Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çift çıktığı gece yapmayacaksın zaten ertesi gün testi tekrarlayıp silikleştiyse o gece ve sonraki gece yapman yeterli.Bi de en az 3 gün ilişki olmamasına dikkat et ki sperm sayısı azalmış olmasın.

yazmıs biri kızlar.biz pikide yapıyoruz mesela.regl olursam(inşallah olmam) bu sekılde yapıcam bende

merhaba kızlar.. Ben vajinismus hastasıydım.. ve yeneli daha 1 hafta oldu. ardından regl oldum. Şu an regl dönemindeyim.. Audreyhorne Benide listeye ekler misin? Bende hamile kalmak istiyorum.. İnşallah Allah herkesin gönlüne göre versin :)

kızlar selam geçen ay 2 aralıkta adet olmuştum. Bu ay 21-22 aralıkta ovulasyon testiyle çift çizgiyi yakaladım 23 aralıkta silikleşti çatladı sanırsam. Bugün hala adet olmadım. Sizce ne zaman test yapayım? Yumurtlamadan mı yoksa yumurta çatlamasından mı 14 gün sonra adet olunuyor? Ona göre hesaplamaya çalışıyorum da

Ben de catlamayi değerlendirmedim bu ay zatrn onemli olan siliktesigi zamanmis kuzu yumurta catlayip spermi bekliyomus
Kaç kilosun da diyete başladın allah aşkına
62 63 olmusumdur 53 e geri donmem lasim

Catlamadan sonra genelde ama bu kisiden kisiye gore deisebiliyo canim

Bu ayki ovulasyon testlerim yumurtlama olmuş mu bugün yaptığım diğer günlere göre silik çıktı Eki Görüntüle 2571857
Yumurtlama olmamış ki kuzum daha 11 günündesin daha erken de olabilir devam et testlerini yapmaya ct bölgesi c bölgesinden koyu olması yada ikisinin aynı koyulukda olması lazım

K kizlar çatlama iğnesi kullandim az önce inşallah tutar bu ay bnm için dua edin
Allah hepimizin kucagini boş bırakmasını
hiç bir belirtini dinleme.deli gibi hareket oluyor o iğneden dolayı kasıkta.sürekli bi akıntı hali oluyo. iğne gününd 1.gün say ve 12.gün gebelik testini yap.
yarın gece 3te nasıl ilişki olacak kız.? 36saat sonra ilişki olmalı.yarın aksam ve öbür günü değerlendir bence
ben iğne oldugum gün ve ertesi günü yaptım tutmamıştı. bidaha yaptırırsam sana dediğim gibi deniycem

Yok canım. 53 nedir ya 62 de çok fazla kilo degilki boyun kaç bilmiyorum ama
Boyum 1. 63 kuzum göbeğim cikti ya hamile gibi duruyom cok kotu bizde gobek genetik bide vermem lasim. Gelen giden hamilemisin diyo
kaç kilosunkı

üzülme bende pik ve çatlamayı değerlendirdim ama fiyasko
Valla uzulmuyom bu ay zaten akisina birakmistim hic takmadim hormonda yuksek cikmisti ya daha duzekmemistir diye hic ustume gitmedim
62 63 felanim suan

bende 59.6 olmuş.
şu çatlama iğnesi benı 53 kilodan nereye cıkardı

Benim boyda 1 65 canim 59 kiloda çok çirkin duruyorum gobek başka birşey çıktıysa yap diyetini he hamileyizdir saklıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…