- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.741
Tibbi genetik degilmiGenetikten canım
Kuzum ben daha eve gidemedim babam rahatsızlandı memlekete bir gitcem salı günü eve gideceğim İnşAllah ama yumurtlamaya yetişemicem ya adetim dün bitti ama o zamana yumurtlarımValla bak şimdi hırslandırdınız benişu regl bitsede başlasam
@aslihancngz kız sen ne yapıyorsn ne alemdesinPapatya011 kuzum sen ne alemdesin nasıl gidiyor
Inşallah kuzum AminnnKızlarr canlarımm. Son günlerim biraz yoğun geçiyor, görevlendirmemin olduğu yere gitmem için 5.45 te kalkıyorum akşam eve 19 da gelmiş oluyorum pertim çıkıyor, direk uyuyorum neredeyse hiç giremedim 2 gündür..
Bugün 2019 un son günü, inşallah 2020 hepimizin hayallerinin gerçekleştiği bir sene olur, hepimiz burayı bebek haberleriyle dolup taşırırız, hepinizi iyi ki tanımışım. İyi ki varsınız
Amin kuzum sende iyiki varsin❤❤Kızlarr canlarımm. Son günlerim biraz yoğun geçiyor, görevlendirmemin olduğu yere gitmem için 5.45 te kalkıyorum akşam eve 19 da gelmiş oluyorum pertim çıkıyor, direk uyuyorum neredeyse hiç giremedim 2 gündür..
Bugün 2019 un son günü, inşallah 2020 hepimizin hayallerinin gerçekleştiği bir sene olur, hepimiz burayı bebek haberleriyle dolup taşırırız, hepinizi iyi ki tanımışım. İyi ki varsınız ❤
Gecmis olsun kuzum rabbim birdaha yasatmasin insallah 2020 bize uğurlu gelsin inşallah bebislerimiz sağlıkla gelsinherkese iyi seneler hanımlar... sadece 3 gün sevinebildim gebe olduğuma... 3 gün... sonrasında yükselmeyen ama düşmeyen de bir bhcg ile kimyasal mı dış gebelik mi endişesi yaşadığımız günler de geride kaldı, şimdi kimyasal gebeliğin üzüntüsünü yaşıyorum... hakkımızda hayırlısı yeni sene inşallah yüzümüzü güldürür.
kız ateş de ölçsek ovu testi takibi de yapsak halen tırtım :))
Vayyyy süpermişayın 9.bekliiorum sanırım.sen ve Rabbi Hebli Mines Salihin R Rainbow3461 benim bildiklerim ateş ölçümü yapıyorum âdet olduğumdan beri resmen göbek atıyor benimki bı assa bı yukari
Ya diyorum ben sende biseyler var ama iyi biseyler kuzumKızlar ben iyi deilim ya miğde yanmam var çok fena ağzıma geliyor ekşi ekşi kasiklarim çatlıyor ağrıdan belime vuruyor arada rahmim bi garip göğüslerim sızlamaya başladı kafayı yicem 2 gündür nedir bu ya acile gidicem bisi cikmicak boşuna gitmiş olcam bu soğukta diye gitmek te istemiyorum ağrı kesici icsemmi diyorum ama korkuyorum napim ben ya
İçme canim ağrı kesici faln çok dayanılmaz durumda ise git istersenKızlar ben iyi deilim ya miğde yanmam var çok fena ağzıma geliyor ekşi ekşi kasiklarim çatlıyor ağrıdan belime vuruyor arada rahmim bi garip göğüslerim sızlamaya başladı kafayı yicem 2 gündür nedir bu ya acile gidicem bisi cikmicak boşuna gitmiş olcam bu soğukta diye gitmek te istemiyorum ağrı kesici icsemmi diyorum ama korkuyorum napim ben ya
Inşallah kuzum ya bukadar ağrıya vardır inşallah mahvoldum yerimden kalkasım yokYa diyorum ben sende biseyler var ama iyi biseyler kuzum
Ya saatte çokgec oldu havada buz gibi 1 2 gün daha geçmezse gidiyim diyorum dayanabilirsemİçme canim ağrı kesici faln çok dayanılmaz durumda ise git istersen
Insallah guzel şeylerden oluyordur bunlar kuzum yaYa saatte çokgec oldu havada buz gibi 1 2 gün daha geçmezse gidiyim diyorum dayanabilirsem
Inşallah kuzum AminInsallah guzel şeylerden oluyordur bunlar kuzum ya
Cok gecmis olsun rabbim hayirlisini versinherkese iyi seneler hanımlar... sadece 3 gün sevinebildim gebe olduğuma... 3 gün... sonrasında yükselmeyen ama düşmeyen de bir bhcg ile kimyasal mı dış gebelik mi endişesi yaşadığımız günler de geride kaldı, şimdi kimyasal gebeliğin üzüntüsünü yaşıyorum... hakkımızda hayırlısı yeni sene inşallah yüzümüzü güldürür.
Bu kadar erkenden olmazsın canim daha çok varInşallah kuzum Amingerçekten adet sancısı resmen aceba erkenmı olucam ama catlamaya gore daha 9 gün var
Hayir kuzum lutfdn icmeKızlar ben iyi deilim ya miğde yanmam var çok fena ağzıma geliyor ekşi ekşi kasiklarim çatlıyor ağrıdan belime vuruyor arada rahmim bi garip göğüslerim sızlamaya başladı kafayı yicem 2 gündür nedir bu ya acile gidicem bisi cikmicak boşuna gitmiş olcam bu soğukta diye gitmek te istemiyorum ağrı kesici icsemmi diyorum ama korkuyorum napim ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?