Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Noldu nie bu kadar doldun sen canım adet oldun mu hele dur bı olmayacaksın inşallah olursan da böyle birakma kendini vazgecmeyecez doktora git tekrar onların kontrolü altında dene tekrar kendimizi bırakmanın hiç bir faydası yok zaten herşey bitti dediğimiz zaman rabbim sevindirmiyor mu bizde o mutluluğu yasayacaz toparla kendini kuzu salma böyle

valla içsel olarak çok yorgun hissediyorum canımm bilmiyorum.daraldım olumsuzlardan

Dayanamiyorsan erken gebelik yap kuzu çıkar onda yanılma olmaz
Bilmiyorum kuzum daha erken degilmi 10.Gun kanda bile çıkmama ihtimali oluyor korkuyorum ama bilemedim sipariş versemmi erken gebelik netten yarin a gelirmiki pazar erken gebelik yaparım gelirse

Kuzum o kadar iyi anlıyorum ki seni kim ne derse ona umut bağlayıp onu deniyoruz sonuç hep hüsran hep hüsran. Dün komşumuzun kızı hamileymiş onu öğrendim ilaç kullanıyordu ona ragmen olmus nasil uzuluyor bende belli etmedim kendimi ama imrendim ben ilacti igneydi bir suru sey deneyio beklerken millet ilac kullandigi halde hamile kaliyor bizimde sınavımız bu şekilde herhalde. Zamanı var demek yerine benim cümlelerim artık benim bebeğim olmayacak herhaldelere dönüştü ama yine Rabbimden umut kesilmez o yeter ki nasip etsin.

evet canım gercekten öyle
benım olmayacak diye gelmıyor ama ben mücadeleden şimdiden yoruldum dıyorum.dur bakalım belkı tüp bebek yapmak zorunda kalıcam. o dahada yıpratıcı bi süreç ve dünya hormon alıyosun. mahvolucam büyük ihtimal

Bizde seni ozledik canim nerlerfesin

canımın içi , aşkitopellam rabbim yazmıştır yazısını hayırlı zamanını bekliyordur biliyorum beklemek çok zor anlıyorum seni ama yinede yaşadıklarımızın da hepsi allahtan kuzum . Ama eşinin mutlaka doktora gitmesi gerekiyor sen bukadar uğraşıyosun çabalıyosun belkide problem onda ve sen kendini boşa yıpratıyosun napıp edip ikna et canım doktora gitsin

Ah kuzum ben de aynı durumdayım İnan rabbim daha fazla yormadan sınamadan bizi versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…