Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum kuzum özellikle sağ kasigim çok fena yanıyor batıyor çekiliyor sanki basınç şişlik var gibi her hayaletimde sızlıyor rahimde öyle alt karnım napcam bilmiom böyle giderse acile gidicem en sonunda
Kuzu evde sicak su torbasi varsa kasiklarina koy yada şişeye sicak su koy utüyle havlu ısıt koy ısıt kendini

Yine bi tanıdığım böyle 10 yıldır olmuyordu sonra o da hamile kaldı Rabbimin imtihanı herkesin farklı farklı Rabbim kimsenin hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın en güzelini O bilir sen Rabbim yalvar elbet tıbbi sorun yoksa olacaktır amasya da Gülbin yıldıran var çok iyi kadın doğumcu kim gittiyse hamile kaldı tavsiye ederim 20 yıldır çocuğu olmayanlarla uğraşıyorum dedi instagramdan bakabilirsin

Integram kullanmıyorum canim ben Ankara'dayım rabbime teslimim zaten ben allahim dan başka kimsem yok çünkü

Bilmiyorum kuzum özellikle sağ kasigim çok fena yanıyor batıyor çekiliyor sanki basınç şişlik var gibi her hayaletimde sızlıyor rahimde öyle alt karnım napcam bilmiom böyle giderse acile gidicem en sonunda

Allah allah kist filab mi acaba bebek olsa ole olMaz ya da usuttün

Hadi yaa uzüzüldüm canim

O zmaan kesin üsutme gebelik bu kadar yoğun ağrı yapmaz

Ankarada muayenesi faln yokmu canim sadece amasyami
Evet sadece Amasya da muayenesi pahalı 400 tl ama herşeye değer evlat için tahlilleri devlette yaptırıyor mutlaka tavsiye edeeim bnde çok gittim özel devlet doktora pahalı diye gitmek istemedim keşke ilk düşükten sonra gitseymişim sonra pişman oldum ama iş işten geçti her yerden hastası var bnde ona gidiyorum şimdi 2 düşüğü m var

Çok üzüldüm ama sabahtan beri ağladım yapıcak bir şey yok Allah bizim de yüzümüzü güldürsün inşallah
Amin canım ınsalah
Ama kaç yumurta oluştu ve çatladı acaba bence üsutme yaa bende usuttum mu bole ağrım çok oluoo

Valla ben gelmek isterim de eşimi ikna edemem pahali olsun kuzum ne olacak giden para olsun

Bak 16 yıldır çocuğu olmuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…