- 28 Ekim 2019
- 1.241
- 2.350
- 48
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.801
İnşallah canım benımDaha var kuzum insallah düşmez gebis kalırız❤
Hic sorma ya eşime diyorum boşalırken tam diple hahaha dışarı çıkmasın. Ben geçen ay fark ettim en az diz dirsek pozisyonunda çıkıyor dışarıya. Bu ay öyle denedim yumurtlama dönemindeO stresten
Ha tutacakmı ha tutmyacakmı
Belini kaldır bacağını kaldır indir aman aktımı
Cambaz gibi hissediyorum kendimi ipte
Evet canım yardımcı oluyor.Dereotu TSH hormonu düşmesine yardımcı oluyomuş artık sabah akşam yerim
Ben yalnızım gelebilirim kocayı iki gün yolladımKızlar tavuk yemeğimi yaptım pilavımi yaptım tane tane yanına salatam hazır kek yaptım mis var mi yemeğe gelencacikda yapicam buarada ❤
Benım de var insülin direnci diaformın kullanıyorum.. Senin kaç çıktı canım direnc? Benim 6.1 baya yuksek cıktı aslında Nisan ayında da böyle cıkmıstı ilaçla birlikte 2.8 e düşürdük sonra ilacı bıraktım geri yukselmısAranızda insülin direnci olan var mı.? Olupta hamile kalanlar bilgi verebilkr mi?
Bu arada nasılsınız kızlar benim biraz moralim bozuldu insülin direnci var diyince bakalım herhalde diyete başlayacak doktor
Hangi ilacı kullandın kuzu. Açlık ınsulin düzeyin kaç. Benim direnç 3.0 açlık kan sekeri 90 ikiside normal. Açlık ınsulin 13. Normal değerler 3 ile 24 arası bizim ülkede ama 8 üstünü tehlike olarak görüyor doktorlarBenım de var insülin direnci diaformın kullanıyorum.. Senin kaç çıktı canım direnc? Benim 6.1 baya yuksek cıktı aslında Nisan ayında da böyle cıkmıstı ilaçla birlikte 2.8 e düşürdük sonra ilacı bıraktım geri yukselmıstekrar basladık ilaca
Cok haklisin kuzum insallah kurtulacazOyle iste kuzum su muayeneyi olaydimda kurtulaydm iyidi ya
Ayy masallah yaa canim tenrik ederim bize neler yaptigini gun adirimi denedigini vs yazarmisinTam 11 ay sonraa
Masallah ne kadar net cikmisss sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimTam 11 ay sonraa
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla ilerlerTam 11 ay sonraa
Geç si olsun kuzum ya hayırlı yolculuklarBende iyim hazırlıklarla ugrasıyorum 10 dan sonra sizlerleyimsabaha kadar cıkmam yol boyunca
Sagol canimmm adetle atilir insallah kan testide verdim iyi mi kotu huylumi diyeYok çok büyük değil zaten yumurta 18 ile 25 mm arasında çatlıyor. Öyle düşündüğün zaman çok büyük değil gibi
Aaa gecen sene kardeşimin yemin törenine gelmiştik Manisa yaCanım sen Manisa’da mı yaşıyorsun
Hayırlı olsun canım bende tam 11 ay sonra hamile kaldım 12.ayımda şuan gebeyimTam 11 ay sonraa
Insalalh balimmm yaaa ne zor kadin olmak eskiden evde nasil doguruyolarmisCok haklisin kuzum insallah kurtulacaz
Gel kuzum gel kocaları boswerBen yalnızım gelebilirim kocayı iki gün yolladımhazır ne yiyecem diye dusunurken
Tşk ederim kuzum benim saolGeç si olsun kuzum ya hayırlı yolculuklar
Dahiliyecı verdi bana ilacı kuzum diaformın kullanıyorum ben.. Gebelik olustu gunu öğrenir öğrenmez bırakıyorsun dedi günde 2000 içmemi önerdi ama hafyaiçi sabah içemiyorum yan etkisi kötü oluyor dersten acil çıkmam gerekiyorHangi ilacı kullandın kuzu. Açlık ınsulin düzeyin kaç. Benim direnç 3.0 açlık kan sekeri 90 ikiside normal. Açlık ınsulin 13. Normal değerler 3 ile 24 arası bizim ülkede ama 8 üstünü tehlike olarak görüyor doktorlar
Yakında degilsin ki iki lafın belini kırardıkGel kuzum gel kocaları boswerbenimkide gitti zaten nişana bende tekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?