- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.901
Kuzum bunlarim hic biri pik deil pike yakin bile degil belki gec yumurtlican yapmaya devam et sen bakalimBak canim bunlar
acaba 29pik yapti 30 catladimi...
Tamam annecim❤
Kuzum adetten sonra gideym atilmamissa sogan kuru yapicam
Evet kuzum bende duydugumdan beri dikkat ediyoruz ben zaten iliskiden sonra hemem lavaboya gidiyorum 1 saat kadar sonra mutlaka enfeksiyonu önlemek icinAa ciddimi bende onu yeni duydum enfeksiyonu
Ben bazen sabaha kadar ole uyuyorumKuzum bunlarim hic biri pik deil pike yakin bile degil belki gec yumurtlican yapmaya devam et sen bakalim
Oda iyi geliyo kuzum yap tabi
Evet kuzum bende duydugumdan beri dikkat ediyoruz ben zaten iliskiden sonra hemem lavaboya gidiyorum 1 saat kadar sonra mutlaka enfeksiyonu önlemek icin
Ufff cokk gecmis olsun canim bnm iyiyim vall adet sancisi cekiyorum bnde mahvoldum bugunValla hic iyi degilim canimmm gozum burnum akiyorrr bogazim iltihaplanmis nefes alamiyorum sankisen nasilsin
Gecmis olsun canim sıcak tut kendiniUfff cokk gecmis olsun canim bnm iyiyim vall adet sancisi cekiyorum bnde mahvoldum bugun
Adet mi oldun kuzummUfff cokk gecmis olsun canim bnm iyiyim vall adet sancisi cekiyorum bnde mahvoldum bugun
Valla b3n korkuyorum kuzum enfeksiyondan gecirdigim icinn iliskiden 1 saat sonra gidiyorum lavaboya zaten çişim de geliyo sabaha kadar duramıyorum oyleBen bazen sabaha kadar ole uyuyorum
Sanada gecmis olsun kuzum adet degildir insalalhhh gebelik belirtsidie cnim hic belli olmazUfff cokk gecmis olsun canim bnm iyiyim vall adet sancisi cekiyorum bnde mahvoldum bugun
Canim enfeksiyon neden olabilir misValla b3n korkuyorum kuzum enfeksiyondan gecirdigim icinn iliskiden 1 saat sonra gidiyorum lavaboya zaten çişim de geliyo sabaha kadar duramıyorum oyle
Bende her ay enfeksiyon oluyor ya ben de gideyim bariValla b3n korkuyorum kuzum enfeksiyondan gecirdigim icinn iliskiden 1 saat sonra gidiyorum lavaboya zaten çişim de geliyo sabaha kadar duramıyorum oyle
Ben bu ay 3 sefer o le yattım hiç kalmadımValla b3n korkuyorum kuzum enfeksiyondan gecirdigim icinn iliskiden 1 saat sonra gidiyorum lavaboya zaten çişim de geliyo sabaha kadar duramıyorum oyle
Kuzum ben ameliyat olmustum büyük ihtimal ondan oldu ameliyat sonrasi oluyomus dikkat etmek gerekiyomus bilmiyodum bende malesef /: orayi fazla yikamicam sabun felan sürmucem felan meselaCanim enfeksiyon neden olabilir mis
Kuzum heray oluyosa once ondan kurtul enfeksiyon gebelige engel zaten /: idrar yolumu vajinalmi benim vajinal enfeksiyondu antibiotik kullandim 1 hafta gectiBende her ay enfeksiyon oluyor ya ben de gideyim bari
Bide ben yatabilsemBen bu ay 3 sefer o le yattım hiç kalmadım
Ultrasonda gördü kuzum vajinal herhLde ilaç vermişti ben iki tane içtim hamile olabilirim diye bıraktımKuzum heray oluyosa once ondan kurtul enfeksiyon gebelige engel zaten /: idrar yolumu vajinalmi benim vajinal enfeksiyondu antibiotik kullandim 1 hafta gecti
Yatınca da olmadı benim yatmıyom bu ay direk duşa girifemBide ben yatabilsem
Doğum günün saati ve şehir söyle canımKuzum bana da bakar mısın eğer müsaitsen zana zahmet olmayacaksa
Vallahi zor oluo ama yaptimBide ben yatabilsem
Kiz ultrasonla nasil goruyo allah askima enfeksiyonu bana smear kültür yaptilar oyle cikti /: koku varsa ondan enfeksiyon demistirUltrasonda gördü kuzum vajinal herhLde ilaç vermişti ben iki tane içtim hamile olabilirim diye bıraktımşimdi devam ediyorum adetken içeyim dedim içiyorum
Ben hic yatmiyom vallaYatınca da olmadı benim yatmıyom bu ay direk duşa girifem
Smear aldılar ama sonucu mesaj gelmedi yarın sorucam onu da valla ben sistit olmustum söyledim o da evet var enfeksiyon dedi ilaç yazdıKiz ultrasonla nasil goruyo allah askima enfeksiyonu bana smear kültür yaptilar oyle cikti /: koku varsa ondan enfeksiyon demistir
Ben hic yatmiyom vallayatamiyom. Bu ay zaten hrp kalktim hemem oyle saatlerce yatmadim
Anladim kuzum kullan madem aksatma ilaclariniSmear aldılar ama sonucu mesaj gelmedi yarın sorucam onu da valla ben sistit olmustum söyledim o da evet var enfeksiyon dedi ilaç yazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?