Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Koyu çıkan 2 günü değerlendirdim emin olamadığım için ben diğer testleri bulamadım eczanede o yüzden bu kaset tipini almıştım

Gordum canimda pik olmasi icin t cden koyu yada ayni cikmasi gerekiyo Eki Görüntüle 2571863
Bak mesela bunlar benim testlerim goruldugu gibi tcden daha koyu 2 gun pik yapti sonra siliklesti
Bi şey daha sormak istiyorum ben ilk ovulasyon denemem ben ikindin 3.30 veya 4 gibi yapıyorum testleri önerdiğiniz Bi saat var mı

Bi şey daha sormak istiyorum ben ilk ovulasyon denemem ben ikindin 3.30 veya 4 gibi yapıyorum testleri önerdiğiniz Bi saat var mı
Gayet iyi bi saate yapiyosun canim ben kendi yaptiklarimi gece 11 gibi yapmistim yinede cikti

Ne güzel dimi bizde 3kardesiz ama ben hep 3istemisimdir aradan zaman geçince o duyguyu bidaha yaşamak istiyor insan daha bilinçli daha iyi doya doya yetiştirmek istiyorsun hayırlısı canım herşeyin evladinda hayırlısını nasip etsin mevlam

Teşekkür abla 2 aydır deniyoruz bu 3. Ayım bide bende yumurtalık kisti çıktı geçen ay o da olmasını engelliyor mu ki diye korkuyorum
Rica ederim canim sogan kürü yap bak kisteri yok ediyomus

Aynen kuzum çok güzel ❤
Istiyor gerçekten zaman geçtikçe çocuk sevdası oluyor insanın içinde aynı duyguyu yasamak istiyor yine aynen öyle kuzum ❤
Amin kuzum insallah

D1DEM kız ben bu ateş ölçeri eczaneye vercem geriye bozuk galiba değiştirsinler 38 gösterdi bugün sabah bi bokluk var onda
Sanmam bozuk olsa niye gostersin hic gostermez adam bidde en pahalisini almis yarin adet gelmezse sen bi test yap

Sanmam bozuk olsa niye gostersin hic gostermez adam bidde en pahalisini almis yarin adet gelmezse sen bi test yap
bence bozuk 38 ateşmi olur daha benim ateşim 37,1 bile olmadı şimdiye kadar. hasta olsam neyse hastada değilim adetim geldiğindede düşük göstermezse kesin bozuktur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…