Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki çevremde o kadar çok hamile varki nasıl özeniyorum anlatamam ama elbet Allah'ım nasip edecek biz sadece dua edelim zamanı var hepimizin demekki üzme kendini her ay her gün yeni bir umut kuzum inşallah seninde bir bebişin olucak Allah'ın izniyle ama zamanı var demek canım benim

Henüz hasta bile olmamışsn canım bu kadar umutsuz olma benim bu ayda olmadı eşimde tedavileri kesme mı söyledi onla mı ugrasaym kendimi mi teselli edeyimbilmiyorum

kızlar ben geldim kan sonucu öğledensonra cıkar e nabızda bakarım test yapacak arkadas testini yapta at hmn merak ettim belirtilerin güzel
Hayirlisi olsun canim katbikat artsın
Iyi canım ne olsun kocama bakıyorum evde valla. Istanbula taşınmadan önce son Izmir keyfimizi yapiyoruz. Sen napıyorsun nasıl gidiyor kuzum
Ohh güsel izmirim tadini cikar tabi
Iyi bende kuzum is başı yaptim bugun calisiyorum hep ayni
Canlarım benim pik gelicek gibi resimde yumosum yolda demek degilmi kizlar
Evet kuzum yakin duruyo

Yarın yada sonraki gün gelir kuzum büyük ihtimal ❤
Birkaç gün sonra olsa bari eşim çok hasta grip oldu adamın eli kalkmıyor valla bu ay da böyle çöp olmaz inşallah o yüzden bu altın günleri kaçırmamak lazım adam zaten zar zor yapar oda yaparsa zavallim

Kuzum banada bulurmusun 27.09.1999 sabah 5 6 civari
Sabah 5.30 yazdım yükselen burcun başak canım. Doğum haritasında ev konumları dakikalık farklarla bile değişiyor. Ama yükselen burc bir bucuk iki saat farklarla degisiyor. Harita çıkartamam ama yükselen burcun başak güneş burcun terazi ay burcun koç

Kızlar ben doktora gttım bgn yumurtam 15cm buyumus cumartesi günü catlatma iğnesi dedı salı geri gel dedı bana
Sen sakın boş geçme gun aşırı degerlendir klomen kullandinmi 15 demek 18e birşey kalmamış catlayabilir her an ben 1 kez gittim ilaç bittikten sonra 1 hafta gidicektim doktorum şok oldu 22 cm olmuş 1 yumurtam ve direk catlatma ignesivuruldum aynı gün ama benim tutmadi orası ayrı

Bu ay benim hiçbişey yapasım yok, eşimlede tartıştık zaten konuşmuyoruz 2 gündür. Yumurtlama dönemine az kaldı ama içimden gelmiyo, sanırım bende yoruldum. Bu aralar çok aktif kalmayabilirim burada. Bilginiz olsun kızlar

Canım kiminde bir gün sonra kiminde birkaç gün sonra. Hangi evresinde gördün bilmek lazım çünkü genelde yumurtlama akıntısı gördüğün günden birkaç gün sonra yumurtlama olur yazıyor baktigim çok yerde ben o uzayan akıntıyı bir tek boşalınca görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…