Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım düşüki kasıklarına hava basmışlar ve o hissi yatarken kalkarken otururken hep hissediyorsun dolu dolu ve seni rahatsız eden bişey gibi ve kasık batması yataktan kalkarken mesela birden batıyo karnın kıpırdayamıyosun bikaç dk kadar öle bişi

Bunları yaşıyorum 2 gündür özellikle ama dunden beri daha yogun korkuyorum ya yoksa diye bugün 10.gun yumurtlamanin testi nezaman yapsam bilemiyorum bata 7 gun var

Kuzuların nasılsınız dün akşam ayıptır söylemesi wc de iki parmak arası uzuyan meşhur yumurtlama akintisi var ya işte ilk defa bu ay onu yakaladım hep duyuyordum ama bende olmuyordu dün akşam gördüm peki sizlere bir sorum var ne zaman yumurtlamam olur sizce ovaluasyon testinde hala olmadı bu öğlen yapicam testi yinede sizlere sormak istedim bu yumurtlama akintisindan ne kadar süre içinde yumurtlama oluyor ne zaman çalışmalara başlamalıyım

Akıntıdan en geç 2 3 gün sonra oluyor kuzum yumurtlama test yap yakında görürsün piki

Amin kuzum
Iyiye işaret olabilir kuzum 3 gün daha sabredelim ortaya çıkacak inşallah
valla canım nedense umutluydum çok istekliydim.ama sıfır his ve sıfır merak var.olmasını çok istiyorum ama içimden bi his olmasada çok aşırı üzülmiycem gibi geliyo.galiba her ay negatif gördük yine aynını görebilirim diye umutsuzluk beliriyo içimde.Rabbim hayırlı olanı versin demek daha doğru olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…