- 26 Aralık 2019
- 74
- 145
- 8
- 29
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.681
Evet öyle canm 7 yıl olunca insan ister istemez üzülüyoZamanı gelince herşey olur kuzum üzme kendini Rabbim geciktiriyorsa vardır bir bildiği
baktın yanasıyor hıc kacırma naz yapmaKiz dun neler yaptım yok herifde istek yok sinir oldum hic yanasmicamzatrn hormonum dusmemistir daha bu ay bi iseye yaramaz
inşallah canım kacırmamaya calısıcamSilinmeye başkamış kuzum çatlıyor
Bugünü sakın kaçırma
Benim de dün aynen böyleydi
bencede macunun etkisiBenimde hep 2 gün sürerdi
Macunun etkisi diye düşünüyorum
Belki böylesi iyidir kuzum
inşallah kuzum Allah nasip etsinÇatlamış görünüyor kuzum hadi inşallah bu ay tutar ❤
Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla nasip etsin insallahEvet öyle canm 7 yıl olunca insan ister istemez üzülüyo
Insallah kuzum helimiz o hasrerleyiz insallah hic gecikmez de hemen gelirAynen bi gebe kalsam dünyalar benim olucak
Ben gynositol kullanıyorum. Doktorum yumurtlamaya da yardımcı yumurta kalitesini de artırır dedi. Biraz pahalı amakızlar sizler hangi folik asiti kullanıyorsunuz
ben folbiol kullanıyordum ama ağırmış o tavsiye etmiyolar
şöyle multivitaminli olanı almak istiyorum ama sizler ne kullanıyosunuz doktoruma da sormayı unutmuşum
Oyle oldu ama pisman edicem onu vermiyom bidahaki yumurtlamaya kadarEn iyisi aslinda ama ne oldu adama boyle herzaman sen kaciyordun nazar degdi adama
Hadi insallah tutar kuzumAyy vallahi ben ilk bu ay böle gün aşırı yaptik bakalım ne olcak 2 gündür ara verdik
Bidahaki yumurtlamaya kadar yokbaktın yanasıyor hıc kacırma naz yapma
inşallah canım kacırmamaya calısıcam
bencede macunun etkisi
ve ovulasyon zamanı benım goguslerım şişerdi.hiç şişmedi. etkileri azaltıyor düzenliyor bence
inşallah kuzum Allah nasip etsin
İyiyim canım sukurrSukur iyiyim,siz nasilsiniz ?♥
İnsalalh canım eşime kalsaydı her gün yapalım dedi ben dedim olmaz kalitesi hızi düşüyor adetten beri gün aşırı yaptik 2 gündür yapmioz bence bitti gibi yumurtlama test yapmiom ondan bilemiom ama tahminiOyle oldu ama pisman edicem onu vermiyom bidahaki yumurtlamaya kadarköpek gibi kosturcam pesimden
Hadi insallah tutar kuzum☺
İnşallah kuzum saolsnRabbim en kisa zamanda hayirlisiyla nasip etsin insallah ♥
İnşallah cnmInsallah kuzum helimiz o hasrerleyiz insallah hic gecikmez de hemen gelir
Iyi yaptın kuzum hoşgeldinAmin cnm benim çoğunuzu az çok tanıyorum artık çünkü bayağı uzaktan izledim sizi dayanamayıp atladım geldimRabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
İyi şükür canım kürtajda sonraki ilk haftam mecbur korunuyorm 2 ay nasıl.gecicek bilmiyorumSagol canim cok halsiz,bulantili gidiyor ☺
sen nasilsin?
Çok haklısın canım illa ki üzülürsün ama ikinizde de bir sıkıntı yoksa eğer vardır onun bir zamanı demekten başka çare kalmıyor kuzum nasipten otesi yok inşallah bu ay istediğin sonucu alırsın cnmmmEvet öyle canm 7 yıl olunca insan ister istemez üzülüyo
Tubaasare kuzumm gittinmi hasteneye
Kuzum Evet dün pikmis bugün catlamis bugunude degerlendirkızlar ovulasyonum
papatya kağıdı gözüken bugün olan.diğeri dünki test.karsılaştırmanız için koydum.
D1DEM @diloyloy1 @BUSR4 R Rainbow3461 @trncysl @Martilikiz07 @Yildem @rosebatum
İnşallah inşallah inşallahİyi şükür canım kürtajda sonraki ilk haftam mecbur korunuyorm 2 ay nasıl.gecicek bilmiyorum
Çok haklısın canım illa ki üzülürsün ama ikinizde de bir sıkıntı yoksa eğer vardır onun bir zamanı demekten başka çare kalmıyor kuzum nasipten otesi yok inşallah bu ay istediğin sonucu alırsın cnmmm
Tamam kuzum inşallahKuzum Evet dün pikmis bugün catlamis bugunude degerlendir
Amin kuzumAyy inşallah ara ara ağrım var anlamadım nie ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?