Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bende oyle hissediom kuzum agrilardan rahmimde batma yanma oluyo ve sag kasikta ozellikle bildigin adet olcam sanki bugun garip birseyler var
Buarada göğüs agrım geçti benim üstüne yatamıyordum yumurtlama zamanı şimdi hiç birşey yok

Ahahah benim öyle yapışkan birine ihtiyacım var hayırda demezdim herif muglaya gitti
Ah keske yakin olsaydik simdi hemen bi kahve yapardim yanina bi tirilice ye babam ye otururduk uyumazdık sabahlardık gecede film keyfi 1 mısır patlatirdim miss be

Canım benim bir tanıdığım var onunda kisti var adetle gelip adetle düşüyor yani her ay oluşuyor ama ağrı dışında bı sıkıntısı yok çok şükür 2 tane de çocuğu var

Kızlar akşam.namazini kılıp geliyorum hepimize bol dualar edicem inşallah mubarek cuma aksami Rabbim kabul eylesin insallah
Kuzum bnm gogus agrim gecmedi boyle hel adet oncesi agrisi nasilsa hala oyle Ama yinjrtlamadan beri oyle insallah kotu birsey degildir

Ya canim ben kacirmisim oralari sen neden kurtaj oldun?2 ay sart mi korunmak?
[/QUOTE]
Canım benim kese göründü bebek yoktu 7 haftalıkken düştü bir hafta sonra tekrar gittiğimde Dr parça kalmış dedi mecbur kürtaj oldum ve evet en az 2 ay korunmak gerekirmiş kurtajdan sonra kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…