- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.821
Valla bende oyle hissediom kuzum agrilardan rahmimde batma yanma oluyo ve sag kasikta ozellikle bildigin adet olcam sanki bugun garip birseyler var
Kız valla yakın olsak seni yanlız bırakmazdım bıkardın benden o derece yapiskanim benYakında degilsin ki iki lafın belini kırardıktek başıma catlayacam kendimi recep ivedik gibi hissettim deprosyana girdim
Ahahah benim öyle yapışkan birine ihtiyacım var hayırda demezdimKız valla yakın olsak seni yanlız bırakmazdım bıkardın benden o derece yapiskanim ben
Allah kabul etsin canımKızlar akşam.namazini kılıp geliyorum hepimize bol dualar edicem inşallah mubarek cuma aksami Rabbim kabul eylesin insallah❤
Ah keske yakin olsaydik simdi hemen bi kahve yapardim yanina bi tirilice ye babam yeAhahah benim öyle yapışkan birine ihtiyacım var hayırda demezdimherif muglaya gitti
Canım benim bir tanıdığım var onunda kisti var adetle gelip adetle düşüyor yani her ay oluşuyor ama ağrı dışında bı sıkıntısı yok çok şükür 2 tane de çocuğu varhilaalaa @D1DEM gittim kizlar vajinal ultrasona izin vermedim doktor 2 kere denedi birakti zorlayamam dedi kendimi geri cekiyodum cok moralim bozuldu yaa ((((
Onun disinda hormon testlerim normalmis ama karindan ultrasonla bakti sol yumurtaligimda 35 mm buyuklugunde kist varmis kan verdim iyi huylumu kotu huylumu diye gebelige engelmi dedim bilmiyorum belki adetle atilabilirmis
Birde Folidoce folik asit yazdi
Ahhh ahhhhh keşke valla kuzum yemiş kadar oldumAh keske yakin olsaydik simdi hemen bi kahve yapardim yanina bi tirilice ye babam yeotururduk uyumazdık sabahlardık gecede film keyfi 1 mısır patlatirdim miss be
Evet kuzum hic sorma onlar yurek yemisler bnce ben simdi dusunuyorum hic bir sekilde oyle olamazdi benimkiInsalalh balimmm yaaa ne zor kadin olmak eskiden evde nasil doguruyolarmis
Çok tatlısın kuzum sen yaaaKızlar tavuk yemeğimi yaptım pilavımi yaptım tane tane yanına salatam hazır kek yaptım mis var mi yemeğe gelencacikda yapicam buarada ❤
Aynen canım deneyelim düşüşü hızlandırır belkiEvet canım yardımcı oluyor.
Aynen kuzummm vallaEvet kuzum hic sorma onlar yurek yemisler bnce ben simdi dusunuyorum hic bir sekilde oyle olamazdi benimki
Kuzum bnm gogus agrim gecmedi boyle hel adet oncesi agrisi nasilsa hala oyle Ama yinjrtlamadan beri oyle insallah kotu birsey degildirKızlar akşam.namazini kılıp geliyorum hepimize bol dualar edicem inşallah mubarek cuma aksami Rabbim kabul eylesin insallah❤
Ya canim ben kacirmisim oralari sen neden kurtaj oldun?2 ay sart mi korunmak?İyi şükür canım kürtajda sonraki ilk haftam mecbur korunuyorm 2 ay nasıl.gecicek bilmiyorum
Çok haklısın canım illa ki üzülürsün ama ikinizde de bir sıkıntı yoksa eğer vardır onun bir zamanı demekten başka çare kalmıyor kuzum nasipten otesi yok inşallah bu ay istediğin sonucu alırsın cnmmm
Ellerine saglik kuzum afiyet seker olsun❤Kızlar tavuk yemeğimi yaptım pilavımi yaptım tane tane yanına salatam hazır kek yaptım mis var mi yemeğe gelencacikda yapicam buarada ❤
Atılır diye düşünüyorum kuzu inşallah atılırSagol canimmm adetle atilir insallah kan testide verdim iyi mi kotu huylumi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?