- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.801
Selam.canimSelam kizlar hepinize mutlu yillar. Yeni yil hepinize saglik Huzur ve hayirli evlatlar getirsin!!! Hepinizi opuyorum kocaman
Niye kuzu ya bebek olmaması senin suçun mu ala ala o nasıl iş yaDerim canımda bu bildiğiniz adamlardan değil eminim beni bastırır ama ne yapim alıştım artık bir kaç gün aramız soğuk olur
Araştırdinmi neden böyle oluyor diye duramazsın sen baksmisindirInşallah hayırlı birseydir kuzum ya böyle yana dönerken eyilirken kalkarken basınç hissediyorum özellikle sağ kasık ve rahimde batma yanma gibi değişik uyudum uyandım hala aynı abim geldi oturuyoruz şimdi eşimde işimiz vardi ama koyamıyorum sana agrım var dedi ellemedi sadece yeni yıla seni öperek girmek istiyorum dedim şekilde girdim uyumadı sag olsun fazla
Evet ona göre benim kusurum allahdan geldiği bir türlü anlatamadığım için kuzum suç benim oluyorNiye kuzu ya bebek olmaması senin suçun mu ala ala o nasıl iş ya
Bilmiyorum kuzum özellikle sağ kasigim çok fena yanıyor batıyor çekiliyor sanki basınç şişlik var gibi her hayaletimde sızlıyor rahimde öyle alt karnım napcam bilmiom böyle giderse acile gidicem en sonundaAa ne oldu kuzum yaa cokk geçmiş olsun
Baktım kuzum gebelik enfeksiyon kist diyor ama daha yeni alt muayene oldum tertemiz cıktı ne enfeksiyon ne kist hiç bisi yok adetide var daha hamilelik mi diyorum ama daha bugün 9. Gun oldu yumurtlamanın bat 9 ocak bilemiyorum yaAraştırdinmi neden böyle oluyor diye duramazsın sen baksmisindir
Boşver üzme tatlı caninı degmez sanki bilerek getirtiyon adetini. Allahim sana en kisa zamanda bi bebiş nasip etsinde onunda çenesi kapansin inşallahDerim canımda bu bildiğiniz adamlardan değil eminim beni bastırır ama ne yapim alıştım artık bir kaç gün aramız soğuk olur
Bat az kalmış olsaydı test yapardın canim ya acaba yumurta dollenmedigi için lkistemi çevirdi kendiBaktım kuzum gebelik enfeksiyon kist diyor ama daha yeni alt muayene oldum tertemiz cıktı ne enfeksiyon ne kist hiç bisi yok adetide var daha hamilelik mi diyorum ama daha bugün 9. Gun oldu yumurtlamanın bat 9 ocak bilemiyorum ya
Aminnn insallah elbet çenesi kapanacak ve utanacak bana söyledikleri yüzünden bu ay umudum yokdu zaten Ocak ayinda yaptığım hiç birseyi demeyeceğimBoşver üzme tatlı caninı degmez sanki bilerek getirtiyon adetini. Allahim sana en kisa zamanda bi bebiş nasip etsinde onunda çenesi kapansin inşallah
Ya nasi bi dusunce bu kuzum cok yanlis ne alakai var ki sendende olsa ne olacak Allahin takdiri bu cok kizdim enisteye ya sana böyle yüklenmesi çok yanlış ve haksızlık belkide ondan dolayı olmuyor bu yaptıkları yüzndenEvet ona göre benim kusurum allahdan geldiği bir türlü anlatamadığım için kuzum suç benim oluyor
Bilmiyorumki kuzum ama ovuda catlamaydi gördüm kiste donebilirmiki korkuyorum ya deliricem napsam ben ya onerin varmi kuzumBat az kalmış olsaydı test yapardın canim ya acaba yumurta dollenmedigi için lkistemi çevirdi kendi
Birgun oturup konuşsak neden olmadığını zaten anlarsın kuzum ortada sebep yok birsey niye olmuyor diye düşünüyorum bunun bana yaptıklarını anlatsam tam dersin oyuzden olmuyor dersin zatenYa nasi bi dusunce bu kuzum cok yanlis ne alakai var ki sendende olsa ne olacak Allahin takdiri bu cok kizdim enisteye ya sana böyle yüklenmesi çok yanlış ve haksızlık belkide ondan dolayı olmuyor bu yaptıkları yüznden
Valla hic bir fikrim yok canim benim ne desem yalan olur bekleyeceğiz inşallah ağrın artmaz daha fazlaBilmiyorumki kuzum ama ovuda catlamaydi gördüm kiste donebilirmiki korkuyorum ya deliricem napsam ben ya onerin varmi kuzum
Canım bnm ark un da olmadı 5 yıl boşanma raddesine gelmişlerdi tüp bebek yaptırdı en son. Tüpler tıkalıymış şimdi oğlu var ve doğum yapar yapmaz tekrar hamile kaldı doktor artık istediğin zmn çocuk olur dedi Allah tan ümit kesilmez şimdi çok mutlularEvet ona göre benim kusurum allahdan geldiği bir türlü anlatamadığım için kuzum suç benim oluyor
Diyorum kuzum zaten eşinden dolayı olmuyor seni sitrese sokuyor kendinide ve sana yaptığı zalimlik Allah ta vermiyor sınıyor o sınavdan kalıyor sürekli Rabbim yardmcin olsun eşine anlayış nasip etsin keşke seni biraz düşünse ve anlasa destek olsa Allahım sana en kısa zamanda sağlık hayırlı evlat nasip etsin inşallah eşinde sussun artıkBirgun oturup konuşsak neden olmadığını zaten anlarsın kuzum ortada sebep yok birsey niye olmuyor diye düşünüyorum bunun bana yaptıklarını anlatsam tam dersin oyuzden olmuyor dersin zaten
Bakıyorum nette catlayan yumurta kiste dönüşmezmiş çatlamayan dönüşürmüş ay kafam allak bullak oldu iyice ağrılar bi yandan belirsizlik bi yandan su bat gelsede herşey ortaya çıksa bende gebelik yoksa ilacimi içsemValla hic bir fikrim yok canim benim ne desem yalan olur bekleyeceğiz inşallah ağrın artmaz daha fazla
Kuzum benimde 12 yıldır olmuyor tüp bebek aşılama hepsini yaptırdım olmuyor demeki bizde bosanma aşamasına kadar geldik bun 5 sene önce ben dava açtım her mahkemede karımı seviyorum istiyorum dedi bosanamadik sonra özürler diledi affet dedi yine aynı yineCanım bnm ark un da olmadı 5 yıl boşanma raddesine gelmişlerdi tüp bebek yaptırdı en son. Tüpler tıkalıymış şimdi oğlu var ve doğum yapar yapmaz tekrar hamile kaldı doktor artık istediğin zmn çocuk olur dedi Allah tan ümit kesilmez şimdi çok mutlular
Ya arkadaşım nöbette uğradım yanına kanım ferritinim baya düşük bthcg de 76 ya yükselmiş normal mi değer bilmiyorum. Ferritin için endişe ettim doktor için beklemesemmi şmdi mi gitsem yarın felan bilemedim.Buyur canjm
Anlayis fln hiç birşey imiz yok malesef canım benim Rabbim yüzüme baksin artık başka birşey diyemiyorum ben toplamaya çalıştıkça o yıkıyorDiyorum kuzum zaten eşinden dolayı olmuyor seni sitrese sokuyor kendinide ve sana yaptığı zalimlik Allah ta vermiyor sınıyor o sınavdan kalıyor sürekli Rabbim yardmcin olsun eşine anlayış nasip etsin keşke seni biraz düşünse ve anlasa destek olsa Allahım sana en kısa zamanda sağlık hayırlı evlat nasip etsin inşallah eşinde sussun artık
Kanda da çıkmaz şimdi daha çok yeni çünküBakıyorum nette catlayan yumurta kiste dönüşmezmiş çatlamayan dönüşürmüş ay kafam allak bullak oldu iyice ağrılar bi yandan belirsizlik bi yandan su bat gelsede herşey ortaya çıksa bende gebelik yoksa ilacimi içsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?