- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.701
Kimyasal geçirdim salı günü
Kuzum ben salı gunu bebeği de gördüm, kalp atışını da duydum
çok geçmiş olsun kuzum burda gördüğüm bişey varsa oda kimyasal geçirenlerin arkasına hemen sağlıklı gebe kaldığı inşallah hemencecik kalırsın sendeKimyasal geçirdim salı günü
çok sevindim canımm maşallahh alıyorum seni gebeler listesine :)Kuzum ben salı gunu bebeği de gördüm, kalp atışını da duydum
dünya hiiiiç bir zaman adaletli bir yer olmadı zatenAynen öyle balım vallahi o kadar hırsız yerli yerinde çalışmaya devam ederken beni yerimden oynatıyorlar, aslında önceden kötü bişey yaptıklarını sanmıştım ama meğerse bana iyilik yapmışlar, tezimi yazmaya vaktim olmuyordu burda iyice araştırıp yazabiliyorum
teşekkür ederim kuzum allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah
dünya hiiiiç bir zaman adaletli bir yer olmadı zatenAynen öyle balım vallahi o kadar hırsız yerli yerinde çalışmaya devam ederken beni yerimden oynatıyorlar, aslında önceden kötü bişey yaptıklarını sanmıştım ama meğerse bana iyilik yapmışlar, tezimi yazmaya vaktim olmuyordu burda iyice araştırıp yazabiliyorum
buralardayım aslında mesajlarınızı takip etmeye calısıyorumm ama pek yazmaya vaktim olmadı son zamanlardaBizde seni ozledik canim nerlerfesin
Tamam canım, dualarım bütün isteyenlerleçok geçmiş olsun kuzum burda gördüğüm bişey varsa oda kimyasal geçirenlerin arkasına hemen sağlıklı gebe kaldığı inşallah hemencecik kalırsın sende
çok sevindim canımm maşallahh alıyorum seni gebeler listesine :)
Allah razı olsun kuzumTamam canım, dualarım bütün isteyenlerle
Tanimasam da hepiniz aklimdasiniz
canım bu çıktığında test yaptım mı. Bekleyince falan silik çıktı miAy kızlar cok heyecanlıyım beta kan yestim 12 çıktı 30 aralk bat idi. Daha çok erken bu değer henüz düşük değil mi? Deli gibi de öksürüyorum
inşallah ekimde de kimyasal geçirdim şimdide öyle oldu hiç umudum yok üst üste olunca insan inciliyor neden böyle oluyor bende anlamdım dr birşey olmaz diyor nasıl bir yol izliyecegimi bilmiyorumçok geçmiş olsun kuzum burda gördüğüm bişey varsa oda kimyasal geçirenlerin arkasına hemen sağlıklı gebe kaldığı inşallah hemencecik kalırsın sende
çok sevindim canımm maşallahh alıyorum seni gebeler listesine :)
Canım MAŞALLAH çok sevindimKuzum ben salı gunu bebeği de gördüm, kalp atışını da duydum
Kuzum benim de bat 27 ocakHosgledin canim aramiza ☺
Gormemisim kuzum tammdir ☺
Elalem suda doğum yapıyor23 02 1989 saat sabah 7.30 dedi annem 5 dk doğurmuş beni sancim geldi otobuste doğurdum tutamadım dedi
Progesteron hormonuna baktırdın mı kuzumInsallainşallah ekimde de kimyasal geçirdim şimdide öyle oldu hiç umudum yok üst üste olunca insan inciliyor neden böyle oluyor bende anlamdım dr birşey olmaz diyor nasıl bir yol izliyecegimi bilmiyorum
Sağol arkadaşım, hiç canını sıkma, benim de ilk gebeliğim kimyasaldi.Canım MAŞALLAH çok sevindim
Hayır dr istemediProgesteron hormonuna baktırdın mı kuzum
neden istemedi ki acabaHayır dr istemedi
Herşey normal dedi hormonlar falan ultrasıyonda temiz kanamam durunca rahim filmi cektirecmProgesteron hormonuna baktırdın mı kuzum
Elalem suda doğum yapıyordemekki otobuste daha çabuk oluyor doğum aklınızda bulunsun benim adamda gemide doğmuş
anladım canım eğer baktıysa tamamHerşey normal dedi hormonlar falan ultrasıyonda temiz kanamam durunca rahim filmi cektirecm
Çok teşekürler benim fazla bilgim yok anlamıyorum ovulasyon testini daha sizlerle tanıdım ve bir çok şeyneden istemedi ki acaba
çünkü kimyasal gebelik demek döllenmiş yumurtanın rahme tutunamaması demek
buda bir sürü sebepten olabilir
bunlardan bir tanesi de vücuttaki progesteron hormonunun düşük olması
buna bakılması lazım bence
ovulasyon ile yumurtlamanı takip ediyor musun kuzum
yumurtlamadan belli bir gün sonra 7 gündü sanırım gidip kan verirsen sağlık ocağında
kendi başına da yapabilirsin en azından biz yorumlarız belli bir referans aralığı var onun zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?