- 14 Kasım 2019
- 1.979
- 3.341
- 83
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.741
Insallah bitanem byada cesaretli gitmistm amaNormaldir kuzum bndede oldu o Ama doktor bi anda yapti ve bitti yoksa emin ol bnde zorlanirdim Bisey olmaz insallah zamanla atlatirsin cunku mutlaka brbis olunca illaki bakmak zorunda kaliyorlr doktorun muamelesi nasildi
Neyden bezdin kizAy çok şükür bezdim didem yaa
Kuzum hic bilmiyom kistlerle ilgili hic bilgim yokAynen onu deniyeym 35 mm buyukmu?
Tedavi fln gittimi hastaneye faln canim ne diyorlar sorun yokmu demişlerdiİnşallah cnmcümlemizin gönlünden geçen ney ise o olsun
Yaaa bende okadar sinirlenmistim işte adam dokundurmuyordu bile kendine
Sagol kuzum yinedeNeyden bezdin kizseyapmakdan mi
Kuzum hic bilmiyom kistlerle ilgili hic bilgim yok
Evet bitanem aynen iyle ama isini iyi yaoiyorInsallah bitanem byada cesaretli gitmistm ama
Doktor iyidi yuz ifadesi sert dedigin gibi ama yani aciklama yapiyor her sey hakkinda anlatiyor
Bende diyarbakirda yasiyorum cnm baya hissedildi bizim arkadaslar falan hep hissetmis sagol cnm Allah beterinden korusunSensemi diyarbakirlisin kuzum ben diyarbakirda yasiyorum ve ben cok degilde annemler bayaa hissetmis gecmis olsun kuzum
AhhahaHhahh huc iyi olmayacak onun için Didem seni süründürür enişte beyNedir bu cektigimiz dun deil eveli gunde yanasdim hemen yapisti dun aynisini yaptim yok yorgunum istemiyom dun yaptik bilmem ne dikktir lan
Evet cnm hiç bir sorun yok ve ortada bebiş te yokTedavi fln gittimi hastaneye faln canim ne diyorlar sorun yokmu demişlerdi
Al bende okadarEvet cnm hiç bir sorun yok ve ortada bebiş te yok
Ya neler yapmadım neler yemedim neler içmedim ama tık yokAl bende okadarortada bebis yok bekleki gelsinnnn
Zamni var demmeki kuzum ya ne diyelim rabbim büyük vardır bi sebebi vermiyorsa verirse bir hayırlı vermezse bin hayırlı demişlerYa neler yapmadım neler yemedim neler içmedim ama tık yok
Aynen kuzum yaaaEvet kuzum çatlamış kendini kasma nasıl uyarsa öyle yap kuzum tutacaksa içerideki askerler yeter zaten
Oyle iste kuzum su muayeneyi olaydimda kurtulaydm iyidi yaEvet bitanem aynen iyle ama isini iyi yaoiyor
Öyle cnm Rabbim hayırlısını sağliklısını versin hepimizeZamni var demmeki kuzum ya ne diyelim rabbim büyük vardır bi sebebi vermiyorsa verirse bir hayırlı vermezse bin hayırlı demişler
O strestenNeyden bezdin kizseyapmakdan mi
Kuzum hic bilmiyom kistlerle ilgili hic bilgim yok
Sende iyiki varsın kuzum benim canlarimAynen kuzum yaaa
Ya kızlar iyiki varsınız hepiniz gerçekten
İyi ki
Suratina bile bakmiyorumAhhahaHhahh huc iyi olmayacak onun için Didem seni süründürür enişte bey
Kiz okadar takma kafaniO stresten
Ha tutacakmı ha tutmyacakmı
Belini kaldır bacağını kaldır indir aman aktımı
Cambaz gibi hissediyorum kendimi ipte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?