Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekürler benim fazla bilgim yok anlamıyorum ovulasyon testini daha sizlerle tanıdım ve bir çok şey
senin bat ne zaman şimdi canım kaç günde bir regl oluyorsun
ona göre ovulasyonu takip edelim birlikte
bi gidip kan ver sağlık ocağında progesteron hormonun için
çünkü diğer gebelik için gerekli hormonlara adetin 2. 3. günü bakıyorlar ve o zaman progesteron çok düşük çıkıyor ona asıl yumurtlamadan sonra bakılması gerekiyor.

30 aralık 'ta kanamam başladı 30 günde bir adet oluyorum.ne zaman gidip kan vereyim

Ben köyde doğmuşum annem birsey bulamadık koy otobüsüne demiş kayinbabam diyormudu onunla gittik geldin dedi ne yapsin kadın kaynanam aldı baktı aaminn buda kiz dedi. Diyor
boşver sağ selamet bi sakatlık olmadan doğmuşsun ya ona bak

Cok şükur canim
bende e nabıza girdim benim bugünki tahliller yok nedense hatta ziyaretlerim kısmında bugün sağlık ocağına gittiğimde yok en son kadın doğuma gittiğim görünüyor. acaba sabah ben gitmedimmi sağlık ocağıa rüyamı gördümki dedim yok kolumdan kan aldıydı kan alınmış kolumdan morarmış gitmişim yani ama neden çıkmadıki e nabızda

Tövbe sağlık ocağı yapmıştır bi yanlışlık neden çıkmasın yoksa akılları nerdeyse bu sağlık ocaklarını huc sevmiyorum hicde gitmiyorum gebersemde evimde geberirim yine gitmem

İLERLEYEN SAATLERDE CIKIYOR CANIM BIRAZ BEKLMELISIN

Kizlar aylardir yasamadigim belirti kalmadi bati beklerken hep acaba diyip durdum bu ay okadar rahatimki hic bi belirti yok acaba yok kafam rahat ohh su hormon bana neler ediyomus allahim bata 8 gun kaldi ne kafami takiyom ne acaba diyom huzur buymus

Hormonmu yapiyormus kendini hamile gibi hissetmeni yokmu hiç bir belirti seninde az kalmistir

Tövbe sağlık ocağı yapmıştır bi yanlışlık neden çıkmasın yoksa akılları nerdeyse bu sağlık ocaklarını huc sevmiyorum hicde gitmiyorum gebersemde evimde geberirim yine gitmem
bilmiyorumki neden çıkmadı anlamadım aslında hemen çıkıyordu

Kaçıncı aydan sonra çektirdin canım kaç ay denedin beni cekmiyorlar doktorlar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…