- 9 Ekim 2019
- 1.864
- 3.069
- 48
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.681
Hoş geldin canımMerhaba sat 22 aralık. Bat 24 ocak. Polikistik over hastasıyım düzensiz adet oluyorum. 1 haftadır inofolic kullanıyorum. Beni de ekler misinizD1DEM
Aynen kuzum bende senin gibi umutlanmak istemiyorum ama eşim her harekettimi bebeğe yoruyor hayırlısı olsunBende aynı durumdayim eşim bir haftadır bebiş var dikkat et. Bir şey diyorum bebistendir diyip duruyor. O Bu ay çok umutlu ama ben yine ortadayım ne var ne yok boşlukta hissediyorum kendimi
Hoş geldin cnmMerhaba sat 22 aralık. Bat 24 ocak. Polikistik over hastasıyım düzensiz adet oluyorum. 1 haftadır inofolic kullanıyorum. Beni de ekler misinizD1DEM
Elimizden başka bir şey gelmiyor keşke gelse.. üzerimize düşeni yapıp beklicezHissediyor kızlar insan bişey varmı yokmu diye.
hani şu parmak testi vardı.ben nerdeyse heray yapıyorum.diğer aylar gibi sertlik geldi elime.burun gibi..
Hersey rabbimden diyip bekliycem zamanımı
Hadi bakalım, hayırlısı olsun. İnşallah da olmazsınHello kızlar
Telefondaki uygulama bugünü gösteriyordu geçen hafta, az önce baktım yarını gösteriyor. regl olmadım.
sancı mancı bişey yok, göğüslerim de şiş değil, ama acaip bi gaz sancısı var karın bölgemde, sabahtan beri sinir oldum.
Peki sendeki gibi bndede gebelik olcak filan diyormu kuzumSabah 5.30 yazdım yükselen burcun başak canım. Doğum haritasında ev konumları dakikalık farklarla bile değişiyor. Ama yükselen burc bir bucuk iki saat farklarla degisiyor. Harita çıkartamam ama yükselen burcun başak güneş burcun terazi ay burcun koç
Merhaba canim hosgeldinMerhaba sat 22 aralık. Bat 24 ocak. Polikistik over hastasıyım düzensiz adet oluyorum. 1 haftadır inofolic kullanıyorum. Beni de ekler misinizD1DEM
amin canim hepimizin hakkinda hayirlisi neyse o olsunHakkından hayırlısı olsun canım
Aynen kuzum ya sabır ❤Sabreden derviş muradına ermiş sabır sabır sabır
MerhabaMerhaba sat 22 aralık. Bat 24 ocak. Polikistik over hastasıyım düzensiz adet oluyorum. 1 haftadır inofolic kullanıyorum. Beni de ekler misinizD1DEM
23 02 1989 saat sabah 7.30 dedi annem 5 dk doğurmuş beni sancim geldi otobuste doğurdum tutamadım dediDoğum gününü ve saatini net biliyorsan bulayım ben
Hosgledin canim aramizaMerhaba sat 22 aralık. Bat 24 ocak. Polikistik over hastasıyım düzensiz adet oluyorum. 1 haftadır inofolic kullanıyorum. Beni de ekler misinizD1DEM
Gormemisim kuzum tammdirD1DEM ve B BUSR4
Kızlar etiket yaptım ama görmediniz galiba
Benim bat 29 Ocak tekrar Eki Görüntüle 2571789
Test yaptım ama pazartesi günü, erken gebelik testi, negatif çıktı.Hadi bakalım, hayırlısı olsun. İnşallah da olmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?