Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aa ne oldu kuzum yaa cokk geçmiş olsun

Bu kadar erkenden olmazsın canim daha çok var
Inşallah hayırlı birseydir kuzum ya böyle yana dönerken eyilirken kalkarken basınç hissediyorum özellikle sağ kasık ve rahimde batma yanma gibi değişik uyudum uyandım hala aynı abim geldi oturuyoruz şimdi eşimde işimiz vardi ama koyamıyorum sana agrım var dedi ellemedi sadece yeni yıla seni öperek girmek istiyorum dedim şekilde girdim uyumadı sag olsun fazla

Yaa ayrı dert valla nasıl söyleyecem ne diyecem bilmiyorum tartışırız bir suru dünyanın lafini söyler şimdi
Sende altta kalma kuzum söyleme yumurtlama zamani köşe bucak kaçmasaydin şansimiz olabilirdi simdi benmi suçluyum de

Sende altta kalma kuzum söyleme yumurtlama zamani köşe bucak kaçmasaydin şansimiz olabilirdi simdi benmi suçluyum de
Derim canımda bu bildiğiniz adamlardan değil eminim beni bastırır ama ne yapim alıştım artık bir kaç gün aramız soğuk olur

Hayir kuzum lutfdn icme
Içmedım kuzum hala agri var ama ozellikle ani hareketlerde egilip kalkarken ayaklarimi karnima çekince saga sola donerken sağ kasığımda çok basınç oluyor sanki sis gibi rahmimde aynı sekilde yanıp batiyor cok fena ya suan sızlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…