- 13 Kasım 2019
- 637
- 1.361
- 28
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.781
Canım neler yaptın bize anlatır mısınTeşekkürr ederm canmm darısı tümm isteynleree inşllhh kan vercemm inşlhh çıkarr ordada
Saol canm benim iyim sen nasılsınSlm kızlar nasılsıniz ne yapıyorsunuz bakalım cok yogunlukdan anca yazabildim ama sureklı baktım okudum ama yazmadım valiz hazırlık adamın yemegı kıyafetleri flan bide üzgün bizimki 1 hafta yokum dıye trıplerdeSevdax45 canım bu arada hoşgeldin ben Hatice nasılsın Allah geçiktiyorsa kesınkle en güzel şey için geçiktirrmiş Allahım hayırlısıyla hayırlı haberler versin inşallah
Bizde grip yok ya bende boğazım enfeksiyon yaptı sanırım bademcigim yok ya öksürük balgam var biraz sanırım sigaradanda balgam yapıyor sürekli farklı sigara içmektenBnm koca Grip oldu bile
Ellerine sağlık kuzum yemiş kadar oldumBuyur gel kuzum beraber olsun
Tam 11 ay sonraa
Hadi yaa sigara kötü yaa Allahtan ben icmiom şükür zam lar maşallah içenler için çok zor yaaBizde grip yok ya bende boğazım enfeksiyon yaptı sanırım bademcigim yok ya öksürük balgam var biraz sanırım sigaradanda balgam yapıyor sürekli farklı sigara içmekten
İnşallah canım benim Allah gönlüne göre versin kuzum inşallah değerin yüksek çıkarda ikiz olurGaliba öyle kan vermye gidiormm inşlh yüksk bir değer cıkart canmm
Sogan kurunu nasil yaptn canim
Bende iyim hazırlıklarla ugrasıyorum 10 dan sonra sizlerleyimSaol canm benim iyim sen nasılsın
Ricaederim kuzum sagolEllerine sağlık kuzum yemiş kadar oldum
Saracoglunum tarifi varmis heralde deniyim bnde onu yarinSabah akşam aç karın lâ 1 soğan ı kaynatıp içtim
Aynen kuzum hem maddi hem manevi zarar birde yine zam geliyor bırakıcam sigarayı inşallah çok yakında 30 tl olacak en ucuz sigara 20 tl daha içemem istesemde kocamda birakir zaten iyi olur bizim icindeHadi yaa sigara kötü yaa Allahtan ben icmiom şükür zam lar maşallah içenler için çok zor yaa
Ellerine sağlık bal şifa olsun kuzum afiyet olsunRicaederim kuzum sagol❤
Canım sen Manisa’da mı yaşıyorsunBende iyim hazırlıklarla ugrasıyorum 10 dan sonra sizlerleyimsabaha kadar cıkmam yol boyunca
Yok cnm ama yakınında İZMİRDECanım sen Manisa’da mı yaşıyorsun
Yok çok büyük değil zaten yumurta 18 ile 25 mm arasında çatlıyor. Öyle düşündüğün zaman çok büyük değil gibiAynen onu deniyeym 35 mm buyukmu?
Oy sagol benim canimin icinEllerine sağlık bal şifa olsun kuzum afiyet olsun
Düşünmen yeter bitenemOy sagol benim canimin icin❤ beraber olsun kuzummm❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?