdüne göre fark yok gibi geldi ama varmı sizce.sanki kagıdı koymasam aynı foto gibi
neyse öyle yada böyle değerlendirmeye calısıcam canımDaha sılık gıvı geldı t kuzum ıyı bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?