- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.821
canım ne demekbende doktorun dedigi gibi yapacam
Teşekkür ederim gizsiz
Benim de adetim gecikmeden önce öyleydi kesin adet olucam dedim ama olmadım henüz, senin de aynı olabilirAynı durumdayız seninle ama ben regl olacakmışım gibi hissediyorum, zaten test negatif çıkmıştı.
Bi şey daha sormak istiyorum ben ilk ovulasyon denemem ben ikindin 3.30 veya 4 gibi yapıyorum testleri önerdiğiniz Bi saat var mıGordum canimda pik olmasi icin t cden koyu yada ayni cikmasi gerekiyo Eki Görüntüle 2571863
Bak mesela bunlar benim testlerim goruldugu gibi tcden daha koyu 2 gun pik yapti sonra siliklesti
Zaten ayaklarimi kaldircam geç duş alacam❤❤❤canım ne demek
inşallah hayırla mutlulukla sonucların
mümkün 1-2saat yat uyu. diğer ezana kadar duş almamanı tavsiye ederim. ayaklarını dik
Gayet iyi bi saate yapiyosun canim ben kendi yaptiklarimi gece 11 gibi yapmistim yinede ciktiBi şey daha sormak istiyorum ben ilk ovulasyon denemem ben ikindin 3.30 veya 4 gibi yapıyorum testleri önerdiğiniz Bi saat var mı
Teşekkür abla 2 aydır deniyoruz bu 3. Ayım bide bende yumurtalık kisti çıktı geçen ay o da olmasını engelliyor mu ki diye korkuyorumGayet iyi bi saate yapiyosun canim ben kendi yaptiklarimi gece 11 gibi yapmistim yinede cikti
Ne güzel dimi bizde 3kardesiz ama ben hep 3istemisimdir aradan zaman geçince o duyguyu bidaha yaşamak istiyor insan daha bilinçli daha iyi doya doya yetiştirmek istiyorsun hayırlısı canım herşeyin evladinda hayırlısını nasip etsin mevlamHayırlısı olsun hakkımizda kuzum❤ inşallah bu ay olmuştur ama olmadiysada sen çok takmıyorsun 2 evlâdın var masallah Allahim onlara uzun omurler versin kuzum ben de 2.den sonra dusunmuyorum 2 tane yeter bana diyorum ama ileride ne olur bilemem hele 2. Gelsinde bi
Evet ilk herzaman başka oluyor canım ❤ ama kız evlatta çok başka biz 3 kardeşiz ben tek kızım babam bana öyle duskunki onla sakalasirim benden başka kimse sakalasamaz evliyim ama hala para isterim ondan
Rica ederim canim sogan kürü yap bak kisteri yok ediyomusTeşekkür abla 2 aydır deniyoruz bu 3. Ayım bide bende yumurtalık kisti çıktı geçen ay o da olmasını engelliyor mu ki diye korkuyorum
Aynen kuzum çok güzel ❤Ne güzel dimi bizde 3kardesiz ama ben hep 3istemisimdir aradan zaman geçince o duyguyu bidaha yaşamak istiyor insan daha bilinçli daha iyi doya doya yetiştirmek istiyorsun hayırlısı canım herşeyin evladinda hayırlısını nasip etsin mevlam
Onu yaptım canım geçmişti işte geçen ay yine çıktı doktor her adet olunca geçer dedi ama yine de korkuyorum benRica ederim canim sogan kürü yap bak kisteri yok ediyomus
yok çıkmamış baktım şimdi sağlık ocağına gittiğim bile yazmıyor en son 14 aralıkta kadın doğuma gitmiştim o yazıyorE NABIZA BAKTINMI CIKMIS OLMASI LAZIM
Aha aha kumsal tanem canım yükselen burcunda balık. Balik burcuna bu yıl çocuk var diyorlar inşalalh öyle olur kuzumKırıkkale canim
Tekrar yap canim kürü yapip hamile kalan cok kisi varOnu yaptım canım geçmişti işte geçen ay yine çıktı doktor her adet olunca geçer dedi ama yine de korkuyorum ben
Ay hadi inşallah canım benim ben inanıyorum bu yıla girmeden hep dedim bu sene bizim senemiz olcak inşallah hepimizinAha aha kumsal tanem canım yükselen burcunda balık. Balik burcuna bu yıl çocuk var diyorlar inşalalh öyle olur kuzum
Inşallah canımAy hadi inşallah canım benim ben inanıyorum bu yıla girmeden hep dedim bu sene bizim senemiz olcak inşallah hepimizin
Sanmam bozuk olsa niye gostersin hic gostermez adam bidde en pahalisini almisD1DEM kız ben bu ateş ölçeri eczaneye vercem geriye bozuk galiba değiştirsinler 38 gösterdi bugün sabah bi bokluk var onda
bence bozuk 38 ateşmi olur daha benim ateşim 37,1 bile olmadı şimdiye kadar. hasta olsam neyse hastada değilim adetim geldiğindede düşük göstermezse kesin bozuktur zatenSanmam bozuk olsa niye gostersin hic gostermez adam bidde en pahalisini almisyarin adet gelmezse sen bi test yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?