- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.921
Benim rahim bölgemde yumurtlamadaki gibi bi baskı sizlama gibi bisey var şuan sanırım yola çıktı benimki. çok üşüyorum battaniyenin içinde bile titriyorum kan demekki çok düştü. Evin bi odasıni süpürdüm nefesim kesildi kalbim durcak sandımKiz ultrasonla nasil goruyo allah askima enfeksiyonu bana smear kültür yaptilar oyle cikti /: koku varsa ondan enfeksiyon demistir
Ben hic yatmiyom vallayatamiyom. Bu ay zaten hrp kalktim hemem oyle saatlerce yatmadim
Uzan dinlen is yapmaBenim rahim bölgemde yumurtlamadaki gibi bi baskı sizlama gibi bisey var şuan sanırım yola çıktı benimki. çok üşüyorum battaniyenin içinde bile titriyorum kan demekki çok düştü. Evin bi odasıni süpürdüm nefesim kesildi kalbim durcak sandım
Kuzum bunlarim hic biri pik deil pike yakin bile degil belki gec yumurtlican yapmaya devam et sen bakalim
Oda iyi geliyo kuzum yap tabi
Evet kuzum bende duydugumdan beri dikkat ediyoruz ben zaten iliskiden sonra hemem lavaboya gidiyorum 1 saat kadar sonra mutlaka enfeksiyonu önlemek icin
Anladim kuzum gecmis olsun dikkat edersin artikKuzum ben ameliyat olmustum büyük ihtimal ondan oldu ameliyat sonrasi oluyomus dikkat etmek gerekiyomus bilmiyodum bende malesef /: orayi fazla yikamicam sabun felan sürmucem felan mesela
Canim cubuk testler varya bide onlardan al dene bidhaaki ay icin onlar daha net gosteriyocanim yapiyorum ama gitgide sifira yakinlasti baya silik suanda, bakalim...sagol canim
Saol kuzumAnladim kuzum gecmis olsun dikkat edersin artik
Kız yatiyom zaten ayagimda kalin corap patik var kalın polar don boyunlu badi üstünde yine tişörtüm var yelekte giydim battaniyenin içindeyim. Lahana gibi kat kat giyindimUzan dinlen is yapma
Bakalim yarin nolcak grlmez insallah
Kan sonucun cikmadimi hala ya betayada baktirsaysin biKız yatiyom zaten ayagimda kalin corap patik var kalın polar don boyunlu badi üstünde yine tişörtüm var yelekte giydim battaniyenin içindeyim. Lahana gibi kat kat giyindimklimada çalışiyor. Başim agriyodu parol attım 2 saat uyumuşum zaten
Canim kist mi vardi sendeOnu yaptım canım geçmişti işte geçen ay yine çıktı doktor her adet olunca geçer dedi ama yine de korkuyorum ben
Sagol kuzum daha olmadim ama beter bo sejilde agriyor bacaklarima vuruyirGecmis olsun canim sıcak tut kendini
Hayir kuzum sancim var batima 4 gun varAdet mi oldun kuzumm
Insallah gebeliktendir kuzum bilmiyorum sanada tekrardan cok cok gecnis olsun tatlimSanada gecmis olsun kuzum adet degildir insalalhhh gebelik belirtsidie cnim hic belli olmaz
İnsallah gelmez kuzumHayir kuzum sancim var batima 4 gun var
Evet yumurtalık kisti doktor önemli bişey değil dedi ama ben yinede korkuyorum çünkü tekrarladıCanim kist mi vardi sende
Aminn amin kuzum valla nötrüm uzulmemek adina adetide bekliyorum gebekigide hangisi gelirse Rabbimden sanci biraz acitiyorİnsallah gelmez kuzum
Gebelik belirtisi de oluyormus ama ben ümitlenmemej gerektiğini öğrendim bu ay çok sarsıldım cunku insallah güzel sonuçlanır sevinirsin ama olmazsa da üzülme daha çok yeniAminn amin kuzum valla nötrüm uzulmemek adina adetide bekliyorum gebekigide hangisi gelirse Rabbimden sanci biraz acitiyor
Tabiki Rabbim murad ederse Zaten olacak Ben buna inaniyorum iste kuzum uzulmemek icin umutlandirmiyorum kendimiGebelik belirtisi de oluyormus ama ben ümitlenmemej gerektiğini öğrendim bu ay çok sarsıldım cunku insallah güzel sonuçlanır sevinirsin ama olmazsa da üzülme daha çok yeni
Ay amin kuzum insallah yaKötü demediğini biliyorum ben duaya falan çok inanırım ama insan içinde öyle demesi zoruma gitmişti açıkçası. İşte Allah inşallah yakın zamanda nasip eder hepimize de artık bu topikte pişik kremi gaz damlası sorarız birbirimize
İnşallah canım inşallahA
Ay amin kuzum insallah ya❤❤❤
e nabızda görünmüyo hiç bişey sağlık ocağına gittiğim bile yok baktımda.Kan sonucun cikmadimi hala ya betayada baktirsaysin bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?