Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bir şey mi kaçırdım niye alıyoruz anahtarlık totemse ben de alayim
Audreyhorne astroloji ile ilgileniyor bugün akşam güneş-jüpiter kavuşumu varmış yılda 1 kez oluyormuş, niyet kapıları açık oluyormuş, sahip olmak istediğin birşey için anahtarlık aldık, bugün 21:25te sessiz bir odada niyetimizi tutacaz ve anahtarkığı çantamıza koyacaz her gördüpümüzde niyeti tekrar edecez bende bebek figürlü aldm onu bulabildim birtek uğurlu gelecek inanıyorum

İş çıkışı alıcam kesin
Yaa unutmaaaa

Bencede ocak coskulu gececk gbı cnm
Olacakkkkkkk burası hamiş dolup taşacak

Yaaaa çok tatlı Bende iş çıkışı alacağım
Aa daha sendemi almadn, unutmayn

Kızlar hepinize merhabalar Ben yumurtlama takip testlerinden ilk defa alacağım hangisini alayım yardımcı olur musunuz?

D1DEM canııımmm ben dün akşam değerlendirdim çatlamıştı silikti çizgi artık kosmet bu ayda bakalım kadere sen napıyorsun hiç uzun sayfaları okuyamadım ara ara girince ♥
Benimde dun catlamisti kuzum bos gecti herifi yola getiremedim artik beklemeye gecicem bende gunumuz ayni olucak senle sanirim
Bidahaki yumurtlamaya kadar blokla sen adamı
Kudurukluguma yenik düşmezsem oyle yapicam bu prolaktin yuksekligi cinsel isteksizlikde yapiyomus ilaclar ise yariyo sanirim cok kuduruk oluyorum

Tamam ben de çıkınca alayım o zaman
Ben o yazıyı nasıl kaçırdım acaba yaa

Buldum mesajı tamam aksam hep birlikte sifalanalim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…