Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahahhahah ah artık olmayanı hepimiz de görüyoruz ha silik çizgiler hayali şeyler nasıl görmek istiyorsak oyle goruruyorz
Valla aynen ikinci testte hiç bir şey çıkmamış ama ben görüyordum kafayı yicem ben çok az kaldo

Ben bu ay çift çizgiyi silik bile çıkarttım nasıl başardıysam ama sonra husran
Onu gecen ay bende gormustum yinede inanmamistim tabi
Demeki ondanmis canim bu hormonlar kırmızılar yumurtlar ömrümüzü yedi ula millet ne ile uğraşıyor biz neyle uğraşıyoruz
Evet ya boylr okadar iyiki anlatamam kafayi yedirdiler bize valla

Onu gecen ay bende gormustum yinede inanmamistim tabi

Evet ya boylr okadar iyiki anlatamam kafayi yedirdiler bize valla
Şimdi ben kırmızıyi gördüm ya yumurtlamaya odaklandım maçına ek ne yapabilirim diye valla bak kafamin içi hep bunlarla dolu

Valla aynen ikinci testte hiç bir şey çıkmamış ama ben görüyordum kafayı yicem ben çok az kaldo
Kuzum. Ben Dr yaptığı kan testine bile inanmamistim bir kere yok dediler kan negatif dediler sonucu elime aldım yok ya diyorum ben hamileyim onlar yanlış yapmıştır diyorum kesin hamileyim hmede dedim taaki kırmızı görene kadar hamileyidim

Valla nolcak bizim bu haller bilmiyorum

Yarına randevu aldım bakalım adetin 3. Günü hormon testi yaparlar dimi

Bende bir kaç gün sonra cektirecm kanamam durunca.filim 'den sonra nasıl bir tedavi önerdi dr size

Şimdi ben kırmızıyi gördüm ya yumurtlamaya odaklandım maçına ek ne yapabilirim diye valla bak kafamin içi hep bunlarla dolu
Brn bu ay akisina biraktim zatrn olsa olur olmazsa olmaz diye fazla kafayi takmiyorum o yuzden
Kuzum hormon testi için aç mı gitmek gerek
Kuzum doktor bana ac tok demedi valla adetin 2. Gunu dedi sadece sabah gittim ac gittim ama bildigim kadariyla fark etmiyo

Brn bu ay akisina biraktim zatrn olsa olur olmazsa olmaz diye fazla kafayi takmiyorum o yuzden

Kuzum doktor bana ac tok demedi valla adetin 2. Gunu dedi sadece sabah gittim ac gittim ama bildigim kadariyla fark etmiyo
Yok akışina fln nasıl bırakm Didem yılardır bırakıyoruz oylede yok boylede yok macuna güveniyorum allahin izniyle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…