- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.781
Böle düşünme canim Rabbim vereceği zamanı biliyor Allahın izniyle olurBozsan ne olacak canim benim ya olmuyor işte ne yapiyim elimden gelen de birsey yok
Amin canimmmMutlu yıllar kizlar rabbim yeni yılda hepimizin gönlüne göre versin hakkımızdan hayırlısı olan neyse onu bize versin hayırlı evlatlar nasip ettin rabbim
Hayirli geceler canimBen yatıyorum kizlar sabah belki ağrısız uyanırım iyigeceler herkeze yeni yılın hepimize uğur getirmesi dileğiyle ❤
Kızlar ben iyi deilim ya miğde yanmam var çok fena ağzıma geliyor ekşi ekşi kasiklarim çatlıyor ağrıdan belime vuruyor arada rahmim bi garip göğüslerim sızlamaya başladı kafayı yicem 2 gündür nedir bu ya acile gidicem bisi cikmicak boşuna gitmiş olcam bu soğukta diye gitmek te istemiyorum ağrı kesici icsemmi diyorum ama korkuyorum napim ben ya
Hayırlısi olsun verende rabbim alandaBöle düşünme canim Rabbim vereceği zamanı biliyor Allahın izniyle olur
Sagol bitanem hayirli yillar olsun hepimizeCook cok gecmis olsun bitanem dinlenmene bak ❤
Amin canim inşallahYeni yılımız inşallah bize bebiş getirir hayırlısı ile bu sene karnımız burnumuzda gezeriz hep beraber
Amin bitanem Rabbim bu seneyi diger senden daha hayirli kilsin ummet icin bizim icin diger herkes icin ve Rabbim herkese istedigini hayirli bir sekikde nasip kismet eylesinSagol bitanem hayirli yillar olsun hepimize
Senin herifin haberi varmı kırmızı karttanBozsan ne olacak canim benim ya olmuyor işte ne yapiyim elimden gelen de birsey yok
Yok daha söylemedim kuzumSenin herifin haberi varmı kırmızı karttan
oda ayrı dertYok daha söylemedim kuzum
Yaa ayrı dert valla nasıl söyleyecem ne diyecem bilmiyorum tartışırız bir suru dünyanın lafini söyler şimdioda ayrı dert
Inşallah hayırlı birseydir kuzum ya böyle yana dönerken eyilirken kalkarken basınç hissediyorum özellikle sağ kasık ve rahimde batma yanma gibi değişik uyudum uyandım hala aynı abim geldi oturuyoruz şimdi eşimde işimiz vardi ama koyamıyorum sana agrım var dedi ellemedi sadece yeni yıla seni öperek girmek istiyorum dedim şekilde girdim uyumadı sag olsun fazlaBu kadar erkenden olmazsın canim daha çok var
Sende altta kalma kuzum söyleme yumurtlama zamani köşe bucak kaçmasaydin şansimiz olabilirdi simdi benmi suçluyum deYaa ayrı dert valla nasıl söyleyecem ne diyecem bilmiyorum tartışırız bir suru dünyanın lafini söyler şimdi
Var kuzum ben görüyorum ne zaman cıktıSlm kızlar bu teste ikinci cızgı varmı
Derim canımda bu bildiğiniz adamlardan değil eminim beni bastırır ama ne yapim alıştım artık bir kaç gün aramız soğuk olurSende altta kalma kuzum söyleme yumurtlama zamani köşe bucak kaçmasaydin şansimiz olabilirdi simdi benmi suçluyum de
Içmedım kuzum hala agri var ama ozellikle ani hareketlerde egilip kalkarken ayaklarimi karnima çekince saga sola donerken sağ kasığımda çok basınç oluyor sanki sis gibi rahmimde aynı sekilde yanıp batiyor cok fena ya suan sızlıyorHayir kuzum lutfdn icme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?