- 9 Kasım 2019
- 5.418
- 8.986
- 118
- 36
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #62.841
Çok umutlandın çünkü oyuzden üzüldün işte heveslenmemek lazım sonra çakılıp kaliyoruzÖyle ama işte sorun ne anlamıyorum tabi Allahım be zaman nasip ederse o zaman olacak ama işte bu değer çöl üzüldüm ya
Beni eşim ve kayınvalidem zorla götürdü bu sefer gitcez diye iyi ki gitmişimValla ben gelmek isterim de eşimi ikna edemem pahali olsun kuzum ne olacak giden para olsun
Gördüm canım ne yapsam bilmiyorumBak 16 yıldır çocuğu olmuyormuş
Bu ay zaten takip falan etmicem edince bir şey değişmiyor zaten psikolojim bozulacak artıkÇok umutlandın çünkü oyuzden üzüldün işte heveslenmemek lazım sonra çakılıp kaliyoruz
Benimkide eli kulaginda yarın yada ertesi gün damlarÇok umutlandın çünkü oyuzden üzüldün işte heveslenmemek lazım sonra çakılıp kaliyoruz
Çok uzak değil Amasya aslında ama nasıl deyim koskoca ankarayi bitirdin sıra oralara ı geldi derBeni eşim ve kayınvalidem zorla götürdü bu sefer gitcez diye iyi ki gitmişim
B. K var gelsinlerBenimkide eli kulaginda yarın yada ertesi gün damlar
Etme canım keyfini zevkini çıkarın amannn bosverinBu ay zaten takip falan etmicem edince bir şey değişmiyor zaten psikolojim bozulacak artık
Var demekki geldiklerine göreB. K var gelsinler
Valla keyif mi kaldı kuzum ya eşim çok takmıyor da ben çok üzülüyorumEtme canım keyfini zevkini çıkarın amannn bosverin
Aklımizda o var ilişki esnasında aha oldu aha olacak diye bu kafayla zor olur valla hepimizin aynı durumdayızValla keyif mi kaldı kuzum ya eşim çok takmıyor da ben çok üzülüyorum
Adetim gecikse test yapmaya korkarim hiç elim teste gitmiyor bileAklımizda o var ilişki esnasında aha oldu aha olacak diye bu kafayla zor olur valla hepimizin aynı durumdayız
Nasıl boyle düşünüyor insanlar valla aklım almıyor. Rabbim yardımcın olsun kuzumEvet ona göre benim kusurum allahdan geldiği bir türlü anlatamadığım için kuzum suç benim oluyor
Sat:02.12.2019 bat:29.12.2019Merhabalar hanımlar, gebe kalmak isteyenler, gebe olanlar, yumurtlama dönemini takip etmek isteyenler, yumurtlama testleri, gebelik testleri burada her konuyu birlikte konuşup birlikte tartışacağız, birbirimize destek olup birbirimizi takip edeceğiz
Sizde gebeliğe hazırlık sürecinizi bizimle birlikte takip etmek istiyorsanız;
- Son adet tarihinizi (sat)
- Beklenen adet tarihinizi (bat)
- Aşağı yukarı adet döngünüzü yazarak gruba katılabilirsiniz.
(Not: Her ay güncel BAT belirtmeyen ve aktif olmayan kullanıcılar listeden silinecektir.)
GÜZELLER GÜZELİ ANNE ADAYLARIMIZ
.
GÜZELLER GÜZELİ ANNELERİMİZ
Ben koskoca istanbul u bırakıp gelmişim..:)Gel ben seni götüreyim kız olursa bnm adımı koyarsın:))Çok uzak değil Amasya aslında ama nasıl deyim koskoca ankarayi bitirdin sıra oralara ı geldi der
Ayy canim olsunda isminide koyarım da teşekkür ederim söylerim eşime bakalım ne diyecekBen koskoca istanbul u bırakıp gelmişim..:)Gel ben seni götüreyim kız olursa bnm adımı koyarsın:))
Aminn kuzum aminNasıl boyle düşünüyor insanlar valla aklım almıyor. Rabbim yardımcın olsun kuzum
Al bende de okadarAdetim gecikse test yapmaya korkarim hiç elim teste gitmiyor bile
İsmin ne bu arada canimBen koskoca istanbul u bırakıp gelmişim..:)Gel ben seni götüreyim kız olursa bnm adımı koyarsın:))
Ateş 38 şuan akıntısıda var ama bakalım kendisi ne zaman teşrif edecekAl bende de okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?