Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kimyasal geçirdim salı günü
çok geçmiş olsun kuzum burda gördüğüm bişey varsa oda kimyasal geçirenlerin arkasına hemen sağlıklı gebe kaldığı inşallah hemencecik kalırsın sende
Kuzum ben salı gunu bebeği de gördüm, kalp atışını da duydum
çok sevindim canımm maşallahh alıyorum seni gebeler listesine :)

dünya hiiiiç bir zaman adaletli bir yer olmadı zaten
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah
teşekkür ederim kuzum allah razı olsun

dünya hiiiiç bir zaman adaletli bir yer olmadı zaten
Bizde seni ozledik canim nerlerfesin
buralardayım aslında mesajlarınızı takip etmeye calısıyorumm ama pek yazmaya vaktim olmadı son zamanlarda

Tamam canım, dualarım bütün isteyenlerle
Tanimasam da hepiniz aklimdasiniz

Insalla inşallah ekimde de kimyasal geçirdim şimdide öyle oldu hiç umudum yok üst üste olunca insan inciliyor neden böyle oluyor bende anlamdım dr birşey olmaz diyor nasıl bir yol izliyecegimi bilmiyorum

Insallainşallah ekimde de kimyasal geçirdim şimdide öyle oldu hiç umudum yok üst üste olunca insan inciliyor neden böyle oluyor bende anlamdım dr birşey olmaz diyor nasıl bir yol izliyecegimi bilmiyorum
Progesteron hormonuna baktırdın mı kuzum

Hayır dr istemedi
neden istemedi ki acaba
çünkü kimyasal gebelik demek döllenmiş yumurtanın rahme tutunamaması demek
buda bir sürü sebepten olabilir
bunlardan bir tanesi de vücuttaki progesteron hormonunun düşük olması
buna bakılması lazım bence
ovulasyon ile yumurtlamanı takip ediyor musun kuzum
yumurtlamadan belli bir gün sonra 7 gündü sanırım gidip kan verirsen sağlık ocağında
kendi başına da yapabilirsin en azından biz yorumlarız belli bir referans aralığı var onun zaten

Elalem suda doğum yapıyor demekki otobuste daha çabuk oluyor doğum aklınızda bulunsun benim adamda gemide doğmuş
Ben köyde doğmuşum annem birsey bulamadık koy otobüsüne demiş kayinbabam diyormudu onunla gittik geldin dedi ne yapsin kadın kaynanam aldı baktı aaminn buda kiz dedi. Diyor

Çok teşekürler benim fazla bilgim yok anlamıyorum ovulasyon testini daha sizlerle tanıdım ve bir çok şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…