- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.701
Ben 28 inde de yapım sonra salicam 2 3 günde 1olurGün aşırı yapmayı biraktik bakalım ne olcak
Ben 28 inde de yapım sonra salicam 2 3 günde 1oluryeter yorulduk
Ayy bnde cok hissettim ya baya sallandi bizim burasi daBn cok az Hissrttim bnde uykudaydim kuzum uyandim annem soyledi dusakabin kalisi baya sallanmis
Aynen en zoru o zaten banyo derdiAynen yaa hava da soğuk banyi vb zor oluyio
Kız biz senle aynı şeyleri yaşıyoruz bu ay hayır olsunAmin kuzum❤
Benimde aynı kuzum sanki adet olcam gibi hissediyorum ağrı vuruyor arada rahmime ve sağ kasığıma özellikle anlamadım
Keske baktirsaydin kuzum daha ii olurda alttan daha net gozukuyor herseyhilaalaa @D1DEM gittim kizlar vajinal ultrasona izin vermedim doktor 2 kere denedi birakti zorlayamam dedi kendimi geri cekiyodum cok moralim bozuldu yaa ((((
Onun disinda hormon testlerim normalmis ama karindan ultrasonla bakti sol yumurtaligimda 35 mm buyuklugunde kist varmis kan verdim iyi huylumu kotu huylumu diye gebelige engelmi dedim bilmiyorum belki adetle atilabilirmis
Birde Folidoce folik asit yazdi
Aynen öyle hayır olsun inşallah kız birlikte gebe kalırız bakarsınKız biz senle aynı şeyleri yaşıyoruz bu ay hayır olsun
Suyu deil ama kendisini çok yedimKızlar aranızda havuç suyu içen varmı
hilaalaa @D1DEM gittim kizlar vajinal ultrasona izin vermedim doktor 2 kere denedi birakti zorlayamam dedi kendimi geri cekiyodum cok moralim bozuldu yaa ((((
Onun disinda hormon testlerim normalmis ama karindan ultrasonla bakti sol yumurtaligimda 35 mm buyuklugunde kist varmis kan verdim iyi huylumu kotu huylumu diye gebelige engelmi dedim bilmiyorum belki adetle atilabilirmis
Birde Folidoce folik asit yazdi
Ben hergün iki üç bardak içiyorumSuyu deil ama kendisini çok yedim
Ayyyy inşallah kuzumAynen öyle hayır olsun inşallah kız birlikte gebe kalırız bakarsın❤
bu aksam sen bi poposun dokun ve gözlerinin içine bakarak ' içim istiyo ' debi yoklama yap ayda 1kere geliyor bu firsatlar dün aksamın inadını yapma
bunu duymuştum bunu da yaZdım kuzum çok sağolBen gynositol kullanıyorum. Doktorum yumurtlamaya da yardımcı yumurta kalitesini de artırır dedi. Biraz pahalı ama
Yasinda küçük çok erken evlenmişsin kuzum allah gönlüne göre versin insallahEvet öyle canm 7 yıl olunca insan ister istemez üzülüyo
Güncelledim :)
Güncelledim :)
Maşallah canım tsh düşürmek için nasıl bir ilaç kullanılıyor?
Yeni bat alabilir miyim
Yaaaa çok tatlıBende iş çıkışı alacağım
Bu ne siddet bu ne celalOyle oldu ama pisman edicem onu vermiyom bidahaki yumurtlamaya kadarköpek gibi kosturcam pesimden
Hadi insallah tutar kuzum☺
İnşallah cnmYasinda küçük çok erken evlenmişsin kuzum allah gönlüne göre versin insallah
Ic kuzum iç yararlıBen hergün iki üç bardak içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?