Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bence bozuk 38 ateşmi olur daha benim ateşim 37,1 bile olmadı şimdiye kadar. hasta olsam neyse hastada değilim adetim geldiğindede düşük göstermezse kesin bozuktur zaten
Senin bu sonuçlar nie çıkmadı ya meraktan öldük kan vermişsin bari ne var ne yok çıkar ortaya

Ben geldimm.
Gelip gelip gidiyorum ama yazamıyorum orası ayrı
Adetim dün bitti benim.
Adetin 1. Gününden beri hayıt+Civan perçemi+aslan pençesi demleyip içiyorum sabah akşam. Toplam 15 gün olacak. 9. Gündeyim.
Bide bal tarçın çörek otu karışımını yiyorum.
Birde süt maydonoz buharı yaptım. Haftada 2 3 kere yapayım dedim.
Ovulasyon yapmaya da başladım.
Bu kadar donanımlı iken inşallah ay sonunda umutlarım boşa çıkmaz

Valla kuzum adet sancim var sen nasilsin sanki erken gelicek gibi R Rainbow3461
Nekadar var gününe kuzum
Bende yoruldum sabahtan beri yemek yap ev topla bulaşık derken bide arkadaşın kızına baktım yine yordular beni çok uykum var kasiklarim hala aynı balon gibi sis sanki yanıyor sürekli sizi var kuzum

bence bozuk 38 ateşmi olur daha benim ateşim 37,1 bile olmadı şimdiye kadar. hasta olsam neyse hastada değilim adetim geldiğindede düşük göstermezse kesin bozuktur zaten
Yarin görcez ya bozuk yada bebek var
Sogan kürü adet söktürücü gibi etki yapıyor ya hamile kal
3 ay önce yapmışsın sogan kürünü benim duyduğum kadarıyla 6 ay arayla yapılması gerekiyor diye biliyorum
Hmm. Clife diye bi macun var onuda kullanabilirsin kistleri oda yok ediyomus hatta cikolata kistini bile birinde tamamen yok etmia

4 gun var kuzum adet olcam gibi agriyor Rabbim sana kolaylik versin kuzum Insallah herkes bakmaz ayrica kasiklarimdada agrilarim var

4 gun var kuzum adet olcam gibi agriyor Rabbim sana kolaylik versin kuzum Insallah herkes bakmaz ayrica kasiklarimdada agrilarim var
Amin kuzum insallah sevdim insanın kızı napim oda olsa bakar
Belli olmaz kuzum adet sancisiyla gebelik belirtisi aynı zaten

Amin kuzum insallah sevdim insanın kızı napim oda olsa bakar
Belli olmaz kuzum adet sancisiyla gebelik belirtisi aynı zaten
Valla kuzum son derece Negatifim Insallah bir mucize olur pozitif olurum bi abla bni aradi 2 gun once seni ruyamda gordum hamikeydin dedi bugunde ikindi namazjnda dedim Rabbim eger varsa birsey biri daha arayip desin Hamile gordum ruyamda kuzenim aradi dedi test yapiyordun pozitifti insallah Rabbimin bir isaretidir

Valla saçma sapan duygular içindeyim keyfim yok ağladım aglicam ama uykumda var canım sıkkın ama sebep yok galiba depresyona girdim yada artık delirdim sen neler yapıyorsun nasılsın canım
Nieki canım neyin var
Bende sinirlilik var evdekiler sağolsun ve çok fena uykum var uyutmuyorlar ama tabiki
Napim kuzum iyiyim diyim ii olsun kasıklarım dışında
Sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…