- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.721
senin bat ne zaman şimdi canım kaç günde bir regl oluyorsunÇok teşekürler benim fazla bilgim yok anlamıyorum ovulasyon testini daha sizlerle tanıdım ve bir çok şey
Inşallah isteyen herkese rabim nasip ederanladım canım eğer baktıysa tamam
inşallah bir sonraki tutunur sana
30 aralık 'ta kanamam başladı 30 günde bir adet oluyorum.ne zaman gidip kan vereyimsenin bat ne zaman şimdi canım kaç günde bir regl oluyorsun
ona göre ovulasyonu takip edelim birlikte
bi gidip kan ver sağlık ocağında progesteron hormonun için
çünkü diğer gebelik için gerekli hormonlara adetin 2. 3. günü bakıyorlar ve o zaman progesteron çok düşük çıkıyor ona asıl yumurtlamadan sonra bakılması gerekiyor.
boşver sağ selamet bi sakatlık olmadan doğmuşsun ya ona bakBen köyde doğmuşum annem birsey bulamadık koy otobüsüne demiş kayinbabam diyormudu onunla gittik geldin dedi ne yapsin kadın kaynanam aldı baktı aaminn buda kiz dedi. Diyor
Cok şükur canimboşver sağ selamet bi sakatlık olmadan doğmuşsun ya ona bak
bende e nabıza girdim benim bugünki tahliller yok nedense hatta ziyaretlerim kısmında bugün sağlık ocağına gittiğimde yok en son kadın doğuma gittiğim görünüyor. acaba sabah ben gitmedimmi sağlık ocağıa rüyamı gördümkiCok şükur canim
Tövbe sağlık ocağı yapmıştır bi yanlışlık neden çıkmasın yoksabende e nabıza girdim benim bugünki tahliller yok nedense hatta ziyaretlerim kısmında bugün sağlık ocağına gittiğimde yok en son kadın doğuma gittiğim görünüyor. acaba sabah ben gitmedimmi sağlık ocağıa rüyamı gördümkidedim yok kolumdan kan aldıydı kan alınmış kolumdan morarmış gitmişim yani ama neden çıkmadıki e nabızda
ovulasyonla takip edelim canım30 aralık 'ta kanamam başladı 30 günde bir adet oluyorum.ne zaman gidip kan vereyim
İLERLEYEN SAATLERDE CIKIYOR CANIM BIRAZ BEKLMELISINbende e nabıza girdim benim bugünki tahliller yok nedense hatta ziyaretlerim kısmında bugün sağlık ocağına gittiğimde yok en son kadın doğuma gittiğim görünüyor. acaba sabah ben gitmedimmi sağlık ocağıa rüyamı gördümkidedim yok kolumdan kan aldıydı kan alınmış kolumdan morarmış gitmişim yani ama neden çıkmadıki e nabızda
Kizlar aylardir yasamadigim belirti kalmadibati beklerken hep acaba diyip durdum bu ay okadar rahatimki hic bi belirti yok acaba yok kafam rahat ohh su hormon bana neler ediyomus allahim bata 8 gun kaldi ne kafami takiyom ne acaba diyom huzur buymus
Prolaktin yuksek olunca vucud kendini hamile saniyomusHormonmu yapiyormus kendini hamile gibi hissetmeni yokmu hiç bir belirti seninde az kalmistir
bilmiyorumki neden çıkmadı anlamadım aslında hemen çıkıyorduTövbe sağlık ocağı yapmıştır bi yanlışlık neden çıkmasın yoksaakılları nerdeyse bu sağlık ocaklarını huc sevmiyorum hicde gitmiyorum gebersemde evimde geberirim yine gitmem
Kiz bize bakma yine belirti zorla arar buluruzProlaktin yuksek olunca vucud kendini hamile saniyomushic bi belirti yok 8 gun kalmis kafam oyle rahatki anlatamam
sabah 9 buçukta verdim kanı ama 6 saati geçiyorİLERLEYEN SAATLERDE CIKIYOR CANIM BIRAZ BEKLMELISIN
Kaçıncı aydan sonra çektirdin canım kaç ay denedin beni cekmiyorlar doktorlar daMerhaba güzel kızlar anestezili rahim filmi çekildim hiçbir sorun çıkmadı şuan beklemeye geçtik rahim filmi çektiricek arkadaşlar varsa korkmasınlar bir soru sormak isterseniz cevaplayabilirim gerçi ben anestezili çektirdim normal olsa ağrı olur muydu bilemiyorum
Bende oyleydim ama simdi arasamda bulamiyomKiz bize bakma yine belirti zorla arar buluruz
Ben bu ay çift çizgiyi silik bile çıkarttım nasıl başardıysamBende oyleydim ama simdi arasamda bulamiyom
Demeki ondanmis canim bu hormonlar kırmızılar yumurtlar ömrümüzü yedi ula millet ne ile uğraşıyor biz neyle uğraşıyoruzBende oyleydim ama simdi arasamda bulamiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?