Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ohh ne gusel biz 1 günde 2 kere yaptik diye beyefendi yeter diyo ay ne hali varsa gorsun..
Sen bence yumurtlama testi yap kuzum tahminle yapma
Kuzum sogan kürü yap kisti felan yok ediyomus
Bu ne siddet bu ne celal
Acayip sinir oldum parçalicam zor tutuyom kendimi vermicem bidahakime kadar yok kudursun kalsin köpek

Kızlar bugün kü ovulasyon testim bi bakın hele çatlamış demi G gizsiz R Rainbow3461 D1DEM
dün değerlendirmiştik vallah hiç bugün yapamıcam gün aşırı yarın olur ancak
Zaten içerde bekliyodur askerler onlarla idare etsin
Benim dünde silinmeye başlamıştı zaten biliyosunuz

Eklentiler

• 73D59A24-8FB4-4155-98A8-6EE571FA0344.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 20
  • C4D407FE-15FF-4212-AEAD-53DA32A7BA3E.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 19
Kuzum adetle gider o insallah cokmu canin aciyo kuzum

Evet catlamis kuzum.

Sorma kuzum yaa cok istedim ama kendimi geri cekince doktor devam edemedi nasil asicam bunu bilmiyorum
Insallah canim benimm birkac defa daha ultrasonla bakmislardi bisey yoktu insallah adetle atilir
Aynen folikasidide kullanicm

Evet kuzum çatlamış kendini kasma nasıl uyarsa öyle yap kuzum tutacaksa içerideki askerler yeter zaten

Sorma kuzum yaa cok istedim ama kendimi geri cekince doktor devam edemedi nasil asicam bunu bilmiyorum
Insallah canim benimm birkac defa daha ultrasonla bakmislardi bisey yoktu insallah adetle atilir
Aynen folikasidide kullanicm
Alisirsin kuzum insallah zamanla
Amin kuzum takma kafana o adetle düşer gider inşallah bende 12 yasinda kist olmuştu kendiliğinden eriyip gitmişti adetle dahada olmadı çok şükür

Aynen onu deniyeym 35 mm buyukmu?

Yani can yanma degilde rahatsizlik hissi ve ici yaniyo gibi oluyo rahat olamiyorum kendimi geri cekiyorum
Normaldir kuzum bndede oldu o Ama doktor bi anda yapti ve bitti yoksa emin ol bnde zorlanirdim Bisey olmaz insallah zamanla atlatirsin cunku mutlaka brbis olunca illaki bakmak zorunda kaliyorlr doktorun muamelesi nasildi

Yaaa bende okadar sinirlenmistim işte adam dokundurmuyordu bile kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…