- 2 Mart 2016
- 1.729
- 3.123
- 83
- 38
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.801
Deneyeyim bakımayaga kalkıyosun. orta parmaggı sokuyosun. eğer boşluga yada yastık gibi yumusak bişey hissedersen parmak ucunda gebesin
eger sertlik varsa burun gibi..rahım asagı düşmüş regl olacaksın demektir
Inşallah canım rabbim nasip etsin inşallahAynen kuzum bende senin gibi umutlanmak istemiyorum ama eşim her harekettimi bebeğe yoruyor hayırlısı olsun
Kuzum yıllık burç yorumunu dinlemen lazım inanmiyorum ama her sene dinlerim işte. Youtube de uygur gür var onun yorumlarını dinliyorum ben geneldePeki sendeki gibi bndede gebelik olcak filan diyormu kuzum
Bende gebelik düşündüğüm için bu hale geldim stresden hepbende 59.6 olmuş.
şu çatlama iğnesi benı 53 kilodan nereye cıkardı
Gobek berbat vallaBenim boyda 1 65 canim 59 kiloda çok çirkin duruyorum gobek başka birşey çıktıysa yap diyetini he hamileyizdir saklıyoruz
Canım dogdugun şehir neresiymiş otobüste23 02 1989 saat sabah 7.30 dedi annem 5 dk doğurmuş beni sancim geldi otobuste doğurdum tutamadım dedi
Benim doğum günümde 22.02.87 senden iki sene bir gün önce doğmuşum23 02 1989 saat sabah 7.30 dedi annem 5 dk doğurmuş beni sancim geldi otobuste doğurdum tutamadım dedi
Ama bugün yaptığım teste t çok silik çıktı9 gun pik gibi ama tam degil sanki t c den koyu yada ayni koyulukda olmadi gerekiyor canim
Canım doktor bana dedi yarin aksam ilişki olsun ve pazar günüde ilişki olsun dedihiç bir belirtini dinleme.deli gibi hareket oluyor o iğneden dolayı kasıkta.sürekli bi akıntı hali oluyo. iğne gününd 1.gün say ve 12.gün gebelik testini yap.
yarın gece 3te nasıl ilişki olacak kız.? 36saat sonra ilişki olmalı.yarın aksam ve öbür günü değerlendir bence
ben iğne oldugum gün ve ertesi günü yaptım tutmamıştı. bidaha yaptırırsam sana dediğim gibi deniycem
Kırıkkale canimCanım dogdugun şehir neresiymiş otobüsteşehir de lazım
Ama bugün yaptığım testte t çizgisi çok silik çıktı diğerlerine göre kafamı karıştırdıYumurtlama olmamış ki kuzum daha 11 günündesin daha erken de olabilir devam et testlerini yapmaya ct bölgesi c bölgesinden koyu olması yada ikisinin aynı koyulukda olması lazım
tamam doktorunu dınleCanım doktor bana dedi yarin aksam ilişki olsun ve pazar günüde ilişki olsun dedi
Zaten belirti falan dinlemicem hepsi iğneden dolayi oyle
Gordum canimda pik olmasi icin t cden koyu yada ayni cikmasi gerekiyoAma bugün yaptığım teste t çok silik çıktı
Kisiden kisiye gore deisir bu canim hic belirti olmadan bile hamileleik olabilirHamileligin belirtileri kaç gün içinde başlar
Tamam canım o zmn daha devam etmem gerekGordum canimda pik olmasi icin t cden koyu yada ayni cikmasi gerekiyo Eki Görüntüle 2571863
Bak mesela bunlar benim testlerim goruldugu gibi tcden daha koyu 2 gun pik yapti sonra siliklesti
Berber kutlarız bizdeBenim doğum günümde 22.02.87 senden iki sene bir gün önce doğmuşum
bende doktorun dedigi gibi yapacamtamam doktorunu dınle
ben doktoru dınlemedım sayılır. iğne vurdurdugum günde ilişki yaşadım.adam bana yasama dediği halde.
Evet canim devam et o koyu olan gunude degerlendirseydin nolur nolmaz diye ve sana önerim cubuk testlerden kullan daha net oluyoTamam canım o zmn daha devam etmem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?