- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.781
Kaç kilosun da diyete başladın allah aşkınaKizlar bugun diete basladim ☺ hedef 10 kg
Aynı durumdayız seninle ama ben regl olacakmışım gibi hissediyorum, zaten test negatif çıkmıştı.Açıkçası biz bu ay tam düşünmüyorduk 1 2 kere falan kaçak oldu ama olursa da çok güzel bir sürpriz olur :) Allah herkese nasip etsin
Ben de catlamayi değerlendirmedim bu ayÇift çıktığı gece yapmayacaksın zaten ertesi gün testi tekrarlayıp silikleştiyse o gece ve sonraki gece yapman yeterli.Bi de en az 3 gün ilişki olmamasına dikkat et ki sperm sayısı azalmış olmasın.
yazmıs biri kızlar.biz pikide yapıyoruz mesela.regl olursam(inşallah olmam) bu sekılde yapıcam bende
62 63 olmusumdurKaç kilosun da diyete başladın allah aşkına
Catlamadan sonra genelde ama bu kisiden kisiye gore deisebiliyo canimkızlar selam geçen ay 2 aralıkta adet olmuştum. Bu ay 21-22 aralıkta ovulasyon testiyle çift çizgiyi yakaladım 23 aralıkta silikleşti çatladı sanırsam. Bugün hala adet olmadım. Sizce ne zaman test yapayım? Yumurtlamadan mı yoksa yumurta çatlamasından mı 14 gün sonra adet olunuyor? Ona göre hesaplamaya çalışıyorum da
Yok canım. 53 nedir yaBen de catlamayi değerlendirmedim bu ayzatrn onemli olan siliktesigi zamanmis kuzu yumurta catlayip spermi bekliyomus
62 63 olmusumdur53 e geri donmem lasim
kaç kilosunkıKizlar bugun diete basladim ☺ hedef 10 kg
üzülme bende pik ve çatlamayı değerlendirdim ama fiyaskoBen de catlamayi değerlendirmedim bu ayzatrn onemli olan siliktesigi zamanmis kuzu yumurta catlayip spermi bekliyomus
62 63 olmusumdur53 e geri donmem lasim
Yumurtlama olmamış ki kuzum daha 11 günündesin daha erken de olabilir devam et testlerini yapmaya ct bölgesi c bölgesinden koyu olması yada ikisinin aynı koyulukda olması lazımBu ayki ovulasyon testlerim yumurtlama olmuş mu bugün yaptığım diğer günlere göre silik çıktı Eki Görüntüle 2571857
9 gun pik gibi ama tam degil sanki t c den koyu yada ayni koyulukda olmadi gerekiyor canimBu ayki ovulasyon testlerim yumurtlama olmuş mu bugün yaptığım diğer günlere göre silik çıktı Eki Görüntüle 2571857
E NABIZA BAKTINMI CIKMIS OLMASI LAZIMsabah 9 buçukta verdim kanı ama 6 saati geçiyor
hiç bir belirtini dinleme.deli gibi hareket oluyor o iğneden dolayı kasıkta.sürekli bi akıntı hali oluyo. iğne gününd 1.gün say ve 12.gün gebelik testini yap.
Insallah canim benim hayırlısıyla tutarkizlar çatlama iğnesi kullandim az önce inşallah tutar bu ay bnm için dua edin
Allah hepimizin kucagini boş bırakmasını[
Boyum 1. 63 kuzum göbeğim cikti ya hamile gibi duruyom cok kotuYok canım. 53 nedir ya62 de çok fazla kilo degilki boyun kaç bilmiyorum ama
Valla uzulmuyom bu ay zaten akisina birakmistim hic takmadimkaç kilosunkı
üzülme bende pik ve çatlamayı değerlendirdim ama fiyasko
Hadi insallah kuzumkizlar çatlama iğnesi kullandim az önce inşallah tutar bu ay bnm için dua edin
Allah hepimizin kucagini boş bırakmasını[
bende 59.6 olmuş.Boyum 1. 63 kuzum göbeğim cikti ya hamile gibi duruyom cok kotubizde gobek genetik bide vermem lasim. Gelen giden hamilemisin diyo
Valla uzulmuyom bu ay zaten akisina birakmistim hic takmadimhormonda yuksek cikmisti ya daha duzekmemistir diye hic ustume gitmedim
62 63 felanim suan
Benim boyda 1 65 canim 59 kiloda çok çirkin duruyorum gobek başka birşey çıktıysa yap diyetini he hamileyizdir saklıyoruzBoyum 1. 63 kuzum göbeğim cikti ya hamile gibi duruyom cok kotubizde gobek genetik bide vermem lasim. Gelen giden hamilemisin diyo
Valla uzulmuyom bu ay zaten akisina birakmistim hic takmadimhormonda yuksek cikmisti ya daha duzekmemistir diye hic ustume gitmedim
62 63 felanim suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?