- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.621
Iste bugun yarın cok onemlı sonra gun asırıneyse öyle yada böyle değerlendirmeye calısıcam canım
bak 2gün pik diyip durdum. 1günde çatladı.
hafta sonuna kalmadı bile
ben de aynı durumdayım 1 adet sonrası tekrar düşünüyoruz kendiliğinden düşükte çok beklemeye gerek olmadığını söylüyorlarHayır doktor 2 adet bekle demişti..
Ama ben kürtaj olmadım. .kendisi düştü ve ilk gebelik idi.
Kürtaj durumunda rahmin dinlenmesi ile normal düşük bir değil imiş..
Son kontrolümde rahim duvarı ince gayet ii dendi.
Kalın olması durumunda tekrar gebe kalırsam onunda düşük olma olasılığı yüksek demişti.
Biz dusukten sonra yaklaşık 1 ay kadar birlikte olmadık.
Ben hala adet olmadım. .test de yapmadım. .
Endişem şu.. dusukten sonra bu gebeligim çok mu erken oldu acaba..tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum
Size de çok geçmiş olsun dilerim en kısa zamanda hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz.
Tamam kuzum sağol macunu daha kullanmam ilişkide olur eğer sakıncası yoksa bende bu gün yapayım bariCanım bugün iğne vurulduysan c life yeme artık adet olana kadar yiyilmiyor bende çatlatma iğnesi oluyorum c life kullanıyorum sipariş verdiğim kadına sordum iğneden bir gün önce bırakılması gerekiyor dedi sende yeme o yuzden.. bı de hiç bişey olmaz iğne günü de sonraki günde ilişki yap zararı olmaz ben iğneden bir gün önce iğne günü ve sonraki günü 3 gün yapıyorum
Vallahi canım hayit ilacı kapsülü kullandım incir havuç kuru icdim son olarakda c life macun aldım onu kullanıyorum simdidecanım neler kullandın yazabilirmisin bize de
aklımızda bulunsun
Aaa cidden ya demekki pi 2 gun surdu kuzum ozaman yarina catlarKızlar buda az önce yaptığım test düne göre daha koyu galiba benim yumurtlamam bugün oldu ayrıca bugün 19 günüm
Önemli olan sabah ateşi kuzum regle kadar o civarda gider regl öncesi yada günü düşmezse gebe olabilirsin
Gün aşırı yapmayı biraktik bakalım ne olcakÖnemli olan sabah ateşi kuzum regle kadar o civarda gider regl öncesi yada günü düşmezse gebe olabilirsin
Geç yumurtlama olabiliyor canim geçen ay benimkide oyle oldu kuzum bugünde boş geçme senKızlar buda az önce yaptığım test düne göre daha koyu galiba benim yumurtlamam bugün oldu ayrıca bugün 19 günüm
Hm öylemi ama canim ben bugün kontrole gittim ine vurulacagimi bilmiyordum yumurta takibi için gittim sabahda macunu yiyip gittim doktor yumurtalık iyi güzel ine vuralım dedi bende vuruldum macunu bırakmam gerektiğini bilmiyordum bi sakıncası olurmu ki acabaCanım bugün iğne vurulduysan c life yeme artık adet olana kadar yiyilmiyor bende çatlatma iğnesi oluyorum c life kullanıyorum sipariş verdiğim kadına sordum iğneden bir gün önce bırakılması gerekiyor dedi sende yeme o yuzden.. bı de hiç bişey olmaz iğne günü de sonraki günde ilişki yap zararı olmaz ben iğneden bir gün önce iğne günü ve sonraki günü 3 gün yapıyorum
Korkma canım Allah'ın izniyle sağlıklı bir gebeliktir kuzum içini ferah tutCok korkuyorumm bir mol iki bos gebeligim varr,2 gun var adetime cok tuhafimmm yaâa,mubarek gün allahimm
İnşallah yarında bu manzarayla karşılaşmasam iyidirAaa cidden ya demekki pi 2 gun surdu kuzum ozaman yarina catlar
Sana yaziyom ama yazdiklarimi gormuyosun herhalde canim bugun ikisi nerdeyse ayni cikmis hafif silik t daha tam catlamamis yarin da yaparsan daha iyi olurneyse öyle yada böyle değerlendirmeye calısıcam canım
bak 2gün pik diyip durdum. 1günde çatladı.
hafta sonuna kalmadı bile
Yumurtlamadan devam ediyo canim bende bu ay 2 gun pik gordum sonra catladiKızlar buda az önce yaptığım test düne göre daha koyu galiba benim yumurtlamam bugün oldu ayrıca bugün 19 günüm
Evet bende de geç yumurlama var Adet döngümde 30 35 arasıGeç yumurtlama olabiliyor canim geçen ay benimkide oyle oldu kuzum bugünde boş geçme sen
İnşallah yarın çatlarYumurtlamadan devam ediyo canim bende bu ay 2 gun pik gordum sonra catladi
InsallahKorkma canım Allah'ın izniyle sağlıklı bir gebeliktir kuzum içini ferah tut
Canim srn hic hormon testi yaptirddinmi kontrol felan oldun muEvet bende de geç yumurlama var Adet döngümde 30 35 arası
görmedim kuzum kusura bakmaSana yaziyom ama yazdiklarimi gormuyosun herhalde canim bugun ikisi nerdeyse ayni cikmis hafif silik t daha tam catlamamis yarin da yaparsan daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?