- 13 Kasım 2019
- 637
- 1.361
- 28
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.641
Canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki çevremde o kadar çok hamile varki nasıl özeniyorum anlatamam ama elbet Allah'ım nasip edecek biz sadece dua edelim zamanı var hepimizin demekki üzme kendini her ay her gün yeni bir umut kuzum inşallah seninde bir bebişin olucak Allah'ın izniyle ama zamanı var demek canım benimKIzlar ben çok yoruldum yaa
şu uğraş birdaha başa sar,ugras tekrar başa
oldumu belirtimi,ayagımı dahada havaya diksemmi yanmı yatsam duşa kalkmasammı,eşim sıkıldımı,yenilik yapıyım, bitter,kabak çekirdeği alayım..yok c life yok bilmem ne otu yok bilmem ne bitkisi..
ollmadı hadi yine sar başa.bu ay doktorlamı denesem deniyorum yine olmuyo.bu sefer bitki diyorum.bitki deniyorum yine olmuyo.hadi diyorum yine doktora.yani mekik dokur gibi içim kıyıldı artık..sanki biri tamam geçicek diyip sarılsa tüm gözyaslarım boşalıcak.kendımı güçlü tutup direndikçe yıkılıyomusum gibi geliyo yavas yavas..ara vermekte istemiyorum çünkü zaman hızlı geçiyor.neredeyse gebeliğini öğrendiğim arkadasımın erkek olacakmış. zaman nasıl geçmiş ve cinsiyeti belli olmuş. böyle olunca coook sevınıyorum asla içimde en ufak bi kıskanma olmuyo,Aksine saglıkla dogsunlar dıye dua ediyorum..Ama zaman o kadar hızlı geçiyorki yetişemiyorum.yılbasında annem sarıldı.inşallah sana bi evlat verir Rabbim bu yıl dedi. Hemen dur bakalım belli mi olur hahaha falan dedim. ama orda yere oturup aglayasım geldi,Bu yılda olmadı diye.eşime bu ay olmazsa sende bi doktor git dedim. ben gitmem falan dedi. moron zaten biliyosunuz.1sene gitme 2sene gitme illaki gideceksin olmazsa dedim.hiç bişey demedi. ama işin özü ben çok yorgun hissediyorum
Henüz hasta bile olmamışsn canım bu kadar umutsuz olma benim bu ayda olmadı eşimde tedavileri kesme mı söyledi onla mı ugrasaym kendimi mi teselli edeyimbilmiyorumevet canım gercekten öyle
benım olmayacak diye gelmıyor ama ben mücadeleden şimdiden yoruldum dıyorum.dur bakalım belkı tüp bebek yapmak zorunda kalıcam. o dahada yıpratıcı bi süreç ve dünya hormon alıyosun. mahvolucam büyük ihtimal
Yarın yada sonraki gün gelir kuzum büyük ihtimal ❤Canlarım benim pik gelicek gibi resimde yumosum yolda demek degilmi kizlar
Hayirlisi olsun canim katbikat artsınkızlar ben geldim kan sonucu öğledensonra cıkar e nabızda bakarım test yapacak arkadas testini yapta at hmn merak ettim belirtilerin güzel
Ohh güsel izmirim tadini cikar tabiIyi canım ne olsun kocama bakıyorum evde valla. Istanbula taşınmadan önce son Izmir keyfimizi yapiyoruz. Sen napıyorsun nasıl gidiyor kuzum
Evet kuzum yakin duruyoCanlarım benim pik gelicek gibi resimde yumosum yolda demek degilmi kizlar
erken gebeliğe okadar para verme çıkçaksa normal testtede çıkıyoBilmiyorum kuzum daha erken degilmi 10.Gun kanda bile çıkmama ihtimali oluyor korkuyorum ama bilemedim sipariş versemmi erken gebelik netten yarin a gelirmiki pazar erken gebelik yaparım gelirse
Birkaç gün sonra olsa bari eşim çok hasta grip oldu adamın eli kalkmıyor valla bu ay da böyle çöp olmaz inşallah o yüzden bu altın günleri kaçırmamak lazım adam zaten zar zor yapar oda yaparsa zavallimYarın yada sonraki gün gelir kuzum büyük ihtimal ❤
benimki degisti diye birkac kez yazmistim aslinda ...Kızlar bat yaklaşanlar ne durumda bi genel Bilgi verin kimseden ses çıkmıyor
Tmm canimAnnemde öğrenim saatini soyleyim canim
Sabah 5.30 yazdım yükselen burcun başak canım. Doğum haritasında ev konumları dakikalık farklarla bile değişiyor. Ama yükselen burc bir bucuk iki saat farklarla degisiyor. Harita çıkartamam ama yükselen burcun başak güneş burcun terazi ay burcun koçKuzum banada bulurmusun 27.09.1999 sabah 5 6 civari
Yükselen burcuKız sen neyi hesapliyorsun
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallahAllah razı olsun canım benimsende durumlar ne? tamamladın mı calısmaları beklemede misin?
Sen sakın boş geçme gun aşırı degerlendir klomen kullandinmi 15 demek 18e birşey kalmamış catlayabilir her an ben 1 kez gittim ilaç bittikten sonra 1 hafta gidicektim doktorum şok oldu 22 cm olmuş 1 yumurtam ve direk catlatma ignesivuruldum aynı gün ama benim tutmadi orası ayrıKızlar ben doktora gttım bgn yumurtam 15cm buyumus cumartesi günü catlatma iğnesi dedı salı geri gel dedı bana
Burcun ne kuzumYükselen burcu
Canım kiminde bir gün sonra kiminde birkaç gün sonra. Hangi evresinde gördün bilmek lazımKuzuların nasılsınızdün akşam ayıptır söylemesi wc de iki parmak arası uzuyan meşhur yumurtlama akintisi var ya işte ilk defa bu ay onu yakaladım hep duyuyordum ama bende olmuyordu dün akşam gördüm peki sizlere bir sorum var ne zaman yumurtlamam olur sizce ovaluasyon testinde hala olmadı bu öğlen yapicam testi yinede sizlere sormak istedim bu yumurtlama akintisindan ne kadar süre içinde yumurtlama oluyor ne zaman çalışmalara başlamalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?