- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.721
Ohh ne gusel biz 1 günde 2 kere yaptik diye beyefendi yeter diyo ay ne hali varsa gorsun..İnsalalh canım eşime kalsaydı her gün yapalım dedi ben dedim olmaz kalitesi hızi düşüyor adetten beri gün aşırı yaptik 2 gündür yapmioz bence bitti gibi yumurtlama test yapmiom ondan bilemiom ama tahmini
Kuzum sogan kürü yap kisti felan yok ediyomus@hilaalaaD1DEM gittim kizlar vajinal ultrasona izin vermedim doktor 2 kere denedi birakti zorlayamam dedi kendimi geri cekiyodum cok moralim bozuldu yaa ((((
Onun disinda hormon testlerim normalmis ama karindan ultrasonla bakti sol yumurtaligimda 35 mm buyuklugunde kist varmis kan verdim iyi huylumu kotu huylumu diye gebelige engelmi dedim bilmiyorum belki adetle atilabilirmis
Birde Folidoce folik asit yazdi
Acayip sinir oldum parçalicam zor tutuyom kendimiBu ne siddet bu ne celal
Kuzum adetle gider o insallah cokmu canin aciyo kuzum@hilaalaaD1DEM gittim kizlar vajinal ultrasona izin vermedim doktor 2 kere denedi birakti zorlayamam dedi kendimi geri cekiyodum cok moralim bozuldu yaa ((((
Onun disinda hormon testlerim normalmis ama karindan ultrasonla bakti sol yumurtaligimda 35 mm buyuklugunde kist varmis kan verdim iyi huylumu kotu huylumu diye gebelige engelmi dedim bilmiyorum belki adetle atilabilirmis
Birde Folidoce folik asit yazdi
Evet catlamis kuzum.Kızlar bugün kü ovulasyon testim bi bakın hele çatlamış demi
dün değerlendirmiştik vallah hiç bugün yapamıcam gün aşırı yarın olur ancak
Zaten içerde bekliyodur askerler onlarla idare etsin
Benim dünde silinmeye başlamıştı zaten biliyosunuz
Aynen kuzum bide kuru incir kürü var onuda yapabilirsinBebiş için herseye katlanıcaz
Sorma kuzum yaa cok istedim ama kendimi geri cekince doktor devam edemedi nasil asicam bunu bilmiyorumKeske baktirsaydin kuzum daha ii olurda alttan daha net gozukuyor hersey
Insallah iyi huyludur ve adetle düşer kuzum ilaç yazar düzenli kullan kuzum kist herzaman gebeliğe engel olmuyor korkma inşallah herşey yolunda gidecek
Folik asidide kullan çok önemli gebelik için
Sensemi diyarbakirlisin kuzum ben diyarbakirda yasiyorum ve ben cok degilde annemler bayaa hissetmis gecmis olsun kuzumAyy bnde cok hissettim ya baya sallandi bizim burasi da
Ay çok şükür bezdim didem yaaEvet catlamis kuzum.
Bir daha ki aya onu yaparımAynen kuzum bide kuru incir kürü var onuda yapabilirsin2 adet inciri zeytin yağında 1gece bekletip her sabaha ac karnına yiyorsun yumurtlamaya kadar
Evet kuzum çatlamış kendini kasma nasıl uyarsa öyle yap kuzum tutacaksa içerideki askerler yeter zatenKızlar bugün kü ovulasyon testim bi bakın hele çatlamış demi G gizsiz R Rainbow3461D1DEM
dün değerlendirmiştik vallah hiç bugün yapamıcam gün aşırı yarın olur ancak
Zaten içerde bekliyodur askerler onlarla idare etsin
Benim dünde silinmeye başlamıştı zaten biliyosunuz
Insalalh kuzumyaa inşallah adetle atarsın kuzum sıkma canını. Folik asit yazmadı iyi olmuş kullan onuda
Alisirsin kuzum insallah zamanlaSorma kuzum yaa cok istedim ama kendimi geri cekince doktor devam edemedi nasil asicam bunu bilmiyorum
Insallah canim benimm birkac defa daha ultrasonla bakmislardi bisey yoktu insallah adetle atilir
Aynen folikasidide kullanicm
Aynen onu deniyeym 35 mm buyukmu?Ohh ne gusel biz 1 günde 2 kere yaptik diye beyefendi yeter diyo ay ne hali varsa gorsun..
Sen bence yumurtlama testi yap kuzum tahminle yapma
Kuzum sogan kürü yap kisti felan yok ediyomus
Acayip sinir oldum parçalicam zor tutuyom kendimivermicem bidahakime kadar yok kudursun kalsin köpek
Tamam kuzumBir daha ki aya onu yaparım
Yani can yanma degilde rahatsizlik hissi ve ici yaniyo gibi oluyo rahat olamiyorum kendimi geri cekiyorumKuzum adetle gider o insallah cokmu canin aciyo kuzum
Normaldir kuzum bndede oldu o Ama doktor bi anda yapti ve bitti yoksa emin ol bnde zorlanirdim Bisey olmaz insallah zamanla atlatirsin cunku mutlaka brbis olunca illaki bakmak zorunda kaliyorlr doktorun muamelesi nasildiYani can yanma degilde rahatsizlik hissi ve ici yaniyo gibi oluyo rahat olamiyorum kendimi geri cekiyorum
Insallah kuzumAlisirsin kuzum insallah zamanla
Amin kuzum takma kafana o adetle düşer gider inşallah bende 12 yasinda kist olmuştu kendiliğinden eriyip gitmişti adetle dahada olmadı çok şükür
Yaaa bende okadar sinirlenmistim işte adam dokundurmuyordu bile kendineOhh ne gusel biz 1 günde 2 kere yaptik diye beyefendi yeter diyo ay ne hali varsa gorsun..
Sen bence yumurtlama testi yap kuzum tahminle yapma
Kuzum sogan kürü yap kisti felan yok ediyomus
Acayip sinir oldum parçalicam zor tutuyom kendimivermicem bidahakime kadar yok kudursun kalsin köpek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?