Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben de aynı durumdayım 1 adet sonrası tekrar düşünüyoruz kendiliğinden düşükte çok beklemeye gerek olmadığını söylüyorlar

Tamam kuzum sağol macunu daha kullanmam ilişkide olur eğer sakıncası yoksa bende bu gün yapayım bari

Kızlar buda az önce yaptığım test düne göre daha koyu galiba benim yumurtlamam bugün oldu ayrıca bugün 19 günüm

Eklentiler

• F7CDA458-920D-448F-9519-7302D41A4E81.webp
    63,3 KB · Görüntüleme: 19
Hm öylemi ama canim ben bugün kontrole gittim ine vurulacagimi bilmiyordum yumurta takibi için gittim sabahda macunu yiyip gittim doktor yumurtalık iyi güzel ine vuralım dedi bende vuruldum macunu bırakmam gerektiğini bilmiyordum bi sakıncası olurmu ki acaba

neyse öyle yada böyle değerlendirmeye calısıcam canım
bak 2gün pik diyip durdum. 1günde çatladı.
hafta sonuna kalmadı bile
Sana yaziyom ama yazdiklarimi gormuyosun herhalde canim bugun ikisi nerdeyse ayni cikmis hafif silik t daha tam catlamamis yarin da yaparsan daha iyi olur

Sana yaziyom ama yazdiklarimi gormuyosun herhalde canim bugun ikisi nerdeyse ayni cikmis hafif silik t daha tam catlamamis yarin da yaparsan daha iyi olur
görmedim kuzum kusura bakma
bide işteyim tam bildirim geliyo açıyorum.biri gelince sayfayı direk kapatıyorum.Kalıyo öyLE
tamam kuzum dediğin gibi yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…