- 13 Kasım 2019
- 637
- 1.361
- 28
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.601
Kuzum Peki pik ve ertesi üç gün ilişki olucak degilmiAkıntıdan en geç 2 3 gün sonra oluyor kuzum yumurtlamatest yap yakında görürsün piki
Günaydın kuzum benimGünaydin kizlar
Aynen kuzum insallahvalla canım nedense umutluydum çok istekliydim.ama sıfır his ve sıfır merak var.olmasını çok istiyorum ama içimden bi his olmasada çok aşırı üzülmiycem gibi geliyo.galiba her ay negatif gördük yine aynını görebilirim diye umutsuzluk beliriyo içimde.Rabbim hayırlı olanı versin demek daha doğru olacak
Evet kuzum pik ve çatlama önemliKuzum Peki pik ve ertesi üç gün ilişki olucak degilmibu ay hazır bu yumurtlama akintisini net görünce kaçırmamak istiyorum cunku
Hayırlısı olsun kuzum hepimiz için rabbim dualarımızı kabule etsinvalla canım nedense umutluydum çok istekliydim.ama sıfır his ve sıfır merak var.olmasını çok istiyorum ama içimden bi his olmasada çok aşırı üzülmiycem gibi geliyo.galiba her ay negatif gördük yine aynını görebilirim diye umutsuzluk beliriyo içimde.Rabbim hayırlı olanı versin demek daha doğru olacak
inşallah kuzum hayırlısını versin rabbimAynen kuzum insallah❤
Ben geçen ay böyleydim çıkmadı pek üzülmedim ama bu ay başka bir umut var icimde inşallah kırılmaz o umut❤
Amin kuzum insallahinşallah kuzum hayırlısını versin rabbim
en erken 4 gün benceBunları yaşıyorum 2 gündür özellikle ama dunden beri daha yogun korkuyorum ya yoksa diye bugün 10.gun yumurtlamanin testi nezaman yapsam bilemiyorum bata 7 gun var
Iyi seneler canim.. Iyi sen nasılsınIyi seneler kızlarnasılsınız? ❤
Yumurtlamanın 13.günü yapsam olurmu ki bata 4 gun kalıyor ozamanen erken 4 gün bence
olma ihtimali var canımYumurtlamanın 13.günü yapsam olurmu ki bata 4 gun kalıyor ozaman
Canim dogdugun sehir neresiKuzum banada bulurmusun 27.09.1999 sabah 5 6 civari
Tabiki kuzu valla nelere alismiyoruz ilk zamanlar uykudan dolayı beden yorgun düşebilir ama ona da alışırsın hem ne güzel yorulmuyorsun da keyfine bakSağol kuzum Allah razı olsun, açıkçası 3 gün oldu alıştım ya, yani bazen yapacak bişey olmuyor bi bakmışsın alışmışsın
Yok canım bizim aramızda herkese yer var hoş geldinHoşbuldum cnm saol yeniyim diye galiba bu durum
Kız sen neyi hesapliyorsunCanim dogdugun sehir neresi
Dayanamiyorsan erken gebelik yap kuzu çıkar onda yanılma olmazYumurtlamanın 13.günü yapsam olurmu ki bata 4 gun kalıyor ozaman
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alırsınkızlar ben geldim kan sonucu öğledensonra cıkar e nabızda bakarım test yapacak arkadas testini yapta at hmn merak ettim belirtilerin güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?