- 25 Ekim 2019
- 781
- 789
- 103
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.841
Kuzum bana da bakar mısın eğer müsaitsen zana zahmet olmayacaksaCanım dogdugun şehir neresiymiş otobüsteşehir de lazım
Senin bu sonuçlar nie çıkmadı ya meraktan öldük kan vermişsin bari ne var ne yok çıkar ortayabence bozuk 38 ateşmi olur daha benim ateşim 37,1 bile olmadı şimdiye kadar. hasta olsam neyse hastada değilim adetim geldiğindede düşük göstermezse kesin bozuktur zaten
Keşke her olan biteni bilsek ama maalesefKızlar dollenmenin olduğunu anlayamıyor muyuz vücudumuzdan yasaçma sorularla beyninizi yakayım biraz
Sogan kürü adet söktürücü gibi etki yapıyor ya hamile kalTekrar yap canim kürü yapip hamile kalan cok kisi var
3 ay önce yapmışsın sogan kürünü benim duyduğum kadarıyla 6 ay arayla yapılması gerekiyor diye biliyorumTekrar yap canim kürü yapip hamile kalan cok kisi var
Bencede bozuk alet goturseydin keşkebence bozuk 38 ateşmi olur daha benim ateşim 37,1 bile olmadı şimdiye kadar. hasta olsam neyse hastada değilim adetim geldiğindede düşük göstermezse kesin bozuktur zaten
Tm kuzummKuzum yıllık burç yorumunu dinlemen lazım inanmiyorum ama her sene dinlerim işte. Youtube de uygur gür var onun yorumlarını dinliyorum ben genelde
Valla kuzum adet sancim var sen nasilsin sanki erken gelicek gibi R Rainbow3461Kızlar napiyorsunuz ❤
Nekadar var gününe kuzumValla kuzum adet sancim var sen nasilsin sanki erken gelicek gibi R Rainbow3461
Yarin görcezbence bozuk 38 ateşmi olur daha benim ateşim 37,1 bile olmadı şimdiye kadar. hasta olsam neyse hastada değilim adetim geldiğindede düşük göstermezse kesin bozuktur zaten
Hmm. Clife diye bi macun var onuda kullanabilirsin kistleri oda yok ediyomus hatta cikolata kistini bile birinde tamamen yok etmiaSogan kürü adet söktürücü gibi etki yapıyor ya hamile kal
3 ay önce yapmışsın sogan kürünü benim duyduğum kadarıyla 6 ay arayla yapılması gerekiyor diye biliyorum
4 gun var kuzum adet olcam gibi agriyor Rabbim sana kolaylik versin kuzum Insallah herkes bakmazNekadar var gününe kuzum
Bende yoruldum sabahtan beri yemek yap ev topla bulaşık derken bide arkadaşın kızına baktım yine yordular beni çok uykum var kasiklarim hala aynı balon gibi sis sanki yanıyor sürekli sizi var kuzum
Amin kuzum insallah sevdim insanın kızı napim oda olsa bakar4 gun var kuzum adet olcam gibi agriyor Rabbim sana kolaylik versin kuzum Insallah herkes bakmazayrica kasiklarimdada agrilarim var
Valla saçma sapan duygular içindeyim keyfim yok ağladım aglicam ama uykumda var canım sıkkın ama sebep yok galiba depresyona girdim yada artık delirdimKızlar napiyorsunuz ❤
Ac tok farketmiyor3 e kadar açımdan olurum ama artık dayancam
Valla kuzum son derece Negatifim Insallah bir mucize olur pozitif olurum bi abla bni aradi 2 gun once seni ruyamda gordum hamikeydin dedi bugunde ikindi namazjnda dedim Rabbim eger varsa birsey biri daha arayip desin Hamile gordum ruyamda kuzenim aradi dedi test yapiyordun pozitifti insallah Rabbimin bir isaretidirAmin kuzum insallah sevdim insanın kızı napim oda olsa bakar❤
Belli olmaz kuzum adet sancisiyla gebelik belirtisi aynı zaten
Kiz tubaa nasilsin bitanemAc tok farketmiyor
Nieki canım neyin varValla saçma sapan duygular içindeyim keyfim yok ağladım aglicam ama uykumda var canım sıkkın ama sebep yok galiba depresyona girdim yada artık delirdimsen neler yapıyorsun nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?