- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.701
31 günde bir evet ya 15 ya da 16 da olmam gerek çok şükür çok duzenlidirRegl döngün kaç günsenin yani normalde ocak 15 gibi regl olman lazım
Cumartesi gün eşim çalşıyor ben çalışmıyorum o zaman tekrarlarım çünkü süpriz olsun istiyorum :)Netlesmis aslında kuzum söyleyebilirsin nezmn kani tekrarliyacaksin
Kayisi yedim kuzum da suan ise yaramdi cayini icerim artikHee anladım canım olmadı kayısı sallama çayı al ondan iç benim kabız olmusdu ondan içince rahatlıyorum sende onu dene marktelerde var
Aynn kiz aynyan etki yatmamisti kimseYok agnucaston kabiz yapmiyor yan etkisi bile yok
Amin kuzumİnşallah canım benim hiç umudum yok bide klomar miydi ne adı sanırımfolik asit kullandım ama ilişki açısından çok seyrek geçti bu ay
Idrar en az 20 olan degeri cikartiyor oda asiri silik oluyor kuzum ondan normal cikmamasi 5 üzeri gebelik demek hamilesin ama daha çok çok yeni ❤Cumartesi gün eşim çalşıyor ben çalışmıyorum o zaman tekrarlarım çünkü süpriz olsun istiyorum :)
Ama hala emin de değilim 12 çok düşük geldi bana idrar testi yaptım onda çıkmadı mesela
Benim dunden beri var dun 7 bugun 8Valla kuzum bnmde aynen bu sekilde bel agrim bugun basladi benim bugun yumurtlamanjn 8.gunu gogusum sadece sag felaket agriyor insallah dedigi gibidir
Ama yumurtlamadan sonra 7 gün diyor kuzum sende de bukadar erkenmi olduBunlarin hepside bende oldu ama yine adet oldum
Inşallah bebiş vardır kuzum hayırlısı olsun inşallahKızlar birazdan kana gidicem bana dua ediinn
Kendimi negatife hazırladım
İki kere yaptıemıltım önceki aylar
Sonuç hep
Beta hCG
Birim:
0.00
Evwt buna hazırım
Aminn amin kuzumBenim dunden beri var dun 7 bugun 8
Gün kuzum insallah dediği bizdede çıkar❤
Sevgili Berfinim çok çok çok teşekkür ediyorum peki rica etsem testlerime bakar mısın sırayla 11-12-13. Gun diye gidiyor 12.gun en koyuydu sonrasındaki azalmaya başladı, kurudukça böyle olmuşlarVar hemen ertsei gun siliklesiyorsa var çünkü spermler kaliteli olanlar 48 saat ve 72 saate kadar yaşıyor yani siliklesmis olmasi demek yumurta çatlamış döllenmeye hazır demek. Içeride sperm varsa catladiginda dollenmesi daha cabuk daha garanti olur
Hadi kuzum hberlerini bekliyoruzKızlar birazdan kana gidicem bana dua ediinn
Kendimi negatife hazırladım
İki kere yaptıemıltım önceki aylar
Sonuç hep
Beta hCG
Birim:
0.00
Evwt buna hazırım
Siliklesmeye başlamış artık yani çatlamış gibi duruyor sen daha iyi ayırt edersin amaSevgili Berfinim çok çok çok teşekkür ediyorum peki rica etsem testlerime bakar mısın sırayla 11-12-13. Gun diye gidiyor 12.gun en koyuydu sonrasındaki azalmaya başladı, kurudukça böyle olmuşlar
Benim bi adetten öteki adete kadar olurdu hepsi zamani yok yani hatta rahmimde kalp atar gibi bisey vardi doktora gittim rahimde atar damarlar varmis arada onlari hissetmen normal dedi. Batmalar kramplar sizlamalar aklina gelebilecek ne varsa yaşadim ama hic hamile olmadimAma yumurtlamadan sonra 7 gün diyor kuzum sende de bukadar erkenmi oldumesela bende ilk kez bukadar erken oldu normalde 1 gün öncesi yada günümde agrım olurdu
Ozaman boşuna heves etmiyim ben ilk defa oluyor die etmiştim ama neyse bat i beklimBenim bi adetten öteki adete kadar olurdu hepsi zamani yok yani hatta rahmimde kalp atar gibi bisey vardi doktora gittim rahimde atar damarlar varmis arada onlari hissetmen normal dedi. Batmalar kramplar sizlamalar aklina gelebilecek ne varsa yaşadim ama hic hamile olmadim
Ben iki hamileligimde gram belirti yasamadım adet gecikmesi dışındaOzaman boşuna heves etmiyim ben ilk defa oluyor die etmiştim ama neyse bat i beklim
Valla ben hiç bisi hatırlamıyorum 6 sene geçtiBen iki hamileligimde gram belirti yasamadım adet gecikmesi dışındao kasik batmalari hala devam ediyor ama artik önemsemiyorum
Benimde 18 sene geçti ama ben hatirliyorumValla ben hiç bisi hatırlamıyorum 6 sene geçticocukdum zaten ne bilcem
Kız ben 15 yaşındaydım cocuktum ne bileyim belirti ne hamilelik ne doktor gebesin dediği zaman afallamıştımBenimde 18 sene geçti ama ben hatirliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?