Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar birşey soracaktim kim demişti burda rahmim kalp gibi atıyor batma yanma çekilme hissi var sanki atıyor gibi oluyor diye ismini hatırlamıyorum

Canim burdada zor bulunuyor randevu olmadigi zaman randevu olunca haber ver yazisi cikiyor ya onu isaretle bir tek randevu olunca bile sana hemen mesaj geliyor hemen girip aliyorsun bazen iptal falan ediyolar yaa ondan
Tamam kuzum insallah adet bitmeden yetisirim

MY MIRACLE kiz ben hala kabizim ya kayisi o gum ise yaradi ama yine ayni tık yok
Canim kullandığın hayit ilacı yapıyor bende içince öyle olmusdu bende önce ishal oldum ondan sonra vücudum alisdi sonra da kabız oldum belki sende de ilacın etkisi olmusdur

Canim kullandığın hayit ilacı yapıyor bende içince öyle olmusdu bende önce ishal oldum ondan sonra vücudum alisdi sonra da kabız oldum belki sende de ilacın etkisi olmusdur
Kuzum 20 gun oldu nerdeyse kullanali ondan olsugunu sanmam ama

Canim ya benim dün ve bugün ovulasyon ikiside koyu şuan sağ kasığında ağrı var ve akıntı berrak şuan çatlıyor mu yoksa yumurtlayacak mi bu akşam ve yarını değerlendirmeyi dusunuyorum

Kizlar benim dün ve bugün ovulasyon ikiside koyu şuan sağ kasığında ağrı var ve akıntı berrak şuan çatlıyor mu yoksa yumurtlayacak mi bu akşam ve yarını değerlendirmeyi dusunuyorum

Canim ya benim dün ve bugün ovulasyon ikiside koyu şuan sağ kasığında ağrı var ve akıntı berrak şuan çatlıyor mu yoksa yumurtlayacak mi bu akşam ve yarını değerlendirmeyi dusunuyorum
Degerlendir riske atma gece çatlar bilmezsin yarın siliklesmis olur yine yarında test yaparsin

Çok sağol canim bu konuda çok cahilim
Ben yumurta yakınında yaptım doktor kontrolunde yoksa emin ol cahillik değil sadece başına gelmeyince bilgi sahibi olmuyorsun öyle deme. Yaşadıkça bazı şeylere bilgi sahibi olmak zorunda kalıyorsun mecburiyetten. Ama bilmedigin ne varsa nettende araştır her zaman aklında soruişareti bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…