- 5 Kasım 2019
- 194
- 331
- 53
- 28
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.621
İnş canım saolasın yükselmesi lazımsonucun saglıklıysaHayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın
Günaydın canım bende yeni uyandim kahvaltı hazırliyorumGunaydinn kızlar nasilsiniz
Afiyet olsn cnm bende ramazan da olan borclarimi tutuyorumGünaydın canım bende yeni uyandim kahvaltı hazırliyorum
Noldu nie bu kadar doldun sen canım adet oldun mu hele dur bı olmayacaksın inşallahKIzlar ben çok yoruldum yaa
şu uğraş birdaha başa sar,ugras tekrar başa
oldumu belirtimi,ayagımı dahada havaya diksemmi yanmı yatsam duşa kalkmasammı,eşim sıkıldımı,yenilik yapıyım, bitter,kabak çekirdeği alayım..yok c life yok bilmem ne otu yok bilmem ne bitkisi..
ollmadı hadi yine sar başa.bu ay doktorlamı denesem deniyorum yine olmuyo.bu sefer bitki diyorum.bitki deniyorum yine olmuyo.hadi diyorum yine doktora.yani mekik dokur gibi içim kıyıldı artık..sanki biri tamam geçicek diyip sarılsa tüm gözyaslarım boşalıcak.kendımı güçlü tutup direndikçe yıkılıyomusum gibi geliyo yavas yavas..ara vermekte istemiyorum çünkü zaman hızlı geçiyor.neredeyse gebeliğini öğrendiğim arkadasımın erkek olacakmış. zaman nasıl geçmiş ve cinsiyeti belli olmuş. böyle olunca coook sevınıyorum asla içimde en ufak bi kıskanma olmuyo,Aksine saglıkla dogsunlar dıye dua ediyorum..Ama zaman o kadar hızlı geçiyorki yetişemiyorum.yılbasında annem sarıldı.inşallah sana bi evlat verir Rabbim bu yıl dedi. Hemen dur bakalım belli mi olur hahaha falan dedim. ama orda yere oturup aglayasım geldi,Bu yılda olmadı diye.eşime bu ay olmazsa sende bi doktor git dedim. ben gitmem falan dedi. moron zaten biliyosunuz.1sene gitme 2sene gitme illaki gideceksin olmazsa dedim.hiç bişey demedi. ama işin özü ben çok yorgun hissediyorum
İyi yapıyorsun valla benimde son 1 günüm kaldı onu tutmam lazımAfiyet olsn cnm bende ramazan da olan borclarimi tutuyorum
valla içsel olarak çok yorgun hissediyorum canımm bilmiyorum.daraldım olumsuzlardanNoldu nie bu kadar doldun sen canım adet oldun mu hele dur bı olmayacaksın inşallaholursan da böyle birakma kendini vazgecmeyecez doktora git tekrar onların kontrolü altında dene tekrar kendimizi bırakmanın hiç bir faydası yok zaten herşey bitti dediğimiz zaman rabbim sevindirmiyor mu bizde o mutluluğu yasayacaz toparla kendini kuzu salma böyle
Tamam canım 2 test alicam birini pazar birini bat gunu yapmak için hayırlısı olsun inşallah ❤olma ihtimali var canım
Benim 6 günüm kaldi bi aksilik olmadan bitirsem iyi olurİyi yapıyorsun valla benimde son 1 günüm kaldı onu tutmam lazım
Bilmiyorum kuzum daha erken degilmi 10.Gun kanda bile çıkmama ihtimali oluyor korkuyorum ama bilemedim sipariş versemmi erken gebelik netten yarin a gelirmiki pazar erken gebelik yaparım gelirseDayanamiyorsan erken gebelik yap kuzu çıkar onda yanılma olmaz
Peki kuzumSöylemiycemsaçmaladı iyice
Kuzum o kadar iyi anlıyorum ki seni kim ne derse ona umut bağlayıp onu deniyoruz sonuç hep hüsran hep hüsran. Dün komşumuzun kızı hamileymiş onu öğrendim ilaç kullanıyordu ona ragmen olmus nasil uzuluyor bende belli etmedim kendimi ama imrendim ben ilacti igneydi bir suru sey deneyio beklerken millet ilac kullandigi halde hamile kaliyor bizimde sınavımız bu şekilde herhalde. Zamanı var demek yerine benim cümlelerim artık benim bebeğim olmayacak herhaldelere dönüştü ama yine Rabbimden umut kesilmez o yeter ki nasip etsin.KIzlar ben çok yoruldum yaa
oldumu belirtimi,ayagımı dahada havaya diksemmi yanmı yatsam duşa kalkmasammı,eşim sıkıldımı,yenilik yapıyım, bitter,kabak çekirdeği alayım..yok c life yok bilmem ne otu yok bilmem ne bitkisi..
ollmadı hadi yine sar başa.bu ay doktorlamı denesem deniyorum yine olmuyo.bu sefer bitki diyorum.bitki deniyorum yine olmuyo.hadi diyorum yine doktora.yani mekik dokur gibi içim kıyıldı artık..sanki biri tamam geçicek diyip sarılsa tüm gözyaslarım boşalıcak.kendımı güçlü tutup direndikçe yıkılıyomusum gibi geliyo yavas yavas..ara vermekte istemiyorum çünkü zaman hızlı geçiyor.neredeyse gebeliğini öğrendiğim arkadasımın erkek olacakmış. zaman nasıl geçmiş ve cinsiyeti belli olmuş. böyle olunca coook sevınıyorum asla içimde en ufak bi kıskanma olmuyo,Aksine saglıkla dogsunlar dıye dua ediyorum..Ama zaman o kadar hızlı geçiyorki yetişemiyorum.yılbasında annem sarıldı.inşallah sana bi evlat verir Rabbim bu yıl dedi. Hemen dur bakalım belli mi olur hahaha falan dedim. ama orda yere oturup aglayasım geldi,Bu yılda olmadı diye.eşime bu ay olmazsa sende bi doktor git dedim. ben gitmem falan dedi. moron zaten biliyosunuz.1sene gitme 2sene gitme illaki gideceksin olmazsa dedim.hiç bişey demedi. ama işin özü ben çok yorgun hissediyorum
amin canım inşallah tez zamanda kavuşun bebelerinizeTamam canım 2 test alicam birini pazar birini bat gunu yapmak için hayırlısı olsun inşallah ❤
evet canım gercekten öyleKuzum o kadar iyi anlıyorum ki seni kim ne derse ona umut bağlayıp onu deniyoruz sonuç hep hüsran hep hüsran. Dün komşumuzun kızı hamileymiş onu öğrendim ilaç kullanıyordu ona ragmen olmus nasil uzuluyor bende belli etmedim kendimi ama imrendim ben ilacti igneydi bir suru sey deneyio beklerken millet ilac kullandigi halde hamile kaliyor bizimde sınavımız bu şekilde herhalde. Zamanı var demek yerine benim cümlelerim artık benim bebeğim olmayacak herhaldelere dönüştü ama yine Rabbimden umut kesilmez o yeter ki nasip etsin.
Amin kuzum insallahamin canım inşallah tez zamanda kavuşun bebelerinize
Bizde seni ozledik canim nerlerfesingünaydın güzel kadınlarımsizleri çook özledim! muhteşem bir yıl olsun isteyen herkes hamile kalsın inşallaaaahh amin sizleri cok özlüyorumm. son zamanlarda var mı kaçırdığım gebiş haberi?
canımın içi , aşkitopellam rabbim yazmıştır yazısını hayırlı zamanını bekliyordur biliyorum beklemek çok zor anlıyorum seni ama yinede yaşadıklarımızın da hepsi allahtan kuzum . Ama eşinin mutlaka doktora gitmesi gerekiyor sen bukadar uğraşıyosun çabalıyosun belkide problem onda ve sen kendini boşa yıpratıyosun napıp edip ikna et canım doktora gitsinKIzlar ben çok yoruldum yaa
Iyi canım ne olsun kocama bakıyorum evde valla. Istanbula taşınmadan önce son Izmir keyfimizi yapiyoruz. Sen napıyorsun nasıl gidiyor kuzumIyi seneler canim.. Iyi sen nasılsın ☺
Ah kuzum ben de aynı durumdayım İnan rabbim daha fazla yormadan sınamadan bizi versin insallahKIzlar ben çok yoruldum yaa
Diyarbakir canimCanim dogdugun sehir neresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?