- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.681
Insallah kuzumInsallah tek duam tek dileğim bu yönde allahim kıymet bilen insanlara nasip etsin inşallah bu sene bizim senemiz olcak saten bunu hissediyorum
Bende yasiyorumda kabizdan hepsiBizde hamilelik belirtisi yasayip adet oluyoz
Dittir etInsallah kuzum
Bende yasiyorumda kabizdan hepsi
Tamam kuzum insallah adet bitmeden yetisirimCanim burdada zor bulunuyor randevu olmadigi zaman randevu olunca haber ver yazisi cikiyor ya onu isaretle bir tek randevu olunca bile sana hemen mesaj geliyor hemen girip aliyorsun bazen iptal falan ediyolar yaa ondan
Canim kullandığın hayit ilacı yapıyor bende içince öyle olmusdu bende önce ishal oldum ondan sonra vücudum alisdi sonra da kabız oldum belki sende de ilacın etkisi olmusdur
Kuzum 20 gun oldu nerdeyse kullanali ondan olsugunu sanmam amaCanim kullandığın hayit ilacı yapıyor bende içince öyle olmusdu bende önce ishal oldum ondan sonra vücudum alisdi sonra da kabız oldum belki sende de ilacın etkisi olmusdur
Canim ya benim dün ve bugün ovulasyon ikiside koyu şuan sağ kasığında ağrı var ve akıntı berrak şuan çatlıyor mu yoksa yumurtlayacak mi bu akşam ve yarını değerlendirmeyi dusunuyorumVar hemen ertsei gun siliklesiyorsa var çünkü spermler kaliteli olanlar 48 saat ve 72 saate kadar yaşıyor yani siliklesmis olmasi demek yumurta çatlamış döllenmeye hazır demek. Içeride sperm varsa catladiginda dollenmesi daha cabuk daha garanti olur
Degerlendir riske atma gece çatlar bilmezsin yarın siliklesmis olur yine yarında test yaparsinCanim ya benim dün ve bugün ovulasyon ikiside koyu şuan sağ kasığında ağrı var ve akıntı berrak şuan çatlıyor mu yoksa yumurtlayacak mi bu akşam ve yarını değerlendirmeyi dusunuyorum
Çok sağol canim bu konuda çok cahilimDegerlendir riske atma gece çatlar bilmezsin yarın siliklesmis olur yine yarında test yaparsin
Hee anladım canım olmadı kayısı sallama çayı al ondan iç benim kabız olmusdu ondan içince rahatlıyorum sende onu dene marktelerde varKuzum 20 gun oldu nerdeyse kullanali ondan olsugunu sanmam ama
Ben yumurta yakınında yaptım doktor kontrolunde yoksa emin ol cahillik değil sadece başına gelmeyince bilgi sahibi olmuyorsun öyle deme. Yaşadıkça bazı şeylere bilgi sahibi olmak zorunda kalıyorsun mecburiyetten. Ama bilmedigin ne varsa nettende araştır her zaman aklında soruişareti bırakmaÇok sağol canim bu konuda çok cahilim
Senin baya tavan yapmış hadi hayırlısı canımAynen kuzum benimki de bu ay delirdi foto ekliom9 ocak bize uğurlu gelsin inşallah ❤
Regl döngün kaç günsenin yani normalde ocak 15 gibi regl olman lazımÇok sağol canim bu konuda çok cahilim
Insallah kuzum hayırlısı olsunSenin baya tavan yapmış hadi hayırlısı canım
İnşallah canım benim hiç umudum yok bide klomar miydi ne adı sanırımInsallah kuzum hayırlısı olsun❤ bu aydan biraz daha umutluyum inşallah boşa çıkmaz ❤
Yok agnucaston kabiz yapmiyor yan etkisi bile yokKuzum 20 gun oldu nerdeyse kullanali ondan olsugunu sanmam ama
Valla kuzum bnmde aynen bu sekilde bel agrim bugun basladi benim bugun yumurtlamanjn 8.gunu gogusum sadece sag felaket agriyor insallah dedigi gibidir
Bunlarin hepside bende oldu ama yine adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?