Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz ultrasonla nasil goruyo allah askima enfeksiyonu bana smear kültür yaptilar oyle cikti /: koku varsa ondan enfeksiyon demistir

Ben hic yatmiyom valla yatamiyom. Bu ay zaten hrp kalktim hemem oyle saatlerce yatmadim
Benim rahim bölgemde yumurtlamadaki gibi bi baskı sizlama gibi bisey var şuan sanırım yola çıktı benimki. çok üşüyorum battaniyenin içinde bile titriyorum kan demekki çok düştü. Evin bi odasıni süpürdüm nefesim kesildi kalbim durcak sandım

Uzan dinlen is yapma
Bakalim yarin nolcak grlmez insallah

canim yapiyorum ama gitgide sifira yakinlasti baya silik suanda, bakalim...sagol canim

Uzan dinlen is yapma
Bakalim yarin nolcak grlmez insallah
Kız yatiyom zaten ayagimda kalin corap patik var kalın polar don boyunlu badi üstünde yine tişörtüm var yelekte giydim battaniyenin içindeyim. Lahana gibi kat kat giyindim klimada çalışiyor. Başim agriyodu parol attım 2 saat uyumuşum zaten

Kan sonucun cikmadimi hala ya betayada baktirsaysin bi

Merhabalar.31i adet tarihim ve dün kahverengi bugün de bir iki damla açık pembe akıntı oldu.ped tertemiz.idrar testim negatif...ben bunu anlamadım ve ağırlarım da bildiğin adet ağrısı...sağlamından...

Aminn amin kuzum valla nötrüm uzulmemek adina adetide bekliyorum gebekigide hangisi gelirse Rabbimden sanci biraz acitiyor
Gebelik belirtisi de oluyormus ama ben ümitlenmemej gerektiğini öğrendim bu ay çok sarsıldım cunku insallah güzel sonuçlanır sevinirsin ama olmazsa da üzülme daha çok yeni

Gebelik belirtisi de oluyormus ama ben ümitlenmemej gerektiğini öğrendim bu ay çok sarsıldım cunku insallah güzel sonuçlanır sevinirsin ama olmazsa da üzülme daha çok yeni
Tabiki Rabbim murad ederse Zaten olacak Ben buna inaniyorum iste kuzum uzulmemek icin umutlandirmiyorum kendimi cok sagol

A Ay amin kuzum insallah ya ❤❤❤

Kan sonucun cikmadimi hala ya betayada baktirsaysin bi
e nabızda görünmüyo hiç bişey sağlık ocağına gittiğim bile yok baktımda. beta falan yaptırmadım aman o hiç umrumda değil benim yaa aklıma bile gelmedi. kan değerim düzgün çıksa keşke sadece onu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…