Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen kuzum insallah
Ben geçen ay böyleydim çıkmadı pek üzülmedim ama bu ay başka bir umut var icimde inşallah kırılmaz o umut

Kuzum Peki pik ve ertesi üç gün ilişki olucak degilmi bu ay hazır bu yumurtlama akintisini net görünce kaçırmamak istiyorum cunku
Evet kuzum pik ve çatlama önemli 3 sart deil ama olursa zararı olmaz
Benim yumurtlama 24u idi 24 25 26 değerlendirdim

Hayırlısı olsun kuzum hepimiz için rabbim dualarımızı kabule etsin bu sene hepimiz hamile oluruz biz inşallah

Sağol kuzum Allah razı olsun, açıkçası 3 gün oldu alıştım ya, yani bazen yapacak bişey olmuyor bi bakmışsın alışmışsın
Tabiki kuzu valla nelere alismiyoruz ilk zamanlar uykudan dolayı beden yorgun düşebilir ama ona da alışırsın hem ne güzel yorulmuyorsun da keyfine bak
Hoşbuldum cnm saol yeniyim diye galiba bu durum
Yok canım bizim aramızda herkese yer var hoş geldin

KIzlar ben çok yoruldum yaa
şu uğraş birdaha başa sar,ugras tekrar başa
oldumu belirtimi,ayagımı dahada havaya diksemmi yanmı yatsam duşa kalkmasammı,eşim sıkıldımı,yenilik yapıyım, bitter,kabak çekirdeği alayım..yok c life yok bilmem ne otu yok bilmem ne bitkisi..
ollmadı hadi yine sar başa.bu ay doktorlamı denesem deniyorum yine olmuyo.bu sefer bitki diyorum.bitki deniyorum yine olmuyo.hadi diyorum yine doktora.yani mekik dokur gibi içim kıyıldı artık..sanki biri tamam geçicek diyip sarılsa tüm gözyaslarım boşalıcak.kendımı güçlü tutup direndikçe yıkılıyomusum gibi geliyo yavas yavas..ara vermekte istemiyorum çünkü zaman hızlı geçiyor.neredeyse gebeliğini öğrendiğim arkadasımın erkek olacakmış. zaman nasıl geçmiş ve cinsiyeti belli olmuş. böyle olunca coook sevınıyorum asla içimde en ufak bi kıskanma olmuyo,Aksine saglıkla dogsunlar dıye dua ediyorum..Ama zaman o kadar hızlı geçiyorki yetişemiyorum.yılbasında annem sarıldı.inşallah sana bi evlat verir Rabbim bu yıl dedi. Hemen dur bakalım belli mi olur hahaha falan dedim. ama orda yere oturup aglayasım geldi,Bu yılda olmadı diye.eşime bu ay olmazsa sende bi doktor git dedim. ben gitmem falan dedi. moron zaten biliyosunuz.1sene gitme 2sene gitme illaki gideceksin olmazsa dedim.hiç bişey demedi. ama işin özü ben çok yorgun hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…