- 9 Kasım 2019
- 5.418
- 8.986
- 118
- 36
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.741
Hahahahhahah ah artık olmayanı hepimiz de görüyoruz ha silik çizgiler hayali şeyler nasıl görmek istiyorsak oyle goruruyorzBen bu ay çift çizgiyi silik bile çıkarttım nasıl başardıysamama sonra husran
Geçmiş olsun kuzumNapiyorsunuz kizlarrrr cok hastayim ben ya
Canım bazı hamileliklerde hiç belirti olmuyor kuzumKızlar nasılsınız nasıl gidiyor benim bata 9 gün var ve hiç belirtim yok yine tutturamadık galiba
Valla aynen ikinci testte hiç bir şey çıkmamış ama ben görüyordumHahahahhahah ah artık olmayanı hepimiz de görüyoruz ha silik çizgiler hayali şeyler nasıl görmek istiyorsak oyle goruruyorz
Onu gecen ay bende gormustumBen bu ay çift çizgiyi silik bile çıkarttım nasıl başardıysamama sonra husran
Evet ya boylr okadar iyikiDemeki ondanmis canim bu hormonlar kırmızılar yumurtlar ömrümüzü yedi ula millet ne ile uğraşıyor biz neyle uğraşıyoruz
Şimdi ben kırmızıyi gördüm ya yumurtlamaya odaklandım maçına ek ne yapabilirim diyeOnu gecen ay bende gormustumyinede inanmamistim tabi
Evet ya boylr okadar iyikianlatamam kafayi yedirdiler bize valla
Valla aynen ikinci testte hiç bir şey çıkmamış ama ben görüyordumkafayı yicem ben çok az kaldo
Tam çok teşekürler aklımdaki soruları size sorabilirmiyimovulasyonla takip edelim canım
yumurtlaman ne zaman olursa 1 hafta sonrasında gidip kan verirsin kuzum
tabi ki canım benim her şeyi sorabilirsin etiketlemen yeterli görebilmem için @ busr4 bunu birleşik yaz benim adım çıkar zatenTam çok teşekürler aklımdaki soruları size sorabilirmiyim
Valla nolcak bizim bu haller bilmiyorumKuzum. Ben Dr yaptığı kan testine bile inanmamistim bir kere yok dediler kan negatif dediler sonucu elime aldım yok ya diyorum ben hamileyim onlar yanlış yapmıştır diyorum kesin hamileyim hmede dedim taaki kırmızı görene kadar hamileyidim
Rabbim kısa zamanda nasip etsin de inşallah kuzum hayırlısıyla olana kadar bu kafayla giderizValla nolcak bizim bu haller bilmiyorum
Yarına randevu aldım bakalım adetin 3. Günü hormon testi yaparlar dimiKuzum. Ben Dr yaptığı kan testine bile inanmamistim bir kere yok dediler kan negatif dediler sonucu elime aldım yok ya diyorum ben hamileyim onlar yanlış yapmıştır diyorum kesin hamileyim hmede dedim taaki kırmızı görene kadar hamileyidim
Ay bilmiyorum bu ayda gitti gitttiiii galibaCanım bazı hamileliklerde hiç belirti olmuyor kuzum
Kuzum hormon testi için aç mı gitmek gerekOnu gecen ay bende gormustumyinede inanmamistim tabi
Evet ya boylr okadar iyikianlatamam kafayi yedirdiler bize valla
Evet kuzum zaten adetin 2 yada 3 günü gelin diyorlar yaparlar sende 1 senelik evliyim de belki rahim filmi için de randevu verebilirler konuş güzelceYarına randevu aldım bakalım adetin 3. Günü hormon testi yaparlar dimi
Bende bir kaç gün sonra cektirecm kanamam durunca.filim 'den sonra nasıl bir tedavi önerdi dr sizeMerhaba güzel kızlar anestezili rahim filmi çekildim hiçbir sorun çıkmadı şuan beklemeye geçtik rahim filmi çektiricek arkadaşlar varsa korkmasınlar bir soru sormak isterseniz cevaplayabilirim gerçi ben anestezili çektirdim normal olsa ağrı olur muydu bilemiyorum
Olsun kuzum girmesenizde kalbimizdesinizdünya hiiiiç bir zaman adaletli bir yer olmadı zaten
buralardayım aslında mesajlarınızı takip etmeye calısıyorumm ama pek yazmaya vaktim olmadı son zamanlarda
Brn bu ay akisina biraktim zatrn olsa olur olmazsa olmaz diyeŞimdi ben kırmızıyi gördüm ya yumurtlamaya odaklandım maçına ek ne yapabilirim diyevalla bak kafamin içi hep bunlarla dolu
Kuzum doktor bana ac tok demedi valla adetin 2. Gunu dedi sadece sabah gittim ac gittim ama bildigim kadariyla fark etmiyoKuzum hormon testi için aç mı gitmek gerek
Yok akışina fln nasıl bırakm DidemBrn bu ay akisina biraktim zatrn olsa olur olmazsa olmaz diyefazla kafayi takmiyorum o yuzden
Kuzum doktor bana ac tok demedi valla adetin 2. Gunu dedi sadece sabah gittim ac gittim ama bildigim kadariyla fark etmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?