- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.721
Benim bide düşük oldu ilk oglandan önce ondada bisey hissetmemistimKız ben 15 yaşındaydım cocuktum ne bileyim belirti ne hamilelik ne doktor gebesin dediği zaman afallamıştımeşimin isteğiyle olmuştu zaten ben anlamadım birseyde yapmadım ilişki dışında keşke birşey hatırlasam
Ben tek gebelik oldu oda 6 yaşında şimdi ondan sonra zaten korunduk senelerce ama ilaçsız geri cekilmeyle sonra kilo aldim adet kesildi yumurta tembelligi oldu sonra kilo verdim falan derken anca oturduBenim bide düşük oldu ilk oglandan önce ondada bisey hissetmemistim
Ayy hadi inşallah
Kuzum gebelik belirtiside oluyor adet önceside geliyor usutuncede geliyor bendede var açık sarı akıntı dünden beri ama emin olamıyorum geçen ay adetten 1 gün önce gelmişti şimdi bata 9 gun var usutmuste olabilirimKızlar sarı renkli akıntı ne anlama geliyor bugün çok yoğun geldi akinti
Bende ilk defa oluyor canım açık renkli değil koyu renkli bide katıKuzum gebelik belirtiside oluyor adet önceside geliyor usutuncede geliyor bendede var açık sarı akıntı dünden beri ama emin olamıyorum geçen ay adetten 1 gün önce gelmişti şimdi bata 9 gun var usutmuste olabilirim
Hamilelik
Sarı akıntısı hamilelikte östrojen hormonunun salgılanmasında artıştan da kaynaklanabilir ve gebelik belirtileri arasında yer alır. Tamamen normal bir durumdur tehlikeli değildir.
Inşallah kuzum ozaman olabilir nette yaz fotoğraflara bak anlarsınBende ilk defa oluyor canım açık renkli değil koyu renkli bide katıinş hamilelikden dır kuzum bilgin için sagol
Gelmeden gidesiceler
Belliydi zaten diyorum ya belim köptu resmen Ocak ayına inşallahGelmeden gidesiceler
Insallah canimBidahaki aya olur inşallah kuzum
Tamam kuzum bakicamInşallah kuzum ozaman olabilir nette yaz fotoğraflara bak anlarsın❤
Amin kuzum insallahKızlar çok yazamayacağım bugun, şimdiden hepinizin yılbaşını kutluyorum, 2020 hepimize mutluluk, sağlık, huzur veee bebek getirsin inşallah
öpüyorumm sevgilerr...
Kuzum insallah bir dahaki aya olucak
İnsallah canımBelliydi zaten diyorum ya belim köptu resmen Ocak ayına inşallah
Ne bilim o ay bu ay diye diye yıllar geçti kuzum yaKuzum insallah bir dahaki aya olucak
Genetikten canımMrb,trombofili testi icin genetik bölumden mi randevu almam lazim yoksa ayni hastanedeki kadin dogumdan alip ,ordanmi sev ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?