- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.881
Testlerini bi atsana canim gordummu hatirlamiyorum testlerdede sorun olabilirMerhabalar kizlar
bir kac gun once ovulasyon testlerimi paylasmistim. Hala koyulasma yok cizgide
Uygulamaya gore 11 gun sonra adet olucam.
erken yumurtlama olduda kacirdik mi, yoksa testlerde cikmadi mi bilmiyorum.
Bi degisikte hissediyorum aslinda, gebelik testi yaptim negatif cikti, tabiki cok erken aslinda.
Her ay yumurtlamasak bile adet oluyormuyuz?
ben adet olursam yumurtladim ama testlerde cikmamis demek olcak sanirim?
Didem aynı koyulukta olsa oluyor mu sanki benim testlerde gorduk onu9 gun pik gibi ama tam degil sanki t c den koyu yada ayni koyulukda olmadi gerekiyor canim
Kaç gün kala silik çıktı xanimerken gebeliğe gerek yok canım ama elinde varsa değerlendir tabi ben normal test yapmıştım çıkmıştı zaten değer 10 un üstündeyse normal testte silikte olsa çıkıyo
Kuzum ictim valla dayanamadimIlac icme sakın
Canim doktor bisi demedi mi engelmi deilmi diye
Agla rahatla canim inan benim kocamin butun arkadaslarinin bebegi var kocama acayip baskı yapiyolar cocuk cocuk diye bitanesinin karisida bana her yazdiginda cocuk yokmu diyip duruyo ve biz daha 5 aylik evliyiz simdiden boyle ler.. Elbet bizimde olucak sabir cekip beklememiz lasim
Odaolabilir tabi canim. Testlere bagli kaset ler bi acayip oluyo tam net cikarmiyo mesela ayni koyulukda oluyo onlar genekde6Didem aynı koyulukta olsa oluyor mu sanki benim testlerde gorduk onu
Kuzum su clife kullansana sende kistleri yok ediyomus odaKuzum ictim valla dayanamadim
Doktor bisey vermedi adetle atilabilir dedi boyle dedigine gore ihtimal yok yani adetten sonra kontrole gidicem yine
Canim bende 27 aralık catlatma inesi vuruldum banada doktor dedi ine vurulduğun gün bekle yarın yap dedi yapıncada yat uzan belin altına minder koy dedi hareket etme falan dedi bide canım ilişkiye girmeden tuvalet ihtiyacını gör idrarını yap bana doktor öyle dedi idrarın yap sonra ilişkiye gir dedi bende doktorumu dinledim inş rabbim bu ay güzel haberi vermeyi nasip ederZaten ayaklarimi kaldircam geç duş alacam❤❤❤
Onu bende duymustum canim bende hep idrarimi yapar oyle baslariz iliskiye ama erkegin yarim saat idrar yapmamasi gerekiyomus bizim enfeksiyom kapmamamiz icinCanim bende 27 aralık catlatma inesi vuruldum banada doktor dedi ine vurulduğun gün bekle yarın yap dedi yapıncada yat uzan belin altına minder koy dedi hareket etme falan dedi bide canım ilişkiye girmeden tuvalet ihtiyacını gör idrarını yap bana doktor öyle dedi idrarın yap sonra ilişkiye gir dedi bende doktorumu dinledim inş rabbim bu ay güzel haberi vermeyi nasip eder
Kiyamma canim yaa içini ferah tut sakin isyan etme umutsuz da olma Allah in bir bildiği vardır vereçegi zamanı biliyordur sabır ve sükutvalla içsel olarak çok yorgun hissediyorum canımm bilmiyorum.daraldım olumsuzlardan
Testlerini bi atsana canim gordummu hatirlamiyorum testlerdede sorun olabilir
Testlerini bi atsana canim gordummu hatirlamiyorum testlerdede sorun olabilir
kız ben beta hcg vermedimkiSenin bu sonuçlar nie çıkmadı ya meraktan öldük kan vermişsin bari ne var ne yok çıkar ortaya
Ayy hadi inşallah canım brnim yaaBende aynı durumdayim eşim bir haftadır bebiş var dikkat et. Bir şey diyorum bebistendir diyip duruyor. O Bu ay çok umutlu ama ben yine ortadayım ne var ne yok boşlukta hissediyorum kendimi
götürcem zaten dereceye bakarsan havale geçiriyomBencede bozuk alet goturseydin keşke
Hahhaa dur ben deniyeyimayaga kalkıyosun. orta parmaggı sokuyosun. eğer boşluga yada yastık gibi yumusak bişey hissedersen parmak ucunda gebesin
eger sertlik varsa burun gibi..rahım asagı düşmüş regl olacaksın demektir
Tamam annecimKuzum su clife kullansana sende kistleri yok ediyomus oda
Ve bidaha icme
bende e nabıza girdim benim bugünki tahliller yok nedense hatta ziyaretlerim kısmında bugün sağlık ocağına gittiğimde yok en son kadın doğuma gittiğim görünüyor. acaba sabah ben gitmedimmi sağlık ocağıa rüyamı gördümkidedim yok kolumdan kan aldıydı kan alınmış kolumdan morarmış gitmişim yani ama neden çıkmadıki e nabızda
Aa ciddimi bende onu yeni duydum enfeksiyonuOnu bende duymustum canim bende hep idrarimi yapar oyle baslariz iliskiye ama erkegin yarim saat idrar yapmamasi gerekiyomus bizim enfeksiyom kapmamamiz icin
sağol canımyaa ne tatlısın
Artık kafamı o kadar karışık ki insan karistiriolr
Şnsallah kuzum insallah yanlış konuşmaktan çok korkuyorum Allah’ın gücüne gitmesin valla isyan etmiyorum da üzülüyorum işteIlac icme sakın
Canim doktor bisi demedi mi engelmi deilmi diye
Agla rahatla canim inan benim kocamin butun arkadaslarinin bebegi var kocama acayip baskı yapiyolar cocuk cocuk diye bitanesinin karisida bana her yazdiginda cocuk yokmu diyip duruyo ve biz daha 5 aylik evliyiz simdiden boyle ler.. Elbet bizimde olucak sabir cekip beklememiz lasim
Kuzum çatlatma iğnesine nasıl başlıyorlarCanim bende 27 aralık catlatma inesi vuruldum banada doktor dedi ine vurulduğun gün bekle yarın yap dedi yapıncada yat uzan belin altına minder koy dedi hareket etme falan dedi bide canım ilişkiye girmeden tuvalet ihtiyacını gör idrarını yap bana doktor öyle dedi idrarın yap sonra ilişkiye gir dedi bende doktorumu dinledim inş rabbim bu ay güzel haberi vermeyi nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?