- 27 Kasım 2017
- 811
- 1.471
- 43
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #59.841
Gözün aydın kuzumm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahTam 11 ay sonraa
Canim adet belirtiside olabilir hamilelik belirtiside korkmana gerek yokKuzum bnm gogus agrim gecmedi boyle hel adet oncesi agrisi nasilsa hala oyle Ama yinjrtlamadan beri oyle insallah kotu birsey degildir
Insalalh canim benimAtılır diye düşünüyorum kuzu inşallah atılır
Canım direnç ayrı açlık ınsulin değeri ayrı. Açlık kan şekeri ile açlık ınsulin değeri 405 ile çarpılarak ınsulin direncinin kaç olduğu bulunuyor kuzuDahiliyecı verdi bana ilacı kuzum diaformın kullanıyorum ben.. Gebelik olustu gunu öğrenir öğrenmez bırakıyorsun dedi günde 2000 içmemi önerdi ama hafyaiçi sabah içemiyorum yan etkisi kötü oluyor dersten acil çıkmam gerekiyorakşam içiyorum haftasonu 2 içiyorum.. Açlık direncim 6. 1 çıktı en son 1 aydır içiyorum 4 kilo verdim tekrar muhtemelen düşmüştür yine 1 ay sonra gidicem kontrole.. Şeker de normal seyirde hep ama insülin işte ilk öğrendiğimde epey psikolojim bozuldu hatta o dönemde baya arastırdım hamıle kalan oluyor ama bebegın tutunmasını zorlastırabılırmıs. O da hormon dengesı yuzunden progesteron gecen ay yaptırdım o da 11.2 cıktı cok sukur.. Sanırım insülin degerim düşüyor yenı den
Aynen cnm bende senin gibiyim kaynanamlarla olunca illa ki çeşit bol vede çayın yani boş gitmez hepimiz çok sevince tatlıyı böyle oluyorSağol kuzumannemlerle bir yiyince hergun mecbur böyle yapiom
Biliyorum canim adet oncesi kist olabilir adetlede atilabilir adetimede 7/8 gun var ama doktor niye test istedi anlamadimCanım benim bir tanıdığım var onunda kisti var adetle gelip adetle düşüyor yani her ay oluşuyor ama ağrı dışında bı sıkıntısı yok çok şükür 2 tane de çocuğu var
Bende glifor kullanıyorum. Benim direnç 3.5 du 3 e düştü işte. Ama ben günde yarım tablet alıyordum kadın doğum bir tablet al dedi. Günde 1000 mg alıyorum işte şimdi bir tane.Dahiliyecı verdi bana ilacı kuzum diaformın kullanıyorum ben.. Gebelik olustu gunu öğrenir öğrenmez bırakıyorsun dedi günde 2000 içmemi önerdi ama hafyaiçi sabah içemiyorum yan etkisi kötü oluyor dersten acil çıkmam gerekiyorakşam içiyorum haftasonu 2 içiyorum.. Açlık direncim 6. 1 çıktı en son 1 aydır içiyorum 4 kilo verdim tekrar muhtemelen düşmüştür yine 1 ay sonra gidicem kontrole.. Şeker de normal seyirde hep ama insülin işte ilk öğrendiğimde epey psikolojim bozuldu hatta o dönemde baya arastırdım hamıle kalan oluyor ama bebegın tutunmasını zorlastırabılırmıs. O da hormon dengesı yuzunden progesteron gecen ay yaptırdım o da 11.2 cıktı cok sukur.. Sanırım insülin degerim düşüyor yenı den
Degilmi adete hala adete 10 gun var ama bnim 4 gun ince basladi hadi hayirlara vesile olsun ne diykmCanim adet belirtiside olabilir hamilelik belirtiside korkmana gerek yok
insallah cok tesekkur ederimGözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Insallahhh bebis vardir kuzum sende umutluyum bu ay❤Degilmi adete hala adete 10 gun var ama bnim 4 gun ince basladi hadi hayirlara vesile olsun ne diykm
Insallah kuzum yaa Bnde cok istiyorum ama hic heves yapmiyorum yoksa diye ❤❤❤❤ insallah beraber haber alirizInsallahhh bebis vardir kuzum sende umutluyum bu ay❤
Bizzzz insani boyle rahatlatiriz canim aninda
Yaaa siz varya sizz iyiki varsinizzBizzzz insani boyle rahatlatiriz canim aninda
Insallah balimmmInsallah kuzum yaa Bnde cok istiyorum ama hic heves yapmiyorum yoksa diye ❤❤❤❤ insallah beraber haber aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?