Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarr canlarımm. Son günlerim biraz yoğun geçiyor, görevlendirmemin olduğu yere gitmem için 5.45 te kalkıyorum akşam eve 19 da gelmiş oluyorum pertim çıkıyor, direk uyuyorum neredeyse hiç giremedim 2 gündür..

Bugün 2019 un son günü, inşallah 2020 hepimizin hayallerinin gerçekleştiği bir sene olur, hepimiz burayı bebek haberleriyle dolup taşırırız, hepinizi iyi ki tanımışım. İyi ki varsınız

herkese iyi seneler hanımlar... sadece 3 gün sevinebildim gebe olduğuma... 3 gün... sonrasında yükselmeyen ama düşmeyen de bir bhcg ile kimyasal mı dış gebelik mi endişesi yaşadığımız günler de geride kaldı, şimdi kimyasal gebeliğin üzüntüsünü yaşıyorum... hakkımızda hayırlısı yeni sene inşallah yüzümüzü güldürür.

Valla bak şimdi hırslandırdınız beni şu regl bitsede başlasam

@aslihancngz kız sen ne yapıyorsn ne alemdesin Papatya011 kuzum sen ne alemdesin nasıl gidiyor
Kuzum ben daha eve gidemedim babam rahatsızlandı memlekete bir gitcem salı günü eve gideceğim İnşAllah ama yumurtlamaya yetişemicem ya adetim dün bitti ama o zamana yumurtlarım

Inşallah kuzum Aminnn
Sende iyiki varsın kuzum kolay gelsin dinlen

Amin kuzum sende iyiki varsin❤❤

Gecmis olsun kuzum rabbim birdaha yasatmasin insallah 2020 bize uğurlu gelsin inşallah bebislerimiz sağlıkla gelsin

Kızlar ben iyi deilim ya miğde yanmam var çok fena ağzıma geliyor ekşi ekşi kasiklarim çatlıyor ağrıdan belime vuruyor arada rahmim bi garip göğüslerim sızlamaya başladı kafayı yicem 2 gündür nedir bu ya acile gidicem bisi cikmicak boşuna gitmiş olcam bu soğukta diye gitmek te istemiyorum ağrı kesici icsemmi diyorum ama korkuyorum napim ben ya

Ya diyorum ben sende biseyler var ama iyi biseyler kuzum

İçme canim ağrı kesici faln çok dayanılmaz durumda ise git istersen

Cok gecmis olsun rabbim hayirlisini versin

Slm kızlar bu teste ikinci cızgı varmı

Eklentiler

• IMG_20191231_224040.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20191231_224048.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20191231_224010.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 48
Hayir kuzum lutfdn icme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…