- 14 Kasım 2019
- 1.979
- 3.341
- 83
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #63.941
Benimde sol yumurtaligimda cikti doktor adetle atilabilir 2 ay once gittim yoktu oyle biseyEvet yumurtalık kisti doktor önemli bişey değil dedi ama ben yinede korkuyorum çünkü tekrarladı
Insallah kuzum ❤❤Insallah gebeliktendir kuzum bilmiyorum sanada tekrardan cok cok gecnis olsun tatlim❤
Vallahi canım ben clife macun kullandım adetin 3 günü gittim doktora hormon testleri verdim herşey güzel olunca doktor dedi adetin bitince gel vajina muayene edelim bende gittim bakdi yumurtalık lar sağ tarafında 20mm olmuş dediki büyüklüğü güzel ine vuralım catlasın sağ kasikdan ine vurdu o kadar canım şimdide beklemedeyimKuzum çatlatma iğnesine nasıl başlıyorlar
Yumurtayı benim de ultrasonla gördü geçen ay ama iğne vurmadı sonda ben ovulasyınla takip ettim ertesi gün çatladı gösterdi Ama olmadı yine sizin kaç ay olmustu bana hiç teklif etmediler öyle bir şey bana hep gıcık doktorlar denk geliyorVallahi canım ben clife macun kullandım adetin 3 günü gittim doktora hormon testleri verdim herşey güzel olunca doktor dedi adetin bitince gel vajina muayene edelim bende gittim bakdi yumurtalık lar sağ tarafında 20mm olmuş dediki büyüklüğü güzel ine vuralım catlasın sağ kasikdan ine vurdu o kadar canım şimdide beklemedeyim
6. Ayımız evleneli canım ben hiç korunmadim evlendigim günden beri deniyoruz yumurtalık tembelliği olduğu için korunma gereğinde duymadimYumurtayı benim de ultrasonla gördü geçen ay ama iğne vurmadı sonda ben ovulasyınla takip ettim ertesi gün çatladı gösterdi Ama olmadı yine sizin kaç ay olmustu bana hiç teklif etmediler öyle bir şey bana hep gıcık doktorlar denk geliyor
Anladım kuzum yumurta tembelliğini falan nasıl gördüler bana ultrasonla bakıp bakıp gönderiyorlar6. Ayımız evleneli canım ben hiç korunmadim evlendigim günden beri deniyoruz yumurtalık tembelliği olduğu için korunma gereğinde duymadim
Kızlaaaar hamileyimmmm. Bu akşam test sonucum 48 çıktı. Allah tüm isteyenlere versin inşallah hayırlısıylaaa.Ay kızlar cok heyecanlıyım beta kan yestim 12 çıktı 30 aralk bat idi. Daha çok erken bu değer henüz düşük değil mi? Deli gibi de öksürüyorum
13.04.1994 öğle 2-3 arası erzurumDoğum günün saati ve şehir söyle canım
Insallah kuzume nabızda görünmüyo hiç bişey sağlık ocağına gittiğim bile yok baktımda.beta falan yaptırmadım aman o hiç umrumda değil benim yaa aklıma bile gelmedi. kan değerim düzgün çıksa keşke sadece onu merak ediyorum
Kuzum çok sevindimKızlaaaar hamileyimmmm. Bu akşam test sonucum 48 çıktı. Allah tüm isteyenlere versin inşallah hayırlısıylaaa.
Hayirli olsun canimKızlaaaar hamileyimmmm. Bu akşam test sonucum 48 çıktı. Allah tüm isteyenlere versin inşallah hayırlısıylaaa.
Canim merhaba, bende gecen gun aile hekimliginde kan verdim tsh vitaminler icin falan ordan biliyorum da.saglik ocagindaki kayit e nabizda gorunmuyor evet.ben istemisdim ordan bana kayit nosu vermislerdi internetten bakabilmek icin.istanbulda oturuyorum ben muhtemelen ile gore degisiyordur, labim diye bir sonuc gosterme ekrani var oraya tc ve kayit nosunu girince gorunuyor sonuclar istanbuldaydan eger bilgin olsun.e nabızda görünmüyo hiç bişey sağlık ocağına gittiğim bile yok baktımda.beta falan yaptırmadım aman o hiç umrumda değil benim yaa aklıma bile gelmedi. kan değerim düzgün çıksa keşke sadece onu merak ediyorum
Hayırlı olsun kuzum tebrik ederim kaç aydır deniyorsunuzKızlaaaar hamileyimmmm. Bu akşam test sonucum 48 çıktı. Allah tüm isteyenlere versin inşallah hayırlısıylaaa.
Utrasyonla canım baktıkları zaman hep soyluyordular bide hormonlar tavan yapmisdiAnladım kuzum yumurta tembelliğini falan nasıl gördüler bana ultrasonla bakıp bakıp gönderiyorlar
Aa canım bende erzurumluyum13.04.1994 öğle 2-3 arası erzurum
Aynen benimde sol yumurtalık ta ilk 3 ay önce gittim Dogum kontrol hapı verdi içtim geçti geçen ay adetim olmadı yine gittim kist oluşmuş aynı yerde sol tarafta adet söktürücü verdi 1 hafta önce kontrole gittim 1m lik kist kalmış oda geçer dedi adetinle birlikte geçer önemli bişey değil dedi ama tekrar ettiği için ben hamile kalmama engel olur mu ki diye korkuyorumBenimde sol yumurtaligimda cikti doktor adetle atilabilir 2 ay once gittim yoktu oyle bisey
Senin kistin de tekrarlıyor muydu ablaAynen benimde sol yumurtalık ta ilk 3 ay önce gittim Dogum kontrol hapı verdi içtim geçti geçen ay adetim olmadı yine gittim kist oluşmuş aynı yerde sol tarafta adet söktürücü verdi 1 hafta önce kontrole gittim 1m lik kist kalmış oda geçer dedi adetinle birlikte geçer önemli bişey değil dedi ama tekrar ettiği için ben hamile kalmama engel olur mu ki diye korkuyorum
Hayirli olsun canim
Kuzum çok sevindim
Lunis ben 5 yıldır evliyim, korunmayalı da 2 yılı geçti.Hayırlı olsun kuzum tebrik ederim kaç aydır deniyorsunuz
Olsa görürlerdi yaniUtrasyonla canım baktıkları zaman hep soyluyordular bide hormonlar tavan yapmisdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?