Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak canim bunlar

acaba 29pik yapti 30 catladimi...
Kuzum bunlarim hic biri pik deil pike yakin bile degil belki gec yumurtlican yapmaya devam et sen bakalim
Tamam annecim
Kuzum adetten sonra gideym atilmamissa sogan kuru yapicam

Oda iyi geliyo kuzum yap tabi
Aa ciddimi bende onu yeni duydum enfeksiyonu
Evet kuzum bende duydugumdan beri dikkat ediyoruz ben zaten iliskiden sonra hemem lavaboya gidiyorum 1 saat kadar sonra mutlaka enfeksiyonu önlemek icin

Ben bazen sabaha kadar ole uyuyorum

Kuzum heray oluyosa once ondan kurtul enfeksiyon gebelige engel zaten /: idrar yolumu vajinalmi benim vajinal enfeksiyondu antibiotik kullandim 1 hafta gecti
Ultrasonda gördü kuzum vajinal herhLde ilaç vermişti ben iki tane içtim hamile olabilirim diye bıraktım şimdi devam ediyorum adetken içeyim dedim içiyorum

Ultrasonda gördü kuzum vajinal herhLde ilaç vermişti ben iki tane içtim hamile olabilirim diye bıraktım şimdi devam ediyorum adetken içeyim dedim içiyorum
Kiz ultrasonla nasil goruyo allah askima enfeksiyonu bana smear kültür yaptilar oyle cikti /: koku varsa ondan enfeksiyon demistir
Yatınca da olmadı benim yatmıyom bu ay direk duşa girifem
Ben hic yatmiyom valla yatamiyom. Bu ay zaten hrp kalktim hemem oyle saatlerce yatmadim

Kiz ultrasonla nasil goruyo allah askima enfeksiyonu bana smear kültür yaptilar oyle cikti /: koku varsa ondan enfeksiyon demistir

Ben hic yatmiyom valla yatamiyom. Bu ay zaten hrp kalktim hemem oyle saatlerce yatmadim
Smear aldılar ama sonucu mesaj gelmedi yarın sorucam onu da valla ben sistit olmustum söyledim o da evet var enfeksiyon dedi ilaç yazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…