Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Netlesmis aslında kuzum söyleyebilirsin nezmn kani tekrarliyacaksin
Cumartesi gün eşim çalşıyor ben çalışmıyorum o zaman tekrarlarım çünkü süpriz olsun istiyorum :)
Ama hala emin de değilim 12 çok düşük geldi bana idrar testi yaptım onda çıkmadı mesela

İnşallah canım benim hiç umudum yok bide klomar miydi ne adı sanırım folik asit kullandım ama ilişki açısından çok seyrek geçti bu ay
Amin kuzum ❤ benim ilişki iyi idi multi vitamin aldım incir yedim hayit tohumu kullandım yapmadığımız şey kalmıyor Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın inşallah kuzum
Yumurtlama günü degerlendirdiysen bile yeter canım

Idrar en az 20 olan degeri cikartiyor oda asiri silik oluyor kuzum ondan normal cikmamasi 5 üzeri gebelik demek hamilesin ama daha çok çok yeni ❤

Valla kuzum bnmde aynen bu sekilde bel agrim bugun basladi benim bugun yumurtlamanjn 8.gunu gogusum sadece sag felaket agriyor insallah dedigi gibidir
Benim dunden beri var dun 7 bugun 8
Gün kuzum insallah dediği bizdede çıkar

Kızlar birazdan kana gidicem bana dua ediinn
Kendimi negatife hazırladım

İki kere yaptıemıltım önceki aylar

Sonuç hep
Beta hCG
Birim:
0.00

Evwt buna hazırım
Inşallah bebiş vardır kuzum hayırlısı olsun inşallah

Sevgili Berfinim çok çok çok teşekkür ediyorum peki rica etsem testlerime bakar mısın sırayla 11-12-13. Gun diye gidiyor 12.gun en koyuydu sonrasındaki azalmaya başladı, kurudukça böyle olmuşlar

Eklentiler

• 20191231_174234.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 30
Sevgili Berfinim çok çok çok teşekkür ediyorum peki rica etsem testlerime bakar mısın sırayla 11-12-13. Gun diye gidiyor 12.gun en koyuydu sonrasındaki azalmaya başladı, kurudukça böyle olmuşlar
Siliklesmeye başlamış artık yani çatlamış gibi duruyor sen daha iyi ayırt edersin ama

Ama yumurtlamadan sonra 7 gün diyor kuzum sende de bukadar erkenmi oldu mesela bende ilk kez bukadar erken oldu normalde 1 gün öncesi yada günümde agrım olurdu
Benim bi adetten öteki adete kadar olurdu hepsi zamani yok yani hatta rahmimde kalp atar gibi bisey vardi doktora gittim rahimde atar damarlar varmis arada onlari hissetmen normal dedi. Batmalar kramplar sizlamalar aklina gelebilecek ne varsa yaşadim ama hic hamile olmadim

Ozaman boşuna heves etmiyim ben ilk defa oluyor die etmiştim ama neyse bat i beklim

Benimde 18 sene geçti ama ben hatirliyorum
Kız ben 15 yaşındaydım cocuktum ne bileyim belirti ne hamilelik ne doktor gebesin dediği zaman afallamıştım eşimin isteğiyle olmuştu zaten ben anlamadım birseyde yapmadım ilişki dışında keşke birşey hatırlasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…