Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz dun neler yaptım yok herifde istek yok sinir oldum hic yanasmicam zatrn hormonum dusmemistir daha bu ay bi iseye yaramaz
baktın yanasıyor hıc kacırma naz yapma
Silinmeye başkamış kuzum çatlıyor
Bugünü sakın kaçırma
Benim de dün aynen böyleydi
inşallah canım kacırmamaya calısıcam
Benimde hep 2 gün sürerdi
Macunun etkisi diye düşünüyorum
Belki böylesi iyidir kuzum
bencede macunun etkisi
ve ovulasyon zamanı benım goguslerım şişerdi.hiç şişmedi. etkileri azaltıyor düzenliyor bence
Çatlamış görünüyor kuzum hadi inşallah bu ay tutar ❤
inşallah kuzum Allah nasip etsin

kızlar sizler hangi folik asiti kullanıyorsunuz
ben folbiol kullanıyordum ama ağırmış o tavsiye etmiyolar
şöyle multivitaminli olanı almak istiyorum ama sizler ne kullanıyosunuz doktoruma da sormayı unutmuşum
Ben gynositol kullanıyorum. Doktorum yumurtlamaya da yardımcı yumurta kalitesini de artırır dedi. Biraz pahalı ama

Bidahaki yumurtlamaya kadar yok sinir oldum koşsun pesimden

Oyle oldu ama pisman edicem onu vermiyom bidahaki yumurtlamaya kadar köpek gibi kosturcam pesimden

Hadi insallah tutar kuzum
İnsalalh canım eşime kalsaydı her gün yapalım dedi ben dedim olmaz kalitesi hızi düşüyor adetten beri gün aşırı yaptik 2 gündür yapmioz bence bitti gibi yumurtlama test yapmiom ondan bilemiom ama tahmini

Amin cnm benim çoğunuzu az çok tanıyorum artık çünkü bayağı uzaktan izledim sizi dayanamayıp atladım geldim Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Iyi yaptın kuzum hoşgeldin ❤ amin kuzum insallah

[/QUOTE]
Sagol canim cok halsiz,bulantili gidiyor ☺
sen nasilsin?
İyi şükür canım kürtajda sonraki ilk haftam mecbur korunuyorm 2 ay nasıl.gecicek bilmiyorum
Evet öyle canm 7 yıl olunca insan ister istemez üzülüyo
Çok haklısın canım illa ki üzülürsün ama ikinizde de bir sıkıntı yoksa eğer vardır onun bir zamanı demekten başka çare kalmıyor kuzum nasipten otesi yok inşallah bu ay istediğin sonucu alırsın cnmmm

Tubaasare kuzumm gittinmi hasteneye
hilaalaa D1DEM gittim kizlar vajinal ultrasona izin vermedim doktor 2 kere denedi birakti zorlayamam dedi kendimi geri cekiyodum cok moralim bozuldu yaa ((((
Onun disinda hormon testlerim normalmis ama karindan ultrasonla bakti sol yumurtaligimda 35 mm buyuklugunde kist varmis kan verdim iyi huylumu kotu huylumu diye gebelige engelmi dedim bilmiyorum belki adetle atilabilirmis
Birde Folidoce folik asit yazdi

İyi şükür canım kürtajda sonraki ilk haftam mecbur korunuyorm 2 ay nasıl.gecicek bilmiyorum

Çok haklısın canım illa ki üzülürsün ama ikinizde de bir sıkıntı yoksa eğer vardır onun bir zamanı demekten başka çare kalmıyor kuzum nasipten otesi yok inşallah bu ay istediğin sonucu alırsın cnmmm
[/QUOTE]
İnşallah inşallah inşallah

İnşallah inşallah inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…