Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O stresten
Ha tutacakmı ha tutmyacakmı
Belini kaldır bacağını kaldır indir aman aktımı
Cambaz gibi hissediyorum kendimi ipte
Hic sorma ya eşime diyorum boşalırken tam diple hahaha dışarı çıkmasın. Ben geçen ay fark ettim en az diz dirsek pozisyonunda çıkıyor dışarıya. Bu ay öyle denedim yumurtlama döneminde

Aranızda insülin direnci olan var mı.? Olupta hamile kalanlar bilgi verebilkr mi?

Bu arada nasılsınız kızlar benim biraz moralim bozuldu insülin direnci var diyince bakalım herhalde diyete başlayacak doktor
Benım de var insülin direnci diaformın kullanıyorum.. Senin kaç çıktı canım direnc? Benim 6.1 baya yuksek cıktı aslında Nisan ayında da böyle cıkmıstı ilaçla birlikte 2.8 e düşürdük sonra ilacı bıraktım geri yukselmıs tekrar basladık ilaca

Hangi ilacı kullandın kuzu. Açlık ınsulin düzeyin kaç. Benim direnç 3.0 açlık kan sekeri 90 ikiside normal. Açlık ınsulin 13. Normal değerler 3 ile 24 arası bizim ülkede ama 8 üstünü tehlike olarak görüyor doktorlar

Dahiliyecı verdi bana ilacı kuzum diaformın kullanıyorum ben.. Gebelik olustu gunu öğrenir öğrenmez bırakıyorsun dedi günde 2000 içmemi önerdi ama hafyaiçi sabah içemiyorum yan etkisi kötü oluyor dersten acil çıkmam gerekiyor akşam içiyorum haftasonu 2 içiyorum.. Açlık direncim 6. 1 çıktı en son 1 aydır içiyorum 4 kilo verdim tekrar muhtemelen düşmüştür yine 1 ay sonra gidicem kontrole.. Şeker de normal seyirde hep ama insülin işte ilk öğrendiğimde epey psikolojim bozuldu hatta o dönemde baya arastırdım hamıle kalan oluyor ama bebegın tutunmasını zorlastırabılırmıs. O da hormon dengesı yuzunden progesteron gecen ay yaptırdım o da 11.2 cıktı cok sukur.. Sanırım insülin degerim düşüyor yenı den

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…