- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.821
Kuzu evde sicak su torbasi varsa kasiklarina koy yada şişeye sicak su koy utüyle havlu ısıt koy ısıt kendiniBilmiyorum kuzum özellikle sağ kasigim çok fena yanıyor batıyor çekiliyor sanki basınç şişlik var gibi her hayaletimde sızlıyor rahimde öyle alt karnım napcam bilmiom böyle giderse acile gidicem en sonunda
Yine bi tanıdığım böyle 10 yıldır olmuyordu sonra o da hamile kaldı Rabbimin imtihanı herkesin farklı farklı Rabbim kimsenin hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın en güzelini O bilir sen Rabbim yalvar elbet tıbbi sorun yoksa olacaktır amasya da Gülbin yıldıran var çok iyi kadın doğumcu kim gittiyse hamile kaldı tavsiye ederim 20 yıldır çocuğu olmayanlarla uğraşıyorum dedi instagramdan bakabilirsinKuzum benimde 12 yıldır olmuyor tüp bebek aşılama hepsini yaptırdım olmuyor demeki bizde bosanma aşamasına kadar geldik bun 5 sene önce ben dava açtım her mahkemede karımı seviyorum istiyorum dedi bosanamadik sonra özürler diledi affet dedi yine aynı yine
Integram kullanmıyorum canim ben Ankara'dayım rabbime teslimim zaten ben allahim dan başka kimsem yok çünküYine bi tanıdığım böyle 10 yıldır olmuyordu sonra o da hamile kaldı Rabbimin imtihanı herkesin farklı farklı Rabbim kimsenin hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın en güzelini O bilir sen Rabbim yalvar elbet tıbbi sorun yoksa olacaktır amasya da Gülbin yıldıran var çok iyi kadın doğumcu kim gittiyse hamile kaldı tavsiye ederim 20 yıldır çocuğu olmayanlarla uğraşıyorum dedi instagramdan bakabilirsin
Bilmiyorum kuzum özellikle sağ kasigim çok fena yanıyor batıyor çekiliyor sanki basınç şişlik var gibi her hayaletimde sızlıyor rahimde öyle alt karnım napcam bilmiom böyle giderse acile gidicem en sonunda
Kuzum benimde 12 yıldır olmuyor tüp bebek aşılama hepsini yaptırdım olmuyor demeki bizde bosanma aşamasına kadar geldik bun 5 sene önce ben dava açtım her mahkemede karımı seviyorum istiyorum dedi bosanamadik sonra özürler diledi affet dedi yine aynı yine
O zmaan kesin üsutme gebelik bu kadar yoğun ağrı yapmazBakıyorum nette catlayan yumurta kiste dönüşmezmiş çatlamayan dönüşürmüş ay kafam allak bullak oldu iyice ağrılar bi yandan belirsizlik bi yandan su bat gelsede herşey ortaya çıksa bende gebelik yoksa ilacimi içsem
Hadi yaa uzüzüldüm canim
MalesefHadi yaa uzüzüldüm canim
Integram kullanmıyorum canim ben Ankara'dayım rabbime teslimim zaten ben allahim dan başka kimsem yok çünkü
Benim de geldi üzülme kuzum insallah önümüzdeki aylaraNe bilim o ay bu ay diye diye yıllar geçti kuzum ya
Aynı günde geldi ıkimizin ki bir gün önce ne yapalim canim ya mecbur önümüzdeki aya bakacazBenim de geldi üzülme kuzum insallah önümüzdeki aylara
Çok üzüldüm ama sabahtan beri ağladım yapıcak bir şey yok Allah bizim de yüzümüzü güldürsün inşallahAynı günde geldi ıkimizin ki bir gün önce ne yapalim canim ya mecbur önümüzdeki aya bakacaz
Evlat edinme ye başvurun isterseniz benim bi arkadaşım ole evlat edindi şimdi çok mutlularMalesef
Evet sadece Amasya da muayenesi pahalı 400 tl ama herşeye değer evlat için tahlilleri devlette yaptırıyor mutlaka tavsiye edeeim bnde çok gittim özel devlet doktora pahalı diye gitmek istemedim keşke ilk düşükten sonra gitseymişim sonra pişman oldum ama iş işten geçti her yerden hastası var bnde ona gidiyorum şimdi 2 düşüğü m varAnkarada muayenesi faln yokmu canim sadece amasyami
Aminnn aminnn ben hala ağlasak ne oluyor sonuç değişmiyorki kuzum benim bende çok üzüldüm amaÇok üzüldüm ama sabahtan beri ağladım yapıcak bir şey yok Allah bizim de yüzümüzü güldürsün inşallah
Amin canım ınsalahÇok üzüldüm ama sabahtan beri ağladım yapıcak bir şey yok Allah bizim de yüzümüzü güldürsün inşallah
Ama kaç yumurta oluştu ve çatladı acaba bence üsutme yaa bende usuttum mu bole ağrım çok oluooBakıyorum nette catlayan yumurta kiste dönüşmezmiş çatlamayan dönüşürmüş ay kafam allak bullak oldu iyice ağrılar bi yandan belirsizlik bi yandan su bat gelsede herşey ortaya çıksa bende gebelik yoksa ilacimi içsem
Öyle ama işte sorun ne anlamıyorum tabi Allahım be zaman nasip ederse o zaman olacak ama işte bu değer çöl üzüldüm yaAminnn aminnn ben hala ağlasak ne oluyor sonuç değişmiyorki kuzum benim bende çok üzüldüm ama
Valla ben gelmek isterim de eşimi ikna edemem pahali olsun kuzum ne olacak giden para olsunEvet sadece Amasya da muayenesi pahalı 400 tl ama herşeye değer evlat için tahlilleri devlette yaptırıyor mutlaka tavsiye edeeim bnde çok gittim özel devlet doktora pahalı diye gitmek istemedim keşke ilk düşükten sonra gitseymişim sonra pişman oldum ama iş işten geçti her yerden hastası var bnde ona gidiyorum şimdi 2 düşüğü m var
Bak 16 yıldır çocuğu olmuyormuşEvet sadece Amasya da muayenesi pahalı 400 tl ama herşeye değer evlat için tahlilleri devlette yaptırıyor mutlaka tavsiye edeeim bnde çok gittim özel devlet doktora pahalı diye gitmek istemedim keşke ilk düşükten sonra gitseymişim sonra pişman oldum ama iş işten geçti her yerden hastası var bnde ona gidiyorum şimdi 2 düşüğü m var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?